Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Χωρισμός διάσημου επιχειρηματικού ζεύγους: Το μαύρο χρήμα και ο εραστής personal trainer

«Πόλεμος των Ρόουζ» αλά ελληνικά

Επεισοδιακός -και καθόλου «βελούδινος»- είναι ο χωρισμός γνωστού ζευγαριού επιχειρηματιών που, έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση παιδιών, βρίσκεται στα «μαχαίρια» με αφορμή το μοίρασμα της μεγάλης περιουσίας του.

niaros zevgari giannatou

Το αποκορύφωμα στον «Πόλεμο των Ρόουζ» αλά… ελληνικά ήταν ότι ο σύζυγος καταμήνυσε στην πρώην γυναίκα του ότι θα την «καρφώσει» στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα, επειδή διατηρούσε διπλά βιβλία!

kouiz kavgas gynaikes

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στο εξώδικο που κατέθεσε ο σύζυγος, οι σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του ήταν άριστες και στα 10 χρόνια του έγγαμου βίου. Ωστόσο, αυτό άλλαξε μετά τη διάλυση του γάμου τους, καθώς η επιχειρηματίας τού συμπεριφερόταν με απαξιωτικό τρόπο και δημιουργούσε συνεχώς εντάσεις. Εξαιτίας των παραπάνω αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι όπου διέμενε με την ίδια και τα παιδιά τους, «επιφυλασσόμενος για κάθε νόμιμο δικαίωμα μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα της κοινής περιουσίας», όπως τονίζεται στο εξώδικο.

Μετρητά

Οπως λέει ο ίδιος, όμως, η επιχειρηματίας τού πρότεινε να του δώσει 100.000 ευρώ σε μετρητά με παράνομο και αδιαφανή τρόπο, κάτι που εκείνος αρνήθηκε, θεωρώντας εξευτελιστική την πρόταση: «Η περιουσία μας έχει όχι απλώς αυξηθεί, αλλά πολλαπλασιαστεί κατά τη διάρκεια του γάμου μας, χάρη κατά κύριο λόγο στη δική μου συμβολή, η οποία ανέρχεται στο 50% της επαύξησης, καθώς ό,τι αποκτήσατε κατά τη διάρκεια του γάμου μας το οφείλετε κατά το ήμισυ σε εμένα» αναφέρει ο επιχειρηματίας, ο οποίος καταλογίζει στη μητέρα των παιδιών του ότι τον απέλυσε από τις κοινές επιχειρήσεις τους.

couple gdcbd5c81f 1280

Σε άλλο σημείο του εξωδίκου του αναφέρεται στις φορολογικές ατασθαλίες της πρώην συμβίας του, τονίζοντας ότι «για λόγους αποφυγής καταβολής των αναλογούντων φόρων και αποφυγής απόδοσης του αναλογούντος ΦΠΑ, η εταιρία συστηματικά απέκρυπτε τον πραγματικό της τζίρο και τις πραγματικές της δηλώσεις ΦΠΑ από τη φορολογική Αρχή, διαπράττοντας κακουργηματική φοροδιαφυγή σε κάθε φορολογική χρήση».

Δεν παραλείπει, επίσης, να αναφερθεί στη σημερινή οικονομική κατάστασή του, αποκαλύπτοντας πως από τον περασμένο Αύγουστο έχει επιστρέψει στο πατρικό του, όπου ζει μαζί με τους ηλικιωμένους γονείς του, και πλέον δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα που απαιτούνται για να περνάει χρόνο με τα παιδιά του, καθώς έμεινε ξαφνικά χωρίς δουλειά και δεν έχει πρόσβαση στα κοινά αποκτήματα με την πρώην γυναίκα του (επιχειρήσεις, αποταμιεύσεις, κινητά και ακίνητα).

Τέλος, εξαπολύει για άλλη μια φορά βέλη εναντίον της πρώην συζύγου του, αναφέροντας πως οι δικηγόροι του τού απαγορεύουν να προχωρήσει σε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα των διορισμένων ορκωτών λογιστών για να διαπιστωθεί το μέγεθος του κρυμμένου «θησαυρού». Και αυτό για να μην καταστεί συνεργός για τα κακουργήματα της φοροδιαφυγής εσόδων και ΦΠΑ, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, «τα οποία ούτε καν γνώριζα ότι είχατε διαπράξει και τα οποία επισύρουν δεκαετίες καθείρξεων για το σύνολο των φορολογικών χρήσεων που έχετε αποκρύψει τα φορολογικά στοιχεία της εταιρίας», όπως επισημαίνει.

couple g12bb23726 1920

«Διασαφηνίζω ότι ο εντολέας μου ουδεμία σχέση έχει με την άκρατη φοροδιαφυγή που εντόπισε στην εταιρία κατά την προσπάθειά του να αξιώσει τα αποκτήματά του από τον γάμο τους και έχει ήδη κινηθεί αρμοδίως και νομίμως για τη νομιμοποίηση των αποκτημάτων του και της περιουσίας των παιδιών του» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του επιχειρηματία.

Η ερωτική σχέση με τον personal trainer και τα τρία «μαύρα» χρηματοκιβώτια!

Στο εξώδικο που κοινοποίησε ο επιχειρηματίας στην επί μία δεκαετία σύζυγό του χαρακτηρίζει «φαραωνική» την περιουσία που έχει αποκτήσει η ίδια μετά τον γάμο τους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αποτιμάται σε εκατομμύρια ευρώ. Κατηγορεί, δε, την πρώην γυναίκα του ότι διατηρεί ερωτική σχέση με τον προσωπικό γυμναστή της, ενώ δεν δίστασε να απολύσει τον ίδιο, με συνέπεια να ζει πλέον με τους ηλικιωμένους γονείς του στο πατρικό σπίτι του!

couple relationship 3064669 1920

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο σύζυγος, μόλις πρόσφατα αντιλήφθηκε ότι η επιχειρηματίας έχει καταχωνιάσει τα χρήματα που έχει αποκτήσει «κλέβοντας» την Εφορία σε τρία χρηματοκιβώτια. «Τώρα αντιλαμβάνομαι γιατί τοποθετήσατε επιμελώς τρία χρηματοκιβώτια σε ασφαλή σημεία, ενώ εγώ σας πρότεινα πάντοτε τα χρήματα της οικογένειας –όσα ήταν αυτά– να βρίσκονται στην τράπεζα, είτε σε λογαριασμούς της εταιρίας είτε έστω σε τραπεζική θυρίδα.

Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πλέον ότι τα χρήματα αυτά δεν έχουν στο σύνολό τους νόμιμη προέλευση, και για αυτόν τον λόγο τα φυλάτε στο σπίτι» αναφέρει στο εξώδικό του. Σε άλλη σελίδα του εγγράφου επιτίθεται στην πρώην σύζυγό του, καταλογίζοντάς της ότι συνήψε σχέση με άλλον άνδρα και διέκοψε την επαγγελματική σχέση τους από τις επιχειρήσεις τους με εξώδικο!

alpha

«Ακόμη και αυτή τη σύμβαση εργασίας κατά το τρέχον έτος, ορμώμενη από επιλογές που άπτονται της προσωπικής σας ζωής, ήτοι της διαπροσωπικής σχέσης που εμφανώς έχετε συνάψει με τον (σ.σ.: αναφέρεται στο τρίτο πρόσωπο, τον personal trainer), επιλέξατε απολύτως αναιτιολόγητα και ανέντιμα να με απολύσετε από την επιχείρηση, απόλυση της οποίας γνώση έλαβα διά Εντύπου Καταγγελίας Σύμβασης Εργασίας Αορίστου Χρόνου Χωρίς Προειδοποίηση – Ατακτης Καταγγελίας, η οποία μου κοινοποιήθηκε διά ειδοποίησης δικαστικού επιμελητή» καταλήγει ο σύζυγος.

love g42390a7e7 1280

Σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπό του, ο ίδιος έχει αποκλειστεί από τα παιδιά του, ενώ έχει αποκοπεί πλήρως η πρόσβασή του σε τραπεζικούς λογαριασμούς, κάρτες, θυρίδες και χρηματοκιβώτια, προκειμένου να κάνει πίσω και να μη διεκδικήσει όσα του αναλογούν, σύμφωνα με τον ίδιο.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...