Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Η Στέλλα Μπεζαντάκου: Γιατί χτυπά την πόρτα του υπουργού Γιάννη Οικονόμου;

«Κύριε Οικονόμου, με ακούς;»

Μέχρι τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου είναι αποφασισμένη να φτάσει η Στέλλα Μπεζαντάκου, προκειμένου να βγάλει από το σπίτι της, στη Γλυφάδα, τον εν ενεργεία αστυνομικό που έχει εγκατασταθεί εκεί οικογενειακώς από τον Οκτώβριο του 2022, δίχως να υπάρχει μισθωτήριο συμφωνητικό μεταξύ τους και χωρίς να της καταβάλλει τα μηνιαία μισθώματα που της οφείλει.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σε βάρος του αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, ύστερα από σχετική καταγγελία που υποβλήθηκε από τη γνωστή τραγουδίστρια στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

mpezetakou061231
Η Στέλλα Μπεζαντάκου δίπλα στην πισίνα του συγκροτήματος όπου βρίσκεται το διαμέρισμά της

Η Στέλλα Μπεζαντάκου, η οποία στα τέλη Οκτωβρίου είχε καταγγείλει μέσω της «Espresso» τον συγκεκριμένο άνθρωπο για «εισβολή και απάτη» στο διαμέρισμά της, υποστηρίζοντας πως δεν της πληρώνει τα ενοίκια και δηλώνει «φιλοξενούμενός» της, τον κατήγγειλε πρόσφατα και ότι πλαστογράφησε το συμβόλαιο μίσθωσης για να το καταθέσει σε εταιρία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, με στόχο να αποφύγει προηγούμενες οφειλές για κατανάλωση ρεύματος και να μη μείνει στο… σκοτάδι.

stella mpezentakou387

Προχθές, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της τραγουδίστριας Αναστάσιος Ντούγκας συνέταξε ενημερωτική επιστολή σχετικά με την υπόθεση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ χθες εξέδωσε και σχετικό δελτίο Τύπου, κάνοντας λόγο για «έτερα αδικήματα για τα οποία έχει καταδικαστεί πρωτόδικα» ο αστυνομικός.

giannis oikonomou06123
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου

«Η εντολέας μου έχει υποπέσει θύμα απίστευτης εξαπάτησης με τον πιο άσχημο τρόπο. Πρόκειται για μια κατάσταση η οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστη και επισύρει σωρεία αστικών και ποινικών ευθυνών» αναφέρεται αρχικά στο δελτίο, όπου περιγράφεται η εκδοχή της Στέλλας Μπεζαντάκου στην ιστορία με τον αστυνομικό.

Ολα άρχισαν τον Οκτώβριο του 2022, όταν ο αστυνομικός ενδιαφέρθηκε να νοικιάσει το σπίτι της τραγουδίστριας στη Γλυφάδα αντί 1.400 ευρώ τον μήνα. Μετά τη συμφωνία τους, όπως υποστηρίζει εκείνη, της ζήτησε να μη φαίνεται ο ίδιος στο μισθωτήριο, αλλά η σύντροφός του, ενώ στη συνέχεια -και αφού εγκαταστάθηκε κανονικά στο σπίτι- ανέβαλλε με διάφορες δικαιολογίες την επισημοποίηση της συμφωνίας μέσω συμβολαίου.

Τα προβλήματα εμφανίστηκαν όταν άρχισε να μην καταβάλλει τα ενοίκια και όταν διαπίστωσε, κατά τους ισχυρισμούς της, ότι δεν πλήρωνε τα κοινόχρηστα και το ρεύμα. Σύμφωνα με την καταγγελία της τραγουδίστριας, η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα στο σπίτι λόγω οφειλών, και τότε εκείνος βρήκε τρόπο να κλείσει συμβόλαιο με ιδιωτική εταιρία παροχής ρεύματος, πλαστογραφώντας μισθωτήριο συμβόλαιο.

spiti
Αποψη από το εσωτερικό του σπιτιού της Μπεζαντάκου στη Γλυφάδα

Οπως φαίνεται, μάλιστα, από το δελτίο Τύπου που συνέταξε ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας, ο αστυνομικός έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για άλλα αδικήματα, για τα οποία η υπηρεσία του φαίνεται ότι δεν είχε καν λάβει γνώση. «Από πληροφορίες που δέχτηκε η εντολέας μου, ο εν λόγω αστυνομικός έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως για άλλα αδικήματα, για τα οποία η υπηρεσία του δεν είχε ενημερωθεί ποτέ, γεγονός το οποίο μας προκαλεί εντύπωση για ποιον λόγο δεν είχε ενημερωθεί η υπηρεσία του για τα έτερα αδικήματα.

200909140954190.6561 STELA MPEZENTAKOY 11092009

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η υπηρεσία του εν λόγω αστυνομικού ενημερώθηκε για την παρούσα υπόθεση έπειτα από την καταγγελία στην οποία προέβη η εντολέας μου στο υπουργείο Εσωτερικών Υποθέσεων» σημειώνεται στην επιστολή που έχει κοινοποιηθεί αρμοδίως στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...