Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Ο τράπερ Strat πίσω από αρπαγή και άγριο ξυλοδαρμό 20χρονου μουσικού

Η ζούγκλα των τράπερ

Τα παρα…stratήματα για τον τράπερ Στράτο Φωτιάδη δεν έχουν τέλος. Μετά τη σύλληψή του τον περασμένο Νοέμβριο για εμπορία κοκαΐνης στην Κυψέλη, μια καταγγελία 20χρονου μουσικού για τον ξυλοδαρμό και την αρπαγή του, αλλά και για εμπρησμό, τον οδηγεί και πάλι κατηγορούμενο.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Ο Στράτος Φωτιάδης, ο οποίος συστήνεται στην τραπ σκηνή ως «Strat», συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή ύστερα από επίθεση σε βάρος του 20χρονου μουσικού, τον οποίο αποπειράθηκε να πάρει με τη βία μαζί του.

traper300142
Ο τράπερ Strat

Οπως καταγγέλλει το θύμα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής εκινείτο με το μπλε Renault Clio του, όταν αντιλήφθηκε δύο άτομα να τον ακολουθούν με δύο διαφορετικά οχήματα, ένα Toyota CHR και ένα Toyota Yaris, από την περιοχή του Μοσχάτου. Στην οδό Ισμήνης 32, στην περιοχή της Καλλιθέας, τα οχήματα τον ακινητοποίησαν, όπως παραθέτει, αφού τον εγκλώβισαν. Στη συνέχεια οι επιβαίνοντες τον ξυλοκόπησαν. Οι δράστες τον εγκατέλειψαν στο σημείο τραυματισμένο και αποχώρησαν. Ο 20χρονος μουσικός μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας και υπέβαλε καταγγελία κατονομάζοντας τον τράπερ ως έναν από τους δράστες της σε βάρος του επίθεσης.

Εμπρησμό στο Ι.Χ.

Οπως ανέφερε το θύμα, ήταν η τρίτη σε βάρος του επίθεση, καθώς πριν από δύο εβδομάδες ο τράπερ προκάλεσε εμπρησμό στο δίκυκλό του με ρίψη μολότοφ, ενώ στις αρχές Νοεμβρίου τον άρπαξε με βία και τον οδήγησε με συνεργούς του στον Υμηττό, όπου κρατήθηκε για μιάμιση ώρα. Εκεί τον χτύπησαν με κοκάλινα γάντια, ενώ ο Strat τού ζητούσε 20.000 ευρώ.

traper30014
Tο θυμα του Strat!

Κανένα από τα δύο περιστατικά δεν είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία, λόγω φόβου του 20χρονου για τη ζωή του, όμως πλέον ο 20χρονος μουσικός παρέδωσε στους αστυνομικούς βίντεο, στο οποίο υποστηρίζει πως απεικονίζεται ο τράπερ να τον χτυπάει και να προκαλεί τον εμπρησμό στη μηχανή του. Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 28χρονο τράπερ να πίνει το ποτό του σε μπαρ της Γλυφάδας έπειτα από αναρτήσεις που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη με τις κατηγορίες της απόπειρας αρπαγής, των απλών σωματικών βλαβών και απειλές.

Ναρκωτικά

Ο τράπερ είχε συλληφθεί και τον περασμένο Νοέμβριο με 122 γραμμάρια κοκαΐνη στην κατοχή του στο Πεδίον του Αρεως. Κάποιες γλώσσες από τον χώρο λένε πως οι επιθέσεις στον 20χρονο σχετίζονται με τη σύλληψη τότε του τράπερ. Πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί ήθελαν τον τράπερ τότε να διακινεί ναρκωτικά και έτσι έγιναν σκιά του. Ο τράπερ έβαζε στην τσέπη περίπου 70 ευρώ από την πώληση κάθε γραμμαρίου κοκαΐνης.

Παράλληλα στη Θεσσαλονίκη οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου αναζητούσαν χθες τον τράπερ Ricta και έναν φίλο του, οι οποίοι χτύπησαν 23χρονο φοιτητή που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Η επίθεση έγινε ξημερώματα Κυριακής για άγνωστη αιτία. Ο νεαρός ήταν με δύο φίλους του όταν ο 25χρονος τράπερ με την παρέα του τού επιτέθηκε. Ο 25χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε τον φοιτητή με το κεφάλι στο πρόσωπο, ενώ ο φίλος του τον χτύπησε με κλοτσιά στον θώρακα, με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να χτυπήσει ξανά το κεφάλι του. Στη συνέχεια οι δράστες αποχώρησαν, ενώ ο 23χρονος μεταφέρθηκε από τους φίλους του στο σπίτι του.

traper300141
Ο τράπερ Ricta

Το απόγευμα της επόμενης ημέρας, ωστόσο, δισκομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Εις βάρος του 25χρονου τράπερ και του άγνωστου ατόμου που ήταν μαζί του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...