Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Νέος Δάνος: Έπαιζαν θέατρο μπροστά στις κάμερες και κουβάλησαν τα πτώματα των συντρόφων τους

Επί μία εβδομάδα το έπαιζε ανήξερος μπροστά στους αστυνομικούς αλλά και στις τηλεοπτικές κάμερες ο 39χρονος

Επί μία εβδομάδα το έπαιζε ανήξερος μπροστά στους αστυνομικούς αλλά και στις τηλεοπτικές κάμερες ο 39χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη 41χρονη έγκυο σύντροφό του με τη βοήθεια ενός φίλου του και στη συνέχεια έβαλε το άψυχο σώμα της σε ένα μπαούλο και το πέταξε σε απόμερη περιοχή μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας Χαλκιδικής.

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Έφτασε δε στο σημείο να ισχυριστεί πως η άτυχη Γεωργία Μουράτη τού έστειλε μήνυμα, μόλις χάθηκαν τα ίχνη της, στο οποίο έγραφε ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό ταμείο τους. Επίσης, εμφάνισε σε τηλεοπτική εκπομπή ένα ρούχο της, το οποίο δήθεν φορούσε προτού χαθούν τα ίχνη της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η 41χρονη επέστρεψε κάποια στιγμή στο σπίτι τους και στη συνέχεια έφυγε ξανά. Είναι μια υπόθεση η οποία θυμίζει σε αρκετά σημεία της εκείνη του Δάνου Μουρατίδη.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Σε αυτό το δύσβατο σημείο μετέφεραν το πτώμα της

301355278 409586664495540 7884250259317864782 n 001

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος -τότε- «δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο», όπως είχε χαρακτηριστεί ο Μουρατίδης από τα μέσα ενημέρωσης, στραγγάλισε την 20χρονη σύντροφό του Κική Κούσογλου την ώρα που κοιμόταν και έπειτα με τη βοήθεια του ξαδέλφου του πήραν το πτώμα και το έθαψαν σε ερημική τοποθεσία.

Επειτα έδινε παράσταση επί μήνες, ψάχνοντάς τη σύντροφό του με αγωνία και δηλώνοντας συντετριμμένος στην τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ» ότι η αδικοχαμένη κοπέλα τον εγκατέλειψε τον Απρίλιο του 2005 για να βρει μια… καλύτερη ζωή.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία – Αυτός είναι φερόμενος συνεργός του συντρόφου της – Οι γονείς του ξεσπούν

«Ξέραμε ότι θα ζούσαμε μια επανάληψη του Δάνου και της Κικής» φέρεται ότι έλεγαν και ξανάλεγαν άτομα από το περιβάλλον της Γεωργίας, προτού καν αποκαλυφθεί ότι πίσω από το ειδεχθές έγκλημα κρύβεται ο επί τρία χρόνια σύντροφός της, ο οποίος είχε φτάσει να χτυπήσει μέχρι και τατουάζ με το όνομα της 41χρονης, αλλά δεν δίστασε να της αφαιρέσει τη ζωή.

315645536 469301005190772 205394828938294610 n

Το αιματοβαμμένο κουβάρι της στυγερής δολοφονίας άρχισε να ξετυλίγεται προχθές το μεσημέρι, όταν ο 34χρονος φίλος του 39χρονου εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς και ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση της 41χρονης εγκύου, όχι όμως τη δολοφονία της, υποδεικνύοντας παράλληλα το σημείο όπου μαζί με τον συγκατηγορούμενό του είχε πετάξει το άψυχο σώμα της.

Κατά πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται ότι ισχυρίστηκε πως το σατανικό σχέδιο που κατέστρωσε ο 39χρονος για να τον πείσει να διαπράξουν το έγκλημα, προέβλεπε να σκηνοθετήσουν ψεύτικη ληστεία σε βάρος της 41χρονης, ώστε να την ακινητοποιήσουν και, στη συνέχεια, να πάνε στο πατρικό σπίτι της, απ’ όπου θα έκλεβαν οικονομίες ύψους 7.000 με 8.000 ευρώ, από τους γονείς της.

ypothesi5 kiki kousoglou veroia

Σύμφωνα με τον ίδιο, δέχτηκε να σκηνοθετήσει τη ληστεία, καθώς θα έπαιρνε μερίδιο από τα χρήματα, τα οποία είχε ανάγκη εξαιτίας οικονομικών δυσχερειών που αντιμετώπιζε. Περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς έγινε η δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη, η οποία διένυε τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ήταν μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού από τον πρώτο γάμο της, είπε πως γύρω στις 11 τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα του φίλου του με σβηστά τα φώτα και κατεβασμένα τα παντζούρια.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Τα πρώτα λόγια του πατέρα της αδικοχαμένης Γεωργίας

Μόλις είδε τον 39χρονο και τη 41χρονη να μπαίνουν στο σπίτι, όρμησε πάνω στην άτυχη γυναίκα και την απείλησε με μαχαίρι, αναγκάζοντάς τη να τον ακολουθήσει μέχρι την κρεβατοκάμαρα, όπου την έδεσε με χειροπέδες και της έκλεισε το στόμα και τα μάτια με ταινία συσκευασίας.

gynaikoktonia10014
Η Γεωργία χέρι χέρι με τον φίλο της πριν από τη δολοφονία

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, στη συνέχεια ο 39χρονος του πήρε το μαχαίρι και του έκανε νόημα να κατέβει στο αυτοκίνητό του. «Δέκα λεπτά αργότερα κατέβηκε και μου ζήτησε βοήθεια λέγοντας ότι η σύντροφός του είναι νεκρή» είπε ο 34χρονος στους άφωνους αστυνομικούς, επισημαίνοντας πως βρήκε τη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

300622113 409587311162142 204947998872147872 n 001

Το κόλπο που δεν έπιασε

Από εκείνο το σημείο οι δύο άνδρες έδωσαν «αγώνα» για να εξαφανίσουν τα ίχνη της αδικοχαμένης εγκύου, το άψυχο σώμα της οποίας τοποθέτησαν σε ένα μπαούλο και το μετέφεραν με το αυτοκίνητο του 34χρονου τέσσερα χιλιόμετρα ανατολικά του Μονοπήγαδου, στη δημοτική ενότητα Βασιλικών του Δήμου Θέρμης, όπου το έριξαν σε θάμνους. Οι κινήσεις τους μπροστά από την οικοδομή του διαμερίσματος αλλά και η πορεία του αυτοκινήτου καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας, το υλικό των οποίων εξετάστηκε από τις Αρχές.

Σε συνδυασμό με τις απορρίψεις διάφορων αντικειμένων, τη μεταφορά της βαλίτσας, τύπου μπαούλου, και τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν πάνω στο στρώμα στο οποίο δολοφονήθηκε η 41χρονη έστρεψαν τις αστυνομικές έρευνες προς τον 39χρονο. Σε αντίθεση με τον 34χρονο, ο οποίος λύγισε και ομολόγησε την εμπλοκή του στο έγκλημα, ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας κρατούσε ως αργά, χθες, σκληρή στάση και εξεταζόμενος από αστυνομικούς δήλωνε άγνοια για την τύχη της δολοφονημένης γυναίκας, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε στις 2 Ιανουαρίου.

Δίωξη για ανθρωποκτονία

Σε βάρος τόσο του ίδιου όσο και του συνεργού του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή κύησης, ληστεία (σ.σ.: κατηγορούνται ότι πήραν 80 ευρώ που είχε πάνω του το θύμα), καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Σήμερα θα οδηγηθούν στον 4ο τακτικό ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Φώτη Χατζηνικολάου, το άψυχο σώμα της 41χρονης φέρει τραύμα στη δεξιά τραχηλική χώρα και διατομή όλων των αγγείων. Τα χτυπήματα στη Γεωργία ήταν τρία και έγιναν με κουζινομάχαιρο, προκαλώντας της ακατάσχετη αιμορραγία.

Σοκαριστικές μαρτυρίες από ανθρώπους που γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα

Σοκάρει η μαρτυρία της πρώην συζύγου του 39χρονου Aκη, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος άνδρας όχι μόνο αρνιόταν πεισματικά να εργαστεί και ζούσε με τα χρήματα των εκάστοτε ερωτικών παρτενέρ του, αλλά επιπλέον τις κακοποιούσε συστηματικά!

gynaikoktonia100141
Ο σύντροφος της Γεωργίας έβγαινε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη δήθεν ανήσυχος για την εξαφάνισή της

Μάλιστα, λίγες ημέρες προτού μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τη 41χρονη έγκυο σύντροφό του, ο ίδιος φέρεται ότι της ζητούσε επίμονα να του δώσει χρήματα. Οταν εκείνη αρνήθηκε, αποφάσισε να σκηνοθετήσει την αιματηρή ληστεία στο διαμέρισμά τους με συνεργό τον 34χρονο συγκατηγορούμενό του! Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 39χρονος έχει καταδικαστεί πέντε φορές για τον ξυλοδαρμό της αδελφής του, πάνω στην οποία ξεσπούσε όλη την οργή του κάθε φορά που αρνιόταν να του δώσει χρήματα.

«Αυτός την έφαγε»

«Ήξερα, μόλις βγήκε στα κανάλια, ότι αυτός την “έφαγε”, δεν υπολογίζει τίποτα» δήλωσε η πρώην σύζυγος του 39χρονου που επιμένει να αρνείται την εμπλοκή του στην αιματοβαμμένη υπόθεση. Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, όλες οι ερωμένες του πρώην συζύγου της, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, είχαν πέσει θύματα ξυλοδαρμού, ενώ ο ίδιος είχε εμμονή με τις γυναίκες.

egkyos georgia bw dipli 0

«Επτά χρόνια ήμασταν μαζί. Τον είχα καταγγείλει για ξυλοδαρμό» αποκάλυψε και, αμέσως μετά, ανέφερε: «Με είχε χτυπήσει στο μάτι, του είχα κάνει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα». Οπως δήλωσε ακόμη, ο 39χρονος γινόταν βίαιος απέναντι στα παιδιά του, που ήταν παρόντα σε πολλά περιστατικά ξυλοδαρμού της, έκλεβε μέσα από το σπίτι, ενώ μία φορά πήρε ακόμη και τον σταυρό του παιδιού του! «Εγώ δούλευα, αυτός ζήλευε, δεν μπορούσα να μιλήσω σε συνάδελφο, γιατί μου έλεγε “τον έχεις φίλο”» είπε. Παράλληλα αποκάλυψε ότι ο 39χρονος υπήρξε δίγαμος, καθώς το διαζύγιό τους «βγήκε τον Δεκέμβριο του 2018 και αυτός παντρεύτηκε τον Οκτώβριο».

gynaikoktonia100142
Ο Δάνος Μουρατίδης όταν έβγαινε στην εκπομπή της Νικολούλη αναζητώντας την άτυχη Κική παίζοντας επί μήνες θέατρο

Οπως υποστήριξε, ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος εργαζόταν περιστασιακά ως διανομέας, έψαχνε γυναίκες για να τους «τρώει» χρήματα. «Μία εργαζόταν, μία έφευγε. Εκμεταλλευόταν τις γυναίκες, τις κακοποιούσε. Τις έκλεβε, έκλεβε χρυσαφικά, λεφτά. Εκλεβε χρυσαφικά, αλλά δεν πήγαινε ο ίδιος στο ενεχυροδανειστήριο, πήγαινε φίλος του…» είπε. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν τα φονικά κύματα κακοκαιρίας δοκίμαζαν τη Θεσσαλία, ο 39χρονος έκανε ασυνάρτητα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για εκείνον η καταστροφή συνδεόταν, μεταξύ άλλων, με τις νέες ταυτότητες!

«Αχρηστε διαβολεμένε πρωθυπουργέ… πήγες να βγάλεις τις νέες ταυτότητες στον Βόλο με υπουργό από την Καρδίτσα και πνίγηκε η Θεσσαλία. Μυαλό δεν έβαλες… Αύριο, Δευτέρα 25 του μήνα, ξεκινάς πάλι το έργο του διαβόλου και πάλι έρχεται Θεομηνία με σφοδρή κακοκαιρία» ανέφερε σε μία από τις αναρτήσεις του.

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...