Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σκάνδαλο Επστάϊν: Ο πρίγκιπας Παύλος, η ατζέντα της «μαντάμ» και η «ασπίδα» της Μαρί Σαντάλ

Ναι, ήταν στην ατζέντα της μαντάμ, ε και;

Την ώρα που η Μαρί Σαντάλ έπαιρνε ξεκάθαρη θέση για την εμπλοκή του ονόματος του συζύγου της, τέως διαδόχου της Ελλάδας Παύλου, στη δήθεν τηλεφωνική ατζέντα του Τζέφρι Επσταϊν, ο πιο διαβόητος πρίγκιπας της βρετανικής βασιλικής οικογένειας Αντριου κλειδαμπαρωνόταν σε δωμάτιο από την ντροπή του για τις νέες αποκαλύψεις στο Child-gate του Τζέφρι Επσταϊν που τον ξεφτιλίζουν.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Μιλώντας και εκ μέρους του Παύλου στον λογαριασμό «Greek Royal» του Instagram, η Μαρί Σαντάλ δεν αμφισβήτησε ότι το όνομα και το τηλέφωνο του Παύλου αναγράφονται στον τηλεφωνικό κατάλογο που κυκλοφόρησε σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και δεν δημοσιεύτηκε από την αμερικανική εισαγγελία.

epstein080141
Τζέφρι Επσταϊν

Ωστόσο, η Μαρί Σαντάλ τόνισε ότι ποτέ δεν είχαν καμιά επαφή με τον Επσταϊν. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν επρόκειτο για την ατζέντα του Επσταϊν, όπως γράφτηκε και από ελληνικά μέσα ενημέρωσης, αλλά για την ατζέντα της Γκισλέιν Μάξγουελ. «Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ» δήλωσε, συγκεκριμένα, η Μαρί Σαντάλ για τον Τζέφρι Επσταϊν. «Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Γκισλέιν Μάξγουελ και όχι του Επσταϊν» ξεκαθάρισε, προσθέτοντας ότι η Μάξγουελ «συνέλεγε πληροφορίες και τηλεφωνικούς αριθμούς σαν τρελή». «Ετσι έχτισε τις διασυνδέσεις της… αυτό είναι πραγματικά» είπε, κλείνοντας τη δήλωσή της.

epstein080142
Παύλος και Μαρί Σαντάλ σε παλαιότερη έξοδό τους

Την ίδια ώρα, άτομο από το περιβάλλον του αδερφού του Βρετανού βασιλιά Καρόλου, πρίγκιπα Aντριου, άφηνε να διαρρεύσει στη «Mail on Sunday» ότι ο διαβόητος πρίγκιπας κλειδώθηκε σε δωμάτιο για να μη βλέπει κανέναν, μετά τις αποκαλύψεις που τον ξεφτιλίζουν. Πρόκειται για το περιεχόμενο δικαστικών εγγράφων που δημοσιεύτηκαν την Παρασκευή και αποκαλύπτουν ότι η αμερικανική αστυνομία εξανάγκασε τους δικηγόρους της Γκισλέιν Μάξγουελ να κάνουν ταπεινωτικές αναζητήσεις για τον Αντριου στα κινητά και τους υπολογιστές της. Οι λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποίησαν ήταν μεταξύ άλλων sex toy, δονητής, πρίγκιπας, Αντριου, ανήλικη, μασάζ, σκλάβα και σεξ.

epstein050142
Ο πρίγκιπας Αντριου φωτογραφίζεται με ένα από τα θύματα την Βιργινία Γούφερ

«Βαθύ λαρύγγι»

Η βρετανική εφημερίδα επεσήμανε ότι τα έγγραφα δεν αποκαλύπτουν ποιο ήταν το αποτέλεσμα της αναζήτησης με τις παραπάνω λέξεις στα κινητά και στους υπολογιστές της Μάξγουελ. Ωστόσο οι λέξεις-κλειδιά από μόνες τους λένε τόσο πολλά για τα γούστα του Αντριου, σε σημείο που ο πρίγκιπας έψαχνε μέρος να κρυφτεί στην κατοικία του στη Βρετανία. «Δεν έχει το ψυχολογικό σθένος να το αντιμετωπίσει» είπε το «βαθύ λαρύγγι» από το περιβάλλον του αγαπημένου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ, προσθέτοντας ότι «κλείδωσε τον εαυτό του σε ένα δωμάτιο και δεν έχει ιδέα πώς να απαντήσει, είναι συντετριμμένος».

Παράλληλα, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού η αμερικανική αστυνομία ερευνά μια περίεργη διάρρηξη που έγινε στα γραφεία της εταιρίας δημοσίων σχέσεων που είχε προσλάβει ο Επσταϊν ως ειδική στη «διαχείριση κρίσεων», για να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες για παιδεραστία. Το πιο περίεργο, σύμφωνα με τη «New York Post», είναι ότι οι διαρρήκτες εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρίας Sitrick & Company στο Λος Αντζελες στις 2 Ιανουαρίου, ακριβώς μια ημέρα πριν δοθούν στη δημοσιότητα από την αμερικανική εισαγγελία τα έγγραφα «φωτιά» για το Child-gate του Επσταϊν.

epstein08014
Γκισλέιν Μάξγουελ

Φεύγοντας από τα γραφεία οι κλέφτες πήραν μαζί τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που ήταν γεμάτοι με αρχεία. Ο ιδρυτής και COE της εταιρίας Μίχαελ Σίτρικ μιλώντας στην αμερικανική εφημερίδα έκανε λόγο για σύμπτωση, υποστηρίζοντας ότι η διάρρηξη δεν σχετίζεται με την υπόθεση Επσταϊν, για τον οποίο είχε δουλέψει το 2011, μετά την αποκάλυψη της «New York Post» για τις σχέσεις του Επσταϊν με τον πρίγκιπα Αντριου.

Aφαντο το μοντέλο που στρατολογούσε ανήλικες σκλάβες του σεξ

Εξαφανίστηκε από προσώπου γης το πιο μυστηριώδες πρόσωπο στο Child-gate του Τζέφρι Επστάιν, καθώς το μοντέλο που από σκλάβα του σεξ φέρεται ότι έγινε «στρατολόγος» του παιδόφιλου δισεκατομμυριούχου έχει να πατήσει στο σπίτι της από την Τετάρτη, όταν αποκαλύφθηκε η πρώτη φουρνιά των δικαστικών εγγράφων για την υπόθεση.

eepstein08014
Μαρτσίνκο

Οι δημοσιογράφοι αναζήτησαν τη Νάντια Μαρτσίνκο το Σάββατο, μια ημέρα μετά τη δημοσίευση της κατάθεσης που είχε δώσει στις αμερικανικές Αρχές για τη δράση του Επσταϊν. Οπως επισημαίνει η «New York Post», η Μαρτσίνκο έμεινε πιστή μέχρι το τέλος στον Επσταϊν και δεν άνοιξε το στόμα της. Επικαλέστηκε μάλιστα 42 φορές το συνταγματικό δικαίωμά της να μην απαντήσει σε ερώτηση που θα μπορούσε να την οδηγήσει στη φυλακή.

Γείτονες στο διαμέρισμά της, σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης, στους οποίους απευθύνθηκαν οι ρεπόρτερ της αμερικανικής εφημερίδας, δήλωσαν το Σάββατο ότι έχουν να τη δουν «τρεις ημέρες», αφήνοντας να εννοηθεί ότι κρύβεται. Το διαμέρισμα της Μαρτσίνκο βρίσκεται σε πολυκατοικία ιδιοκτησίας του αδελφού του Τζέφρι Επσταϊν, Μαρκ Επσταϊν. Μάλιστα, η Μαρτσίνκο έχει δηλώσει στην ίδια πολυκατοικία την έδρα της εταιρίας Aviloop LLC, που ίδρυσε όταν πήρε δίπλωμα ως πιλότος αεροπλάνων.

eepstein080141
Μαρτσίνκο

Η Μαρτσίνκο, που άρχισε νεαρή καριέρα ως μοντέλο, βρέθηκε από μικρή δίπλα στον Τζέφρι Επσταϊν, ο οποίος την αποκαλούσε «σκλάβα του σεξ». Το 2008, όταν είχαν συσσωρευτεί καταγγελίες ότι η Μαρτσίνκο είχε γίνει «στρατολόγος» του Επσταϊν και του έβρισκε ανήλικες για να κακοποιήσει, ο δεύτερος φρόντισε να κλείσει συμφωνία με τις δικαστικές Αρχές παρέχοντάς της ασυλία από τις κατηγορίες. Οταν ο Επσταϊν φυλακίστηκε, η Μαρτσίνκο έμεινε στο πλευρό του και τον επισκέφτηκε 90 φορές στη φυλακή.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...