Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Γεωργία Σιακαβάρα και ο μπρουτάλ επιχειρηματίας – Τι αποκαλύπτει ο ίδιος;

Τι απαντά σε όσους ψιθυρίζουν ότι είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο κορίτσι τού «My Style Rocks» και στον Κωνσταντίνο της

Η «Espresso» ανακάλυψε τον άντρα που ήταν η σκιά της Γεωργίας Σιακαβάρα πριν από το love story της με τον Πλεύρη!

Από τον Γιάννη Αρμουτίδη 

Αρσενικό με τα όλα του, μπρουτάλ και ευθύς ο επιχειρηματίας Θανάσης Βλάσσης, που για πάνω από 20 χρόνια έκανε πολλούς να πιστεύουν πως είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια-μοντέλο, δέχτηκε να μιλήσει στην «Espresso» αποκαλύπτοντας πράγματα και θάματα, και διαψεύδοντας τους ψιθύρους που τον θέλουν να είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στη σχέση Σιακαβάρα – Πλεύρη!

siakavara 111 1

«Υπήρξα ο σωτήρας της για 20 ολόκληρα χρόνια. Μπορούσα να καλύπτω την ανασφάλειά της, όταν στις δεκάδες εξόδους της -από προσκλήσεις που δεχόταν κι εγώ τις βαριόμουν αφάνταστα- αποτελούσα την ασπίδα της σε όσους ήθελαν να τη φλερτάρουν. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα, ξεπερνούσαν το μέτρο. Με τη Γεωργία Σιακαβάρα είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Αισθανόμαστε ο ένας τον άλλον εντελώς αδερφικά. Ήταν κάτι που το τηρήσαμε με απόλυτη ευλάβεια και το αφήσαμε να διαρρεύσει με διακριτικότητα σε όλο τον κύκλο μας. Στον κοινωνικό αλλά και στον φιλικό.

siakavara plevris5010 Έως σήμερα τίποτα σοβαρό δεν υπήρχε στη ζωή μου. Και γι’ αυτό δεν χρειάστηκε ποτέ να δώσω εξηγήσεις για τη σχέση μου. Όπως δεν δίνω και τώρα. Δεδομένου όμως ότι μπορώ να σε εμπιστευτώ, δεν σου κρύβω ότι μου εξομολογήθηκε ότι είναι απίστευτα γοητευμένη με έναν άνθρωπο που διαθέτει πνεύμα και μυαλό που ξεπερνά οτιδήποτε άλλο μπορεί να αναστατώσει μια γυναίκα και να τη φέρει κοντά του» λέει ο Θανάσης Βλάσσης για το κορίτσι του «My Style Rocks» που έπεσε στην αγκαλιά του πολιτικού ανδρός!

siakavara georgia

«Όσοι τη γνωρίζουν μπορούν να μιλήσουν για μια γυναίκα που αγαπά τους φίλους της και τους στέκεται πιστή. Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν και της αγαθοεργίες της. Εγώ το ξέρω καλά. Και την αγαπώ γι’ αυτό που είναι. Η σχέση της με τον κύριο Πλεύρη στην αρχή με ξάφνιασε. Τη ρώτησα και μου το ξεκαθάρισε από την αρχή: “Αυτός ο άνθρωπος με γοητεύει στο μυαλό και στην ψυχή. Είχα χρόνια να συναντήσω τέτοια προσωπικότητα, έναν άνθρωπο να μ’ αγγίξει” μου εξομολογήθηκε. Και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που ο πιο κοντινός άνθρωπος στη ζωή μου -η Γεωργία- είναι ευτυχισμένη. Πριν από λίγες ημέρες ήμουν προσκεκλημένος τους σε δείπνο. Περάσαμε υπέροχα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο (σ.σ.: Πλεύρης) εύστροφο, μορφωμένο, κοινωνικό και απίστευτα διορατικό».

siakavara plevris5442

Σε ερώτησή μας πώς είναι δυνατόν να έχει πείσει -για 20 συνεχόμενα χρόνια- τους φίλους και τον κοινωνικό του περίγυρο ότι είναι μαζί με τη Σιακαβάρα (παρότι δεν υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους), μας απάντησε.

SIAKAVARA

«Και όμως τα κατάφερα. Ναι, στα 20 χρόνια που δήλωνα ότι ήμουν μαζί με τη Γεωργία είχα ταυτόχρονα στη ζωή μου σχέσεις με άλλες κοπέλες. Ορισμένες από αυτές σοβαρά. Παρ’ όλα αυτά διατηρούσα απόλυτη διακριτικότητα». Δεν ενοχλούσε τις γυναίκες αυτές που είχατε σχέση, το γεγονός ότι έκανες δημόσιες εμφανίσεις με τη Γεωργία Σιακαβάρα, πιστεύοντας μάλιστα πολλοί ότι είχατε σχέση; Γιατί πραγματικά αυτό που μου περιγράφεις τώρα είναι πρωτοφανές!

siakavara plevris13913

Και όμως έτσι ακριβώς συνέβαινε. Οι γυναίκες της ζωής μου δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τη Γεωργία, αλλά και από αυτό που τους πρόσφερα. Περνούσα υπέροχα μαζί τους και το κρατούσαμε μόνο για τον εαυτό μας. Η Γεωργία ήταν ένα άλλο κεφάλαιο. Ηταν υποχρέωση προς μια φίλη.

Σήμερα υπάρχει κάποια σχέση στη ζωή σου;

Όχι. Και χαίρομαι που είναι ευτυχισμένη η φίλη μου και έχει τη δική της σχέση.

Ωστόσο, πώς απαντάς σε πολλούς από εκείνους που ισχυρίζονται ότι έχετε -αυτή τη στιγμή- σχέση μεταξύ σας και προφασιστήκατε αυτό το σενάριο για να διαψεύσετε τις υποψίες; 

Δεν υπάρχει κίνητρο γι’ αυτό που λέτε. Πραγματικά, τι λόγο θα είχαμε να το κάνουμε;

Μα, για να προκύψει ως αληθινή η σχέση της Σιακαβάρα με τον Πλεύρη. Αυτό ενισχύει και τις φήμες ότι ενδεχομένως να είναι μια σχέση καθαρά κοινωνική ή δημοσίων σχέσεων; Δεν θα μπορούσε να είναι και έτσι;

Όχι! Ούτε η Γεωργία, αλλά ούτε κι εγώ το έχουμε ανάγκη. Εξάλλου, τι είναι αυτό που σας εκπλήσσει;

siakavara plevris5042

Και όσοι λένε ότι Σιακαβάρα – Πλεύρης βρίσκονται σε έναν αισθηματικό σύνδεσμο, προερχόμενο από διαμετρικά αντίθετες κατευθύνσεις; 

Εφόσον αναφέρεστε σε τέτοιες κατευθύνσεις, ίσως θα πρέπει να αναζητήσετε την σχέση της Κάτιας Δανδουλάκη με τον Μάριο Πλωρίτη, της Δήμητρας Λιάνη – Παπανδρέου με τον Ανδρέα Παπανδρέου, της Μελίνας Μερκούρη με τον Ζυλ Ντασσέν, της Βούλας Ζουμπουλάκη με τον Δημήτρη Μυράτ! Κάθε άνθρωπος μπορεί να αγαπήσει με όποιον τρόπο επιθυμεί.

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...