Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Youtuber «κυνηγός» παιδόφιλων: Πρωτοφανής επιχείρηση με βιντεοσκόπηση

Πώς με... βρετανική μέθοδο ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έστησε ραντεβού-ενέδρα σε ανώμαλο που παρενοχλούσε 13χρονη κόρη φίλου του

Από πωλητής ρούχων και youtuber, με αλματώδη πορεία στην κορυφή των social media -παρά τις επικρίσεις που είχε δεχτεί στο παρελθόν για κάποια σεξιστικά βίντεο που είχε ανεβάσει-, «αυτοαναγορεύτηκε» σε… κυνηγό παιδόφιλων ο γνωστός influencer Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος «παγίδευσε» με τη… βρετανική μέθοδο έναν διεστραμμένο 43χρονο που είχε κλείσει ραντεβού στη 13χρονη κόρη φίλου του, καταγράφοντας μάλιστα καρέ καρέ τη στιγμή της σύλληψης!

kopsialis310147
1. Φίλος του Κοψιάλη κοιτά από το ματάκι πριν ανοίξει την πόρτα στον παιδόφιλο

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο «άρρωστος» παιδόφιλος από την Πάτρα, ο οποίος συνελήφθη στον Πειραιά, παρενοχλούσε την ανήλικη μέσω προφίλ με γυναικείο όνομα, στέλνοντάς της άσεμνα μηνύματα και βίντεο. Σε κάποια εξ αυτών, δε, αυνανιζόταν, λέγοντας το όνομα του παιδιού! Η αντίστροφη μέτρηση για τον ίδιο άρχισε όταν «τσίμπησε» το δόλωμα που του έριξαν ο πατέρας της 13χρονης και ο 30χρονος youtuber με τους άνω των 1.000.000 followers στο Instagram και δέχτηκε να πάει σε ένα διαμέρισμα την περασμένη Παρασκευή, όπου δήθεν θα συναντούσε το κοριτσάκι για να συνευρεθούν ερωτικά.

kopsialis310146
2. Ο παιδόφιλος ανοίγει διστακτικά την πόρτα κρατώντας κινητό τηλέφωνο

Όπως φαίνεται, όμως, και στο βίντεο που «ανέβηκε», πίσω από την πόρτα τον περίμεναν ο πατέρας της μικρούλας, ένας φίλος του, ο 30χρονος influencer και δύο αστυνομικοί, που μόλις τον είδαν να μπαίνει του φόρεσαν χειροπέδες, με τον ίδιο ίσα ίσα να προλαβαίνει να ψελλίσει: «Ρε παιδιά, αφήστε με φύγω… Σας παρακαλώ»! Παράλληλα, ακούγεται κάποιος να λέει: «Αυτά που έγραφες, αν τα έγραφαν στην κόρη σου, εσύ στον εαυτό σου τι θα έκανες; Τι μπορεί να ήθελες εσύ από ένα παιδάκι;»

Ερωτικά βοηθήματα και usb

Εν συνεχεία, ο 43χρονος παιδόφιλος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπου συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε και το σακίδιο πλάτης που φορούσε όταν έφτασε στο διαμέρισμα στον Πειραιά, το οποίο περιείχε ερωτικά βοηθήματα και γυναικεία εσώρουχα (!), καθώς και μια συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb stick) με στιγμιότυπα από τις συνομιλίες με την ανήλικη, φωτογραφίες και βίντεο άσεμνου περιεχομένου! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

kopsialis310145
3. Αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν για την επιχείρηση είναι έτοιμοι να του περάσουν χειροπέδες

Εκείνος, με τη σειρά του, τον έκρινε προσωρινά κρατούμενο, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, με συνέπεια να οδηγηθεί στις Φυλακές Τριπόλεως. «Σκοπός (ενν.: του συγκεκριμένου βίντεο) είναι η αποτροπή παρόμοιων αισχρών περιστατικών στο μέλλον και η διευκόλυνση της γνωστοποίησης τέτοιων περιστατικών από ανήλικα θύματα» είναι το μήνυμα με το οποίο καταλήγει το βίντεο ντοκουμέντο του γνωστού youtuber, ο οποίος πιθανότατα «εμπνεύστηκε» από τη δράση κάποιων Βρετανών, οι οποίοι φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ στα social media και παγιδεύουν αδίστακτους παιδόφιλους!

kopsialis310144
4. Η στιγμή της προσαγωγής του παιδόφιλου

«Ο πραγματικός σκοπός που ανέβηκε το βίντεο είναι για να αποφύγουμε στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά. Θα αποθρασυνθεί ένας παιδόφιλος, θα το σκεφτεί δεύτερη και τρίτη φορά. Αυτό που θέλω να πω στους γονείς είναι να κοιτάνε να είναι πολύ κοντά στα παιδιά τους, γιατί υπάρχουν περιστατικά που τα παιδιά ντρέπονται να μιλήσουν στους γονείς τους» ανέφερε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στην εκπομπή «Happy Day».

kopsialis310143
5. Οι αστυνομικοί προσαγάγουν τον παιδόφιλο στο Τ.Α. Κερατσινίου – Δραπετσώνας

kopsialis310141
6. Ο Κοψιάλης και ο πατέρας της 13χρονης στο τέλος του συγκλονιστικού βίντεο

Ενέδρες

Παράλληλα, τόνισε: «Πρόκειται για την κόρη πολύ φίλου μου, την οποία ξέρω από μωρό, ημερών. Οταν σκούρυναν τα πράγματα, μιλήσαμε και με την Αστυνομία. Ετσι, στήσαμε όλο αυτό που στήθηκε και ήταν για την αφύπνιση του κόσμου». Τέλος, επισήμανε ότι «ο ήρωας της υπόθεσης παραμένει το 13χρονο κορίτσι», λέγοντας ότι «σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βγει ο κόσμος και να στήνει ενέδρες».

kopsialis310142
H συγκλονιστική στιγμή που ο ανώμαλος πέφτει στο ραντεβου-παγιδα

Από τη Νάντια Αλεξίου

Υπηρεσιακή έρευνα για τους δύο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Υπηρεσιακή έρευνα είναι σε εξέλιξη για τους αστυνομικούς που, αν και εκτός του τομέα όπου είχαν υπηρεσία, συμμετείχαν -κατά παράβαση των διατάξεων της ΕΛ.ΑΣ.- στη σύλληψη του παιδόφιλου μαζί με τους youtuber πολίτες.

Οι επιλογές του αστυνομικού της Αμεσης Δράσης ο οποίος δίνει σχεδόν καθημερινά το «παρών» στο TikTok ως «άτυπος εκπρόσωπος Τύπου» και συμμετείχε κατά παράβαση των διατάξεων της ΕΛ.ΑΣ. στη σύλληψη του 43χρονου παιδεραστή από την Πάτρα, ο οποίος σήμερα είναι προφυλακισμένος στις Φυλακές της Τρίπολης, προκάλεσαν αντίδραση της ΓΑΔΑ.

kopsialis31014

Σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται: «Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι σχετικά με βιντεοληπτικό υλικό που αναπαράγεται στο διαδίκτυο, καθώς και μέσα μαζικής ενημέρωσης, στο οποίο εμφαίνεται η σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση προσέλκυσης ανήλικης για γενετήσιους λόγους, έχει διαταχθεί η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης».

Για τον αμεσοδρασίτη και τον συνάδελφό του εκφράζεται προβληματισμός και ανησυχία από την ηγεσία για τις πρακτικές που ακολούθησαν, καθώς και τη διακίνηση του βιντεοληπτικού υλικού στα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς την απαραίτητη άδεια της ΕΛ.ΑΣ. «Ανεξάρτητα αν έχει την αστυνομική ιδιότητα, οφείλει να ακολουθεί τους κανονισμούς της ΕΛ.ΑΣ. Αν ο ύποπτος ήταν οπλισμένος ή αν είχε ανεξέλεγκτη τροπή, ποίος και με με ποια ιδιότητα θα αναλάμβανε την ευθύνη;» σημειώνει ανώτατη αστυνομική πηγή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της «Espresso», από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας είχε εκδοθεί (26/01) ανακοίνωση για τη σύλληψη του 43χρονου από την Πάτρα, ωστόσο παρατίθεται με διαφορετική εκδοχή από αυτή που δημοσίευσε ο youtuber.

Τα βίντεο viral του Κοψιάλη και ο έρωτας με τη Φυρού

Από τα καταστήματα ρούχων, στην κορυφή των ελληνικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης θεωρείται σήμερα από τους πιο δυνατούς influencers και πλέον δημοφιλείς youtubers στην Ελλάδα. Εχει σπουδάσει Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Μάρκετινγκ στο IST College, απ’ όπου αποφοίτησε το 2014, ενώ από το 2011 έως το 2019 εργαζόταν ως πωλητής σε κατάστημα ρούχων. Το 2018 άρχισε να ανεβάζει στο κανάλι του στο YouTube βίντεο με τις εκπομπές του «Δημόσια κατακραυγή» και «Ιδιωτική κατακραυγή». Οπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, κάποια αστεία του έτυχαν αρνητικής κριτικής, με τον ίδιο να κατηγορείται από μικρή μερίδα του κοινού για σεξισμό και body shaming.

kopsialis310148

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, τα βίντεο του Αλέξανδρου «χτυπούσαν» χιλιάδες views, με το κοινό, στη μεγάλη πλειονότητά του, να του εκδηλώνει τον θαυμασμό του. Η επιτυχία του καναλιού του έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν άρχισε να κάνει συνεντεύξεις με celebrities μέσα στο αυτοκίνητό του. Σειρά μετά είχε το Instagram, όπου κι εκεί το προφίλ του είναι γεμάτο χιουμοριστικά βίντεο, τα οποία λειτούργησαν ως αφορμή για ν’ αυξηθούν θεαματικά οι followers του. Κάπως έτσι άρχισαν τα giveaways, με αποτέλεσμα να φτάσει να έχει ένα από τα πιο δυνατά Instagramικά προφίλ στην Ελλάδα.

Πριν από δύο χρόνια, μάλιστα, έκανε συνεργασία με τους αδελφούς Αντετοκούνμπο. Στην προσωπική του ζωή ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι ζευγάρι με την όμορφη Σοφία Φυρού, η οποία έχει σπουδάσει οικονομικά και, παρά το γεγονός ότι της έχουν προτείνει κατά καιρούς να ασχοληθεί με την τηλεόραση, εκείνη δεν το αποφασίζει. Με τον Αλέξανδρο έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο, ο οποίος θα γίνει τριών ετών τον επόμενο μήνα.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...