Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Η TikToker Δήμητρα Λιαράκου καταγγέλλει τρεις υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών για χυδαία σεξουαλική παρενόχληση

Σεξ για τις... πινακίδες!

Με ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να εξετάσει ο Δήμος Αθηναίων την καταγγελία της γνωστής TikToker και makeup artist Δήμητρας Λιαράκου, η οποία υποστηρίζει ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση και έγινε δέκτης σεξιστικών υπονοούμενων από υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας, όταν χρειάστηκε να πάει στα γραφεία της υπηρεσίας για να παραλάβει τις πινακίδες του αυτοκινήτου της!

dimitra liarakou151231

Την περιπέτειά της η ξανθιά περσόνα του διαδικτύου, η οποία ανεβάζει συχνά βιντεάκια με τα τελευταία makeup trends, τη μοιράστηκε με τους φίλους της στη δημοφιλή πλατφόρμα. Από τη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου της περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισαν τρεις υπάλληλοι όταν πήγε στο κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας για να παραλάβει τις πινακίδες που της είχαν αφαιρεθεί.

Στην Αγίου Κωνσταντίνου

Όπως είπε, φτάνοντας στα γραφεία της Αγίου Κωνσταντίνου αντιμετωπίστηκε με ανάρμοστο και αισχρό τρόπο από τους υπαλλήλους, καθώς από την πρώτη στιγμή έδειξαν ότι δεν είχαν όρεξη για δουλειά, αλλά για χυδαία… παιχνιδάκια! Ολα άρχισαν όταν η εντυπωσιακή κοπέλα, η οποία ξεκίνησε να προβάλλει τη δουλειά της μέσα από το YouTube όμως σύντομα «μεταπήδησε» στο TikTok, δεν κατάφερε να βρει σε έντυπη μορφή την ασφάλειά της. Τότε, ένας υπάλληλος της πρότεινε να «πάει σπίτι του να βρουν την ασφάλεια», αντί να προσφερθεί ευγενικά να τη βοηθήσει, ενώ ένας συνάδελφός του, που στεκόταν σε κοντινή απόσταση, χασκογελούσε και παρακολουθούσε απαθής το στενό «μαρκάρισμα» προς την κοπέλα, δίχως να κάνει το παραμικρό για να «μαζέψει» τον… πέφτουλα δημοτικό υπάλληλο.

dimitra liarakou151233

Σύμφωνα με την TikToker, τα σεξουαλικά υπονοούμενα είχαν και συνέχεια, καθώς στην παραίνεσή της να βρουν την ασφάλειά της ηλεκτρονικά, ο «ξαναμμένος» άνδρας, που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις ορμές του και να κλείσει το… στόμα του, τη ρώτησε με υπονοούμενο: «Εντάξει, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για μένα…;»

Υστερα από αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά η κοπέλα έφυγε στενοχωρημένη και απογοητευμένη από το κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας. Ομως, θέλησε να μοιραστεί δημόσια τη δυσάρεστη εμπειρία της και τον εξευτελισμό που οι υπάλληλοι την έκαναν να νιώσει, ώστε να μη συμβεί το ίδιο σε άλλη κοπέλα. «Είμαι τόσο συγχυσμένη… Ενιωσα πως με υποτιμούν τόσο πολύ, δεν μπορείτε να το φανταστείτε» είπε βουρκωμένη η Δήμητρα Λιαράκου στο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο TikTok.

Παράλληλα, τόνισε: «Σηκώθηκα και έφυγα. Ηταν τρεις άνδρες όπου και οι τρεις -με συγχωρείτε για την έκφραση- με καυλαντίζανε!». Τέλος, δεν έκρυψε την αγανάκτησή της για τον τρόπο που την αντιμετώπισαν οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας, οι οποίοι θέλησαν να βγάλουν πάνω της όλο το «αντριλίκι» τους!

dimitra liarakou151232

Σάλος στο διαδίκτυο

«Γενικά έχω πάρα πολύ δυνατή προσωπικότητα, θα μπορούσα να μην έχω. (…) Ο μόνος λόγος που είμαι έτσι είναι γιατί όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ πού σκατά ζω. Και νιώθω ότι δεν μπορεί να καταλάβει κανένας άνδρας πώς νιώθω αυτήν τη στιγμή. Οχι πως όλες οι γυναίκες μπορούν…» είπε στο τέλος του βίντεο η όμορφη makeup artist. Η συγκεκριμένη καταγγελία, η οποία κρίνεται αρκετά σοβαρή, ξέφυγε γρήγορα από τα στενά πλαίσια του TikTok και έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με κάποιους χρήστες να σχολιάζουν με νόημα ότι ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης οφείλει να δώσει εντολή για τη διερεύνησή της και άλλους να τονίζουν ότι κάποιοι δημοτικοί υπάλληλοι, εκτός από το να μοιράζουν κλήσεις για «ψύλλου πήδημα», επιδεικνύουν συχνά ανάρμοστη και επιθετική συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες, νομίζοντας ότι κατέχουν την απόλυτη εξουσία στην πόλη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...