Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σε -φλεγόμενη- καλοκαιρινή τροχιά η Νατάσσα Μποφίλιου

Επειτα από τις εκρηκτικές χειμερινές εμφανίσεις της στη σκηνή...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Ο Λαζόπουλος διέψευσε το «Πρωινό» για την αιτία που βρέθηκε στο Υγεία

Ο Λάκης Λαζόπουλος συναντήθηκε με... το κούφωμα της πόρτας...

Η «Βίλα Ελενα» των κατασκόπων

Κατάσκοποι της Ρωσίας φέρεται ότι ήταν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείου...

Ελένη Νταράλα: Ο Γιώργος έχει και άλλη αδελφή από τον ίδιο πατέρα! – Ζήτησε να τον συναντήσει αλλά εκείνος δεν τη δέχτηκε!

Άκαρδος Νταλάρας

Ενοχλημένη αφόρητα με όσα έχουν συμβεί και έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες, η ετεροθαλής αδελφή του Γιώργου Νταλάρα, Ελένη Νταράλα, ξεσπαθώνει, εκτοξεύοντας δηλητηριώδη βέλη σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην «Espresso». Πετάει τη «βόμβα» αποκαλύπτοντας την ύπαρξη ακόμη μίας αδελφής από τον ίδιο πατέρα, τον Λουκά Νταράλα, η οποία ζει στο Βέλγιο και για την οποία ο δημοφιλής ερμηνευτής γνωρίζει την ύπαρξή της, αλλά, όταν εκείνη επιδίωξε να τον γνωρίσει, εκείνος δεν τη δέχτηκε.

eleni ntaralas26014
Η Ελένη Νταράλα ποζάρει στον φακό της «Espresso»

«Δεν ζήτησα ποτέ δημοσιότητα μέσα από τις αναρτήσεις μου. Πάντα είχα άποψη επί παντός επιστητού. Και τολμούσα να εκφραστώ αρνητικά ακόμα και για τον πρωθυπουργό. Ακόμη και για τον αδερφό μου. Σε αναρτήσεις μου δήλωσα ξεκάθαρα ότι δεν υποχωρώ από τις δηλώσεις μου και δεν τις παίρνω πίσω. Είμαι Καρκίνος και γεννήθηκα υπερασπιζόμενη τις απόψεις μου, όμως δεν επιτρέπω σε κανέναν να με χαρακτηρίζει» λέει αρχικά η Ελένη Νταράλα και συνεχίζει: «Καταδίκασα μια απαράδεκτη στάση του αδελφού μου Γιώργου Νταλάρα απέναντι σε δημοσιογράφους που τους απαξίωσε όταν του έκαναν μια συγκεκριμένη ερώτηση.

eleni ntaralas260141

Ερωτήσεις έχει δικαίωμα να απευθύνει ο καθένας. Κρίση όμως, επί αυτών, επειδή δεν σε εξυπηρετούν δεν επιτρέπεται. Ιδίως όταν έχουν πέσει στα πόδια μου για να παραχωρήσω μία δήλωση, για να φιλοξενήσουν τις απόψεις μου. Ποτέ στη ζωή μου δεν εκμεταλλεύτηκα το όνομα, το επίθετο, την πορεία και τη σχέση μου με το επώνυμο Νταλάρας. Δεν τα χρειάστηκα για επιβίωση στον χώρο του τραγουδιού. Γιατί να το κάνω τώρα;».

Oι εξομολογήσεις

«Οποια κι αν είναι η πορεία μου, θεωρώ ότι τα κατάφερα. Εχω έναν υπέροχο γιο, συνεχιστή της ιστορίας ενός τεράστιου ονόματος του ελληνικού τραγουδιού, κι έναν αδερφό που λατρεύει όλη η Ελλάδα» εξομολογείται στην «Espresso». Και σε αυτό το σημείο η Ελένη Νταράλα πετάει τη «βόμβα» αποκαλύπτοντας κάτι που δεν ξέρει κανείς: «Εκτός όμως από τον Γιώργο, έχω και μια αδερφή, τη Σόνια, από τον τρίτο γάμο του πατέρα μου Λουκά η οποία διαμένει στο Βέλγιο. Μάλιστα, με φιλοξένησε τον προηγούμενο χρόνο και έχουμε μια άριστη σχέση.

6691 GIORGOS NTALARAS 3152021

Γνωρίζει την ύπαρξή της

Είναι 55 ετών, ένα πολύ γλυκό κορίτσι και παρότι προερχόμαστε από δύο διαφορετικές μητέρες, με κοινό πατέρα, αγαπιόμαστε πολύ. Οπως θα ‘πρεπε να αγαπιούνται όλα τα αδέλφια. Ο Γιώργος γνωρίζει για την ύπαρξή της, αλλά, όταν εκείνη θέλησε να τον συναντήσει. αυτός δεν τη δέχτηκε. Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν επιδίωξα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, αφού δεν το ήθελε εκείνος. Και όπως δήλωσα, όταν συναντιόμαστε, λέμε μόνο δυο λόγια. Μέχρι εκεί. Και θα ξεκαθαρίσω για μια τελευταία φορά ότι όποιες κι αν είναι οι διαφωνίες μου σε ό,τι δηλώνει, ποτέ δεν θα αμφισβητήσω την τεράστια αξία του ως καλλιτέχνη και ερμηνευτή.

giorgos ntalaras09014

Τα υπόλοιπα είναι οικογενειακές υποθέσεις που ποτέ δεν θα έβγαζα στη δημοσιότητα, παρότι βομβαρδίζομαι από δεκάδες ερωτήσεις. Για μένα έχει αξία ότι ανάμεσα σε μένα και στον Γιώργο Νταλάρα υπάρχει και μια τρίτη αδελφή μας. Και ολοκληρώνοντας αυτή τη συνέντευξη θα ξεκαθαρίσω, γιατί αυτό με απασχολεί περισσότερο απ’ όλα, ότι ουδέποτε επιδίωξα τη δημοσιότητα, ουδέποτε ζήτησα να με φιλοξενήσουν τηλεοπτικές εκπομπές ή εφημερίδες. Στέκομαι όμως στο ύψος του καλλιτέχνη που πρέπει να ανταποκρίνεται με ευγένεια στις προσκλήσεις των δημοσιογράφων και όχι να τις καταδικάζει απαξιωτικά με χαρακτηρισμούς και ύβρεις. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Οσο για τις αναρτήσεις μου στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook, θα παραμείνουν εκεί, για πάντα. Και δεν σας κρύβω ότι θα υπάρχει και συνέχεια» λέει στην «Espresso», υπονοώντας ότι δεν θα σταματήσει εδώ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...