Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Μαρία Αλεξάνδρου: Η απατημένη σύζυγος λύνει τη σιωπή της – Αυτή είναι πίσω από τον βιασμό του μοντέλου;

Σατανική η «Πάμελα» της Ελλάδος

Από τις σελίδες του σεναρίου της χολιγουντιανής ταινίας «Ολέθρια Σχέση» μοιάζει να ξεπήδησε η αρρωστημένη υπόθεση με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία -όπως έχει αποκαλύψει η «Espresso»- έχει καταθέσει δυο μηνύσεις, μία για άγριο ξυλοδαρμό και βασανισμό και μία για ομαδικό βιασμό σε βάρος «θηλυκής συμμορίας» στη Θεσσαλονίκη.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Την υπόθεση του άγριου βασανισμού του γνωστού μοντέλου είχε φέρει στο φως η «Espresso» τον Μάρτιο του 2021, φιλοξενώντας συνέντευξή της. Η Μαρία Αλεξάνδρου κατέφυγε στη Δικαιοσύνη κατονομάζοντας ως δράστες τον πρώην σύντροφό της, τη σύζυγό του, την ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής και τον σύζυγό της, καθώς και τον 16χρονο γιο του πρώτου ζευγαριού.

157928388 296482565157129 4251102862795581960 n

Σύμφωνα με τη μήνυσή της, οι δύο γυναίκες τη βασάνισαν με ένα ιδιαίτερα φρικτό τρόπο, κουρεύοντάς τη σύριζα και ξεριζώνοντας νύχια της με ένα μεγάλο ψαλίδι, μπροστά στα μάτια του 16χρονου, ο οποίος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο. Μάλιστα, τότε της είχαν κάνει και με το ζόρι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, τεστ εγκυμοσύνης, προκειμένου να δουν αν είχε μείνει έγκυος από την παράνομη σχέση της. Εναν μήνα μετά είχε καταθέσει και μήνυση σε βάρος τους για ομαδικό βιασμό. Οπως είχε αναφέρει στους αστυνομικούς, είχαν πληρώσει τρεις Αλβανούς να την απαγάγουν και να τη βιάσουν, όπως και έκαναν, ζώντας έναν εφιάλτη για 12 ολόκληρες ώρες.

156954680 1377401279275544 8197499951591152418 n

Διαφορετική εκδοχή

Ωστόσο, μιλώντας σήμερα στην «Espresso» η σύζυγος του εραστή της δίνει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή στην υπόθεση, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων την εμμονή της Μαρίας Αλεξάνδρου να τη χωρίσει από τον άνδρα της. Η απατημένη σύζυγος σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της και αποκαλύπτει όλο τον ιστό της αράχνης που έπλεξε το γνωστό μοντέλο προκειμένου να διαλύσει την οικογένειά της, όταν «μυρίστηκε» χρήμα…

Η Μ.Α. είναι μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με τον σύζυγό της είκοσι χρόνια. Είναι μόνιμος κάτοικος σε χωριό της Χαλκιδικής και εξηγεί μιλώντας στην «Εspresso»: «Η Μαρία Αλεξάνδρου δεν είχε ποτέ σχέση με τον σύζυγό μου. Ο άνδρας μου ένα βράδυ, τον Σεπτέμβριο του 2020, που είχε πάει στη Θεσσαλονίκη με μια παρέα για δουλειές, είχε πιει λίγο παραπάνω και του πάσαραν τη Μαρία Αλεξάνδρου και συνευρέθηκε μαζί της με χρηματικό αντίτιμο. Δεν την ήξερε, ήταν η πρώτη φορά που την έβλεπε. Εγώ τότε ήμουν τριών μηνών έγκυος, στο τρίτο μας παιδί. Την επόμενη μέρα έψαξε και βρήκε το τηλέφωνό του, ενώ ήξερε ότι είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και ότι είμαι έγκυος, και επειδή έχουμε μια οικονομική άνεση, μυρίστηκε χρήμα και τον κάλεσε στο τηλέφωνο. Πήρε τηλέφωνο, το σήκωσα εγώ και μου είπε “είσαι η πρώην, είμαι η νυν”» εξιστορεί η γυναίκα και συνεχίζει: «Εκεί μου αποκάλυψε ότι χτες συνευρέθηκε με τον άνδρα μου. Τότε έπαθα σοκ και βγήκε ο άνδρας μου από το μπάνιο, πήρε το τηλέφωνο και το έκλεισε. Μαλώσαμε πολύ άσχημα, είχα πάθει νευρικό κλονισμό και έφυγα από το σπίτι και πήγα στη μητέρα μου, δημιουργήθηκε ρήξη ανάμεσά μας. Σε αυτά το διάστημα που ήμασταν σε διάσταση ο άνδρας μου ξαναβρέθηκε μαζί της για να της ξεκαθαρίσει ότι με αγαπάει και πως έκανε ένα λάθος και το μετάνιωσε, και να μη μας ενοχλήσει ξανά. Τότε άρχισε ο εφιάλτης μας, καθώς η απόρριψη που δέχτηκε έμελλε να γίνει μια εμμονή μαζί μου. Ο σύζυγός μου έκανε πολλές προσπάθειες να τα ξαναβρούμε και τον συγχώρεσα».

Μαρία Αλεξάνδρου

Πάνω από 20 μηνύσεις

H Μ.Α. έχει υποβάλει περισσότερες από είκοσι μηνύσεις κατά του μοντέλου για πολλά και διαφορετικά αδικήματα. Αναφορικά με τον ξυλοδαρμό, η 40χρονη γυναίκα εξηγεί: «Εγώ γέννησα 21 Φεβρουαρίου το 2020 το τρίτο μας παιδί με καισαρική. Βγήκα από την κλινική 26 του μήνα. Το να παρατήσω το παιδί μου, ενώ είμαι εγχειρισμένη, να σηκωθώ και να πάω δέκα ημέρες μετά να ξυλοκοπήσω τη Μαρία Αλεξάνδρου, καταλαβαίνετε ότι δεν στέκει. Η συγκεκριμένη γυναίκα μετά τη μήνυση που έκανε για ξυλοδαρμό, έχει έρθει μέσα στο σπίτι μου παραβιάζοντάς το και έβγαλε φωτογραφίες μέσα στο μπάνιο μου με κουρεμένο το κεφάλι της και ποζάρει μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Ακόμη, έκλεψε χρυσαφικά, ρούχα και κοσμήματά μου.

Επίσης, εκτός από αυτό, είχε έρθει στο χωριό και πήγε να απαγάγει τον γιο μου, που ήταν τότε εφτά ετών! Εχω κάνει μηνύσεις για όλα αυτά και υπάρχουν στοιχεία για όλα. Αναφορικά με τον υποτιθέμενο ξυλοδαρμό, δεν έχουμε καμία σχέση! Θεωρώ ότι πρωταγωνιστώ σε έργο επιστημονικής φαντασίας. Ούτε φυσικά με τον υποτιθέμενο βιασμό της, καθώς, όπως γνωρίζω, η ιατροδικαστική έκθεση δεν έδειξε ότι έχει βιαστεί. Ο εισαγγελέας μάλιστα διέταξε να εξεταστεί από ψυχίατρο και όπως επίσης γνωρίζω, δεν εμφανίστηκε ποτέ! Πρόκειται για μια επικίνδυνη εμμονή, θέλοντας να διαλύσει τον γάμο μου και την οικογένειά μου. Δικαστικά μάλιστα δεν έχει ασκηθεί εναντίον μας κάποια δίωξη για τον ξυλοδαρμό που έχει καταγγείλει. Αυτήν τη στιγμή τα μόνα δικαστήρια που βγαίνουν είναι αυτά που είναι η ίδια κατηγορούμενη. Επίσης, υπάρχει μάρτυρας αστυνομικός που είχε στο αυτοκίνητό της αντικείμενα, ώστε να με βλάψει σωματικά σε κάποιο ραντεβού που μου είχε δώσει».

H Mαρία Αλεξάνδρου έχει αναρτήσει μάλιστα δημόσια εξυβριστικές αναρτήσεις κατά της Μ.Α. Σε κάποια από αυτά αναφέρει: «Aυτό είναι το τηλέφωνό της, όποιος θέλει να τη γ@μήσει είναι πουτ@τ@ των 5 ευρώ», ενώ σε άλλη ανάρτησή της η Μαρία Αλεξάνδρου ποστάρει φωτογραφία της μαζί με τον γιο της και γράφει: «Eίναι ψυχοπαθής και πάσχει από AIDS, δραπέτευσε από το ψυχιατρείο».

Το υβρεολόγιο

Σε προσωπικά μηνύματα που έχει στείλει η Mαρία Αλεξάνδρου στη Μ.Α. και έχει εξασφαλίσει η «Εspresso» της γράφει: «Κούκλα μου, είμαι η Pamela Anderson της Ελλάδας. Τώρα να δεις πώς θα έχουν σβηστεί όλα και ποια είμαι. Το τρίτο παιδί πέτα το. Κρίμα είναι…», «Θα μεγαλώσεις το τρίτο παιδί μόνη σου, όταν σε δω, μη φωνάζεις πάλι βοήθεια, γιατί δεν θα υπάρχει σωτηρία», «Θα φας ένα γερό δεύτερο χέρι ξύλο», «Με τα λεφτά του άνδρα σου μπαίνω στη μεγαλύτερη δισκογραφική, ασχολήσου με την ασήμαντη ζωούλα σου και γίνε 300 κιλά, γιατί η εγκυμοσύνη παχαίνει.»

thumbnail 1 thumbnail 3

H δικηγόρος Aνθούλα Ανάσογλου, που εκπροσωπεί τη Μ.Α., δηλώνει αναφορικά με την υπόθεση: «Η μηνύτρια κατηγορεί τους εντολείς μου για ηθική αυτουργία σε βιασμό, σε αρπαγή και σωματική βλάβη. Περιγράφει ένα σκηνικό ταινίας του Χόλιγουντ, όπως τα ονειρεύεται μάλλον η ίδια, για να είναι πρωταγωνίστρια. Αποφεύγει όμως να πει τις αλήθειες, που όφειλε να πει εδώ και καιρό. Οι αλήθειες αυτές αφορούν όλες τις παράνομες ενέργειες που ήδη έχει κάνει στο παρελθόν εις βάρος της μίας εντολέος μου. Και αποτελούν σοβαρά ποινικά αδικήματα. Την προκαλούσε με κάθε τρόπο να ρίξει το παιδί που κυοφορούσε, την απειλούσε και την εξύβριζε δημοσίως. Μετά ταύτα δημιούργησε και μία ιστορία με φανταστική πλοκή και φανταστικούς πρωταγωνιστές εμπλέκοντάς τη για να εξυπηρετήσει τους δικούς της σκοπούς. Η Δικαιοσύνη θα τα κρίνει όλα».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...