Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η «κατάρα» της παραλιακής: Ακόμα δύο νέοι «έσβησαν» στην άσφαλτο στο σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους οι MadClip και Μονογυιός

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του τζιπ που κινούνταν με 180 χιλιόμετρα στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή

Ακόμα δύο νέοι άνθρωποι «έσβησαν» στην καταραμένη περιοχή της παραλιακής ζώνης, όπου σκοτώθηκαν οδηγώντας τα super cars τους ο ράπερ MadClip και ο Τζώρτζης Μονογυιός!

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Το φρικτό δυστύχημα είχε θύματα ένα αγόρι και ένα κορίτσι 19 ετών. Ο οδηγός, που έτρεχε με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 180 χιλιομέτρων, έχασε τον έλεγχο του λευκού τζιπ ενώ κινούνταν στην παραλιακή (λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή) με κατεύθυνση από Πειραιά προς Βάρκιζα, στο ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το όχημα έφυγε αριστερά, έπεσε στη νησίδα και ξήλωσε δέντρο και κολόνα φωτισμού. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν και άλλα δύο 19χρονα παιδιά, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

paraliaki250141

Aνθρώπινα μέλη

«Ετρεχαν λένε με 180 χιλιόμετρα. Υπερβολική ταχύτητα είναι. Ισιωμα είναι, ούτε στροφή ούτε τίποτα. Ελέγχονται τα 180 χιλιόμετρα; Λίγο να σου φύγει…» εξηγεί ο παππούς του 19χρονου που επέζησε με τραύματα σαν από θαύμα. Τα κουφάρια των εμπλεκόμενων οχημάτων στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή λεωφόρο είναι αποκαλυπτικά για την ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο νεαρός.

madclip 240554175 910223186570693 2626773658398285530 n Το αυτοκίνητο έχει κοπεί στη μέση και το σασί έχει «αδειάσει» στο οδόστρωμα. Οι διασώστες αντίκρισαν συντρίμμια και ανθρώπινα μέλη των νεκρών, καθώς και τους τραυματίες στην άσφαλτο. Ο 19χρόνος Γιάννης Κούννε και η συνομήλική του Διονυσία Χρονάκη ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ οι δυο φίλοι τους σώθηκαν από θαύμα.

gamos monogios

«Ηταν όλοι στο ίδιο αμάξι, αχώριστοι φίλοι. Την κοπέλα δεν τη γνώριζα. Θα μας τα πει όταν ξυπνήσει. Και ο ένας φίλος του που γλίτωσε έχει πολλαπλά κατάγματα στο ένα πόδι και ένα κάταγμα στο άλλο, αλλά είναι καλά στην υγεία του γενικά» ανέφερε φορτισμένος ο παππούς του 19χρονου τραυματία. Η μητέρα του 19χρονου πολυτραυματία αναφέρει: «Οταν έγινε η σύγκρουση και μετά δεν θυμόταν. Παρά μόνο όταν ξύπνησε, γιατί προφανώς λιποθύμησε. Και τότε είδε αυτό που είδε… Δεν θυμάται πώς βρέθηκε έξω από το αμάξι».

Αλλά και στην Ομόνοια χθες, στις 5 τα ξημερώματα, στη συμβολή της οδού Πατησίων με την Πανεπιστημίου, υπό άγνωστες συνθήκες η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Χ.Μ. με συνεπιβάτη τον «κολλητό» του, Μ.Σ., εξετράπη της πορείας της δεξιά, προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο και ανετράπη πάνω στην άσφαλτο. Οι δυο 25χρονοι φίλοι, που δεν φορούσαν κράνη, σκοτώθηκαν ακαριαία. Στο μεταξύ, στην περιοχή όπου έγινε το τροχαίο της παραλιακής έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδελφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, και ράπερ Mad Clip (Πίτερ Αναστασόπουλος), με τα υπερπολυτελή οχήματά τους.

madclip
O αδικοχαμένος MadClip

Ηταν 2 Σεπτεμβρίου 2021 όταν ο τότε 34χρονος Ελληνοαμερικανός ράπερ σκοτώθηκε οδηγώντας την Porsche του στη λεωφόρο Αθήνας, στη συμβολή της με την Αγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, ενώ επέστρεφε από γάμο συνεργάτη του. Και στις 13 Ιανουαριου 2022, στις 9 το βράδυ, ο τότε 42χρονος Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα, ενώ οδηγούσε την ιδιόκτητη καινούργια του Ferrari 488 Pista.

katerina monogiou 271918094 116861890711766 8451382395223632970 n.webp 001
Τζώρτζης Μονογυιός

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...