Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Νεκρός από overdose ο πρώτος άντρας στη ζωή της πριγκίπισσας Βεατρίκης!

Ο γυναικάς Αμερικανός που λάτρευε τις κραιπάλες και υπήρξε...

Σαν Φρανσίσκο: Αφαντη ανήλικη κόρη κροίσου

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τη 16χρονη κόρη Αμερικανού κροίσου...

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

Άγριο σούσουρο για «πολύ στενή παρέα» Δαλάκα – Ατζούν

Κανείς δεν επιβεβαιώνει το love story της... καρύδας

«Φούντωσε» ξαφνικά το σούσουρο σχετικά με τη φύση της σχέσης που συνδέει την Κατερίνα Δαλάκα με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Παρότι είναι γνωστός ο ερωτικός δεσμός που διατηρεί από το 2020 το μεγάλο αφεντικό της Acun Medya με την 22χρονη συμπατριώτισσά του και νοσηλεύτρια Αΐσα, το τελευταίο διάστημα διάφοροι καλοθελητές διαδίδουν πως ενδέχεται να… παίζει κάτι και με την Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία συμμετέχει φέτος, για τέταρτη φορά, στο άγριο reality του Σκάι.

dalaka atzoun110144

Οι παραπάνω φήμες σχολιάστηκαν προχθές στον «αέρα» του «Πρωινού», στον ΑΝΤ1, όταν ο Γιώργος Λιάγκας, μιλώντας για την πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Survivor», αναφέρθηκε στον Ατζούν που «χρυσώνει» τη Δαλάκα για να την έχει σχεδόν κάθε χρόνο στον Αγιο Δομίνικο.

Πολύτιμη συνεργάτρια

«Η κοπέλα τα φέρνει και τα παίρνει» είπε αρχικά ο παρουσιαστής, συμπληρώνοντας ότι ο Τούρκος παραγωγός «θεωρεί ότι είναι η πιο πολύτιμη συνεργάτρια και φίλη του – γιατί ακούω διάφορα, αλλά εγώ νομίζω ότι έχουν μία πολύ κοντινή σχέση… Δεν υπάρχει κάτι άλλο, πιστεύω. Είναι μια πολύ κοντινή σχέση και είναι σχέση συμφέροντος» κατέληξε με νόημα ο οικοδεσπότης του «Πρωινού», φυτεύοντας παρ’ όλα αυτά τον… σπόρο της αμφιβολίας και κατ’ επέκταση του κουτσομπολιού.

dalaka atzoun11014

Η συνέχεια δόθηκε on air στο «Happy Day» του Alpha, όπου η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχτηκε στο στούντιο τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Η πρώην παίκτρια του «Survivor», αφού μίλησε για άλλα θέματα του reality, κλήθηκε να σχολιάσει και όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ότι δηλαδή υπονοήθηκε πως υπάρχει μια αδυναμία του επικεφαλής της Acun Medya στο πρόσωπο της όμορφης αθλήτριας. «Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά, αλλά δεν μου πέφτει λόγος να το σχολιάσω, είναι πολύ προσωπικό. Δεν μου πέφτει λόγος να σχολιάσω μια προσωπική σχέση. Δεν ξέρω τι υπάρχει…» αρκέστηκε να πει η Βρισηίδα Ανδριώτου.

dalaka atzoun110143

Φυσικά, οι διαδόσεις περί «στενής σχέσης» ανάμεσα στον Τούρκο παραγωγό και στην Ελληνίδα επαγγελματία, πλέον, παίκτρια του reality επιβίωσης δεν επιβεβαιώνονται επισήμως από κάποια πηγή, φιλικά προσκείμενη στην αθλήτρια ή στον παραγωγό. Από την άλλη μεριά, το φινάλε στη σχέση της Δαλάκα με τον πρώην σύντροφό της Δημήτρη Φιντιρίκο είναι πλέον κάτι παραπάνω από οριστικό και αμετάκλητο. Κι αυτό διότι ο γνωστός επιχειρηματίας φαίνεται να έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, όπως έκανε γνωστό ο συνεργάτης της εκπομπής του Open «Πρωινό ΣουΣου» Νίκος Γεωργιάδης. «Εχω διαγράψει οριστικά το παρελθόν και δεν επιθυμώ να συνδέονται τα ονόματά μας δημόσια. Της εύχομαι καλή επιτυχία και να κερδίσει το “Survivor”» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Φιντιρίκος, με τον δημοσιογράφο να προσθέτει πως εδώ και δύο μήνες έχει προχωρήσει στη ζωή του μετά την προηγούμενή του σχέση, που κράτησε τέσσερα χρόνια, πλην όμως με πολλά on-offs.

Ο τηλεοπτικός παραγωγός που μετρά τρεις γάμους, τρία διαζύγια και μια σχέση

Θερμόαιμος, ρομαντικός και γυναικάς είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος στα 52 του χρόνια, πια, μετράει τρεις γάμους, τρία διαζύγια, μία μακροχρόνια σχέση και τέσσερα παιδιά, όλα τους κορίτσια! Ο πρώτος γάμος του «Mr Survivor» καταγράφηκε το 1988 και ήταν με τη Σεντά. Μαζί της απέκτησε την πρώτη του κόρη. Ωστόσο η συμβίωση τους δεν μακροημέρευσε, κράτησε μόλις πέντε χρόνια, καθώς το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1993. Ο δεύτερος γάμος για τον Τούρκο παραγωγό ήρθε αρκετά χρόνια μετά, το 2003, με τη μελαχρινή συμπατριώτισσά του Ζεϊνέπ, η οποία του χάρισε δύο κόρες.

dalaka atzoun110146
Seda Basbug

dalaka atzoun110145
Zeynep Yilmaz

Οι δυο τους υπήρξαν για μια περίοδο το αγαπημένο ζευγάρι των τουρκικών media. Συχνά πυκνά άνοιγαν το σπίτι τους στους παπαράτσι, επιτρέποντας στον φακό να καταγράφει πολλές πτυχές της καθημερινότητάς τους. Η Ζεϊνέπ, πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της, εξομολογούνταν τότε πως είχε βρει τον άντρα που θα γερνούσε στο πλάι του. Ομως τα υπολόγιζε χωρίς τη Σέιμα Σουμπάσι, η οποία μπήκε ξαφνικά στη ζωή του Ατζούν. Πολλά χρόνια νεότερη από τον ζάπλουτο παραγωγό και μια κούκλα κατά γενική ομολογία έβαλε… μπουρλότο στον γάμο του.

dalaka atzoun110142
Seyma Subasi

Το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Τουρκία όταν έγινε γνωστό το παράνομο ειδύλλιο ήταν μεγάλο και, φυσικά, η Ζεϊνέπ δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Αποφάσισε να εκδικηθεί τον άντρα της διεκδικώντας ένα μεγάλο ποσό από την περιουσία του. Στο μεταξύ η Σέιμα έμεινε έγκυος στην τέταρτη κόρη του παραγωγού και κάπως έτσι ο δρόμος για το διαζύγιο άνοιξε πιο εύκολα για εκείνον, με τη Ζεϊνέπ να συμβιβάζεται τελικά μαζί του και να τον αφήνει να ζήσει τον καινούργιο του έρωτα. Ακολούθησε ένας γάμος-υπερπαραγωγή στο Σαν Τροπέ, το 2017, αλλά μετά τη δεξίωση η Σέιμα, η οποία έχει πάθος με το clubbing, πήγε στο Caves Du Roy, όπου έπαιζε μουσική ο διάσημος dj Solomun…

dalaka atzoun110141
Ayca Cagla Altunkaya

Την επόμενη ημέρα η ίδια, έχοντας πληροφορηθεί τις αντιδράσεις του τουρκικού Τύπου για τις απίστευτες σπατάλες της, περιορίστηκε στην ακόλουθη ανάρτηση: «Για ένα να είστε σίγουροι: δεν βρίσκεις απλά την ευτυχία, τη δημιουργείς». Αυτό αποδείχτηκε και το μότο της τρίτης (κατά σειρά) συζύγου του Τούρκου μιντιάρχη, η οποία συνέχισε και το επόμενο διάστημα στο ίδιο μοτίβο τη ζωή της: ταξίδια, διασκέδαση και σπατάλες. Σε κάποιες εξορμήσεις της την ακολουθούσε ο Ατζούν, σε άλλες όχι. Μέχρι που χώρισαν, ανακοινώνοντας την είδηση για το τέλος του γάμου τους που διήρκεσε μόλις 13 μήνες.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...