Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Gay επιχειρηματίας: Ζητείται νύφη επί… πληρωμή

Η αγωνιώδης προσπάθεια του αποκαλούμενου και «βασιλιά» του real estate να χτίσει straight προφίλ

Μπορεί το τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις για το περίφημο νομοσχέδιο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη περί γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της υιοθεσίας να μονοπωλεί όχι μόνο την πολιτική σκηνή αλλά και την ελληνική κοινωνία με τις αναταράξεις και τα Ρίχτερ των αντιδράσεων να κουνάνε για τα καλά την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και πολλά γκέι ζευγάρια να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το τι μέλλει γενέσθαι, όμως υπάρχουν και κάποιοι που έχουν άλλες έγνοιες.

Η περίπτωση, όπως θα καταλάβετε παρακάτω, κορυφαίου επιχειρηματία έχει πολλές πτυχές, με πιπεράτο και όχι μόνο ενδιαφέρον! Γιατί μπορεί αρκετοί πια στην ελληνική κοινωνία (ακόμη και εντός του Μεγάρου Μαξίμου και της κυβέρνησης στις περιπτώσεις των Πατέλη και Γιατρομανωλάκη ή εντός της Κουμουνδούρου με το ζεύγος Κασσελάκη – Ταίλερ) να το βροντοφωνάζουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι μην κρύβοντας ακόμη και τους γάμους τους -και καλά κάνουν- όμως υπάρχουν και περιπτώσεις σαν αυτή κορυφαίου εύσωμου επιχειρηματία που αποκαλύπτει σήμερα η «Espressο» που, αν και είναι ομοφυλόφιλοι, προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και του περίγυρού τους, ειδικά όταν πρόκειται για μέλη της κοσμικής και επιχειρηματικής «κοινότητας».

gay12014

To κους κους

Το ότι αρκετοί ομοφυλόφιλοι ακόμη και στον χώρο της showbiz προσπαθούν να περάσουν το προφίλ του straight, δημιουργώντας σχέση με καλλονές, είναι κοινό μυστικό. Οπως και το κους κους που πάει κι έρχεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια για σχέσεις ομοφυλόφιλων ηθοποιών και τραγουδιστών με κούκλες του καλλιτεχνικού ή μη στερεώματος που «χτίζονται» με το αζημίωτο μόνο και μόνο για να πιστεύουν θαυμαστές και κοινό ότι είναι straight. Την ίδια έγνοια λοιπόν για… προφίλ straight έχει και ο συγκεκριμένος gay επιχειρηματίας, μόνο που το έχει πάει ακόμη πιο κάτω! Βλέπετε, οι… ανησυχίες του δεν είναι μόνο για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες που σχετίζονται κυρίως με real estate, αλλά και με επενδύσεις σαν και αυτή που είχε κάνει σε «αυτοκρατορία» στον χώρο της διασκέδασης και της εστίασης, που έχει γίνει μύθος τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χλιδάτους προορισμούς του εξωτερικού!

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες, ο αποκαλούμενος και από πολλούς βασιλιάς του real estate έχει επιδοθεί σε αναζήτηση… νύφης, με την οποία, εκτός από γάμο, θα συνάψει και «συμβόλαιο σιωπής», θέλοντας έτσι να… ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες να γίνει βούκινο στους επιχειρηματικούς κύκλους και να φανερωθούν οι σεξουαλικές προτιμήσεις! Αυτές που κρύβει επιμελώς εδώ και χρόνια! Μάλιστα, για να δελεάσει τις υποψήφιες νύφες ο gay επιχειρηματίας, εκτός από τη διασφάλιση μιας ζωής μέσα στη χλιδή, υπόσχεται και «χρυσό» μηνιάτικο! Ναι, καλά διαβάσατε, «χρυσό» μηνιάτικο!

Εναν παχυλό μισθό, έτσι ώστε να καμφθούν όποιες αναστολές και ηθικοί φραγμοί κάθε υποψήφιας νύφης! Ομως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», έχει πέσει σε κλειστές πόρτες, μια και οι μέχρι στιγμής υποψήφιες νύφες (στην ουσία «συνέταιροι» στην επιχείρηση «είμαι gay αλλά θέλω να έχω το προφίλ παντρεμένου στην καλή κοινωνία») έχουν αρνηθεί να παίξουν αυτόν τον… ρόλο! Φαίνεται ότι πήρε ιδέες από τη showbiz και στα μπουζούκια στα οποία αρέσκεται να διασκεδάζει!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...