Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ηθοποιός ερωτικών ταινιών μήνυσε τον Γιώργο Λιάγκα

Μήνυση από τον «Απολλώνιο» στον παρουσιαστή του «Πρωινού» για την υπόθεση της Αράχωβας

Κι ενώ το πανελλήνιο εξακολουθεί και έχει το βλέμμα του στραμμένο στην Αράχωβα για την υπόθεση Όλιβερ, ο Ανδρέας Λιόντος, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο σε αισθησιακές ταινίες με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Απολλώνιος», την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αράχωβας μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα!

Από τον Βαγγέλη Καράλη

LIAGKAS 1

Πώς όμως φτάσαμε στο σημείο ο Απολλώνιος να «δαγκώσει» νομικά τον παρουσιαστή της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό»;

Σύμφωνα με τη μήνυσή του, ο Ανδρέας Λιόντος, επιχειρηματίας, πρώην παίκτης ριάλιτι και πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών, ζητά την ποινική δίωξη του παρουσιαστή, καθώς στην εκπομπή «Πρωινό» «φωτογραφήθηκε» ως ο άνθρωπος που κακοποίησε τον Ολιβερ! Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εκπομπής ανέφερε: «Πρώην παίκτης ριάλιτι και πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών, που είναι από την Αράχωβα, μπαίνει στο κάδρο διότι έχει στο παρελθόν απασχολήσει για παρόμοια περίπτωση με κακοποίηση ζώων στο χωριό». Όσα ακούστηκαν προκάλεσαν προφανώς την οργή του Λιόντου, με αποτέλεσμα να καταθέσει μήνυση εις βάρος του Λιάγκα.

giorgos liagkas1406 Σε επικοινωνία που είχε μαζί του η «Espresso», και αφού του γνωστοποιήσαμε πως έχουμε λάβει γνώση, σύμφωνα με ρεπορτάζ μας, για τη μήνυση, εκείνος το επιβεβαίωσε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εντελώς απρόκλητα, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε, η παραμικρή ένδειξη ή στοιχείο σχέσης ή ανάμειξης ή εμπλοκής μου στην υπόθεση αυτή, η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Κέλλυ Χεινοπόρου, επικαλούμενη ρεπορτάζ της από φιλοζωικά σωματεία, είπε ότι πρώην παίκτης ριάλιτι και πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών που είναι από την Αράχωβα μπαίνει στο κάδρο των ερευνών, διότι έχει στο παρελθόν απασχολήσει για παρόμοια περίπτωση με κακοποίηση ζώων στο χωριό.

melisia Οσα αναληθή ανέφερε υιοθέτησαν και συντελεστές της εκπομπής, υποδεικνύοντας στην ουσία ευθέως εμένα. Αναφέρθηκε ότι δράστης αυτής της αποτρόπαιας πράξης φέρεται ότι είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχω το προσωνύμιο Απολλώνιος, μην αφήνοντας έτσι αμφιβολίες ότι πρόκειται για μένα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ενώ δεν σχετίζομαι ουδόλως με την υπόθεση αυτή, να δεχθώ από την τοπική κοινωνία σφοδρότατη επίθεση, δριμεία κριτική, αλλά και χλευασμό!

LIAGKAS1751Ο κοινωνικός μου περίγυρος με αντικρίζει με περιφρόνηση, απαξία και οργή, και μου απευθύνουν ύβρεις, αποδίδοντάς μου άδικα και εσφαλμένα την εγκληματική αυτή ενέργεια που στην πραγματικότητα δεν τέλεσα» μας ανέφερε ο κ. Λιόντος και συνέχισε: «Αποτέλεσμα όλης αυτής της δυσάρεστης κατάστασης ήταν να απομονωθώ, να κατηγορηθώ για ένα έγκλημα που δεν διέπραξα.

fghΩς επιχειρηματίας, έπειτα από όλο αυτό, αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθούν όλες οι κρατήσεις στην επιχείρηση που διατηρώ στους Δελφούς, να υποστώ ανεπανόρθωτη ηθική και υλική βλάβη, να κλονιστεί η υγεία μου σοβαρά, καθώς και της μητέρας μου!

liagkas

Έφτασα στο σημείο να φοβάμαι να βγω από το σπίτι να συναντήσω φίλους και συγχωριανούς! Στιγματίστηκα άδικα, το καταλαβαίνετε; Οσα ειπώθηκαν στην εκπομπή αναπαράχθηκαν από δεκάδες sites και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης! Εχω υποστεί έναν απερίγραπτο διασυρμό! Για τους λόγους αυτούς λοιπόν ζήτησα την ποινική δίωξη του Λιάγκα αλλά και παντός τρίτου υπευθύνου και θα ζητήσω αποζημίωση για ηθική βλάβη».

liagkas2424

Την υπόθεση του Ανδρέα Λιόντου ανέλαβε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζαςμ ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του η «Espresso» ανέφερε: «Ο εντολέας μου Ανδρέας Λιόντος είναι ένας ήρεμος, δραστήριος και επιτυχημένος άνθρωπος, που επαγγελματικά δραστηριοποιείται στους Δελφούς με τουριστική επιχείρηση ενοικίασης δωματίων. Συνδέθηκε άδικα με τη φρικιαστική υπόθεση θανάτωσης του Ολιβερ στην Αράχοβα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

liagkas

Εμφανίσθηκε από την εκπομπή του κ. Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 ως ο βασανιστής και κτηνοβάτης ενός αθώου ζώου ιδιαίτερα αγαπητού, ενώ είναι ακριβώς το αντίθετο ως άνθρωπος: φιλόζωος. Διασύρθηκε και διαπομπεύτηκε άδικα! Η ψευδής είδηση που αναπαράχθηκε είχε ως αποτέλεσμα να λιντσαριστεί στο διαδίκτυο και να υποστεί μεγάλη ηθική και υλική ζημιά.

ghghΑκούστηκε ένα μέρος της δήλωσης διάψευσής του, πλην όμως στιγματίστηκε ανεπανόρθωτα φοβούμαι. Δυστυχώς, η εκπομπή δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια. Τέθηκε σε κίνδυνο η υγεία του, αλλά και της μητέρας του, διότι υπέστησαν σοκ.

LIAGKAS

Ξαφνικά έγιναν αποδέκτες αποδοκιμασιών, ύβρεων και χλευασμού. Νομίζω ότι η τηλεόραση οφείλει να σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας, να λειτουργεί με κανόνες δεοντολογίας, με σεβασμό στον άνθρωπο, να μην προκρίνει την ενοχή κανενός.

liagkas ant1 scaled 1Εχω δυσάρεστη εμπειρία και εγώ ως δικηγόρος από παρουσιάστρια που με έθιξε αναίτια ψάχνοντας τηλεθέαση. Ελπίζω να δοθεί ευκαιρία να ακουστεί στον ΑΝΤ1, διότι προτίθεται να καταθέσει αγωγή αποζημιώσεως ηθικής βλάβης αλλά και για την προκληθείσα υλική ζημιά του αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον από τον υπαίτιο δημοσιογράφο που διέδωσε ψευδή είδηση που έβλαψε την τιμή και την υπόληψή του».

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...