Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ασθένεια του Καρόλου δίνει την ευκαιρία στον αυτοεξόριστο Χάρι να τα ξαναβρεί με την οικογένειά του

Η Καμίλα είναι ο «βράχος» της μοναρχίας

Ή τώρα ή ποτέ είναι η ευκαιρία του «άσωτου υιού» Χάρι να τα ξαναβρεί με την οικογένειά του, καθώς ο αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ πρίγκιπας πήρε το πρώτο αεροπλάνο στο Λος Άντζελες και επέστρεψε χθες στο Λονδίνο αμέσως μόλις ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος του τηλεφώνησε για να του πει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Photo by The Royal Family in Buckingham Palace

«Ήρθε η ώρα για τον Χάρι να επιστρέψει στο σπίτι του;» αναρωτήθηκε η «Mirror». Στο ίδιο μήκος κύματος η «Daily Mail», που διερωτήθηκε «Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι θα συμφιλιωθούν επιτέλους;», προσθέτοντας ότι αν ποτέ υπήρχε πιθανότητα να τα ξαναβρεί ο Χάρι με τη βασιλική οικογένεια, αυτή η στιγμή είναι τώρα.

Photo shared by The Royal Family on January 26 2024 tagging @holocaustmemorialdaytrust. May be an image of 2 people urn and bottle

Ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα εθεάθη στο τέρμιναλ ιδιωτικών αεροσκαφών στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Αντζελες, στην Καλιφόρνια, το βράδυ της Δευτέρας χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν και τα παιδιά τους Αρτσι και Λίλιμπετ. Πρόσωπο που γνωρίζει την κατάσταση είπε ότι ο Χάρι είχε μιλήσει νωρίτερα στον πατέρα του για τη διάγνωση του καρκίνο, προτού βγει η επίσημη ανακοίνωση, και πήρε την πρώτη διαθέσιμη πτήση για τη Βρετανία για να βρεθεί στο πλευρό του.

the royal family75962

Οι Βρετανοί ζουν με την ελπίδα ότι μπροστά στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Κάρολος ο Χάρι θα αφήσει μια για πάντα πίσω του την έχθρα που έχει για την οικογένειά του και θα φροντίσει να ξαναφτιάξει τη σχέση τους. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο βασιλιάς Κάρολος τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, αμφιβολίες, ωστόσο, υπάρχουν για τις διαθέσεις του Γουίλιαμ. Ο Χάρι έχει επιτεθεί προσωπικά στον αδελφό του στο παρελθόν, ενώ διαρροές που πιστεύεται ότι προήλθαν από τον ίδιο αποτέλεσαν χτυπήματα κάτω από τη ζώνη στον Γουίλιαμ.

Πιστεύεται, πάντως, ότι όλα εξαρτώνται από το πώς θα συμπεριφερθεί ο Χάρι, αρχίζοντας από το αν θα επισκεφτεί τον Γουίλιαμ στο σπίτι του για να του σταθεί για την πριγκίπισσα Κέιτ, η οποία αναρρώνει μετά τη σοβαρή εγχείρηση στην κοιλιά.

Η Καμίλα βγήκε μπροστά στην πιο δύσκολη στιγμή του συζύγου της

Σε «βράχο» της βρετανικής μοναρχίας εξελίσσεται η βασίλισσα Καμίλα, καθώς βγήκε μπροστά στην πιο δύσκολη ώρα του συζύγου της και όχι μόνο στέκεται… βράχος στο πλευρό του, αλλά βρήκε τη δύναμη να «φορέσει» θεσμικό χαμόγελο για να εκτελέσει μια βαθιά συμβολική βασιλική υποχρέωση την ώρα που κανένας άλλος δεν γνώριζε ότι ο Κάρολος έπασχε από καρκίνο.

the royal family75888

Την περασμένη εβδομάδα η Καμίλα ήταν το μοναδικό μέλος της βασιλικής οικογένειας που έμαθε από τον Κάρολο για τη διάγνωση του καρκίνου. Παρά το σοκ, αμέσως μετά βρήκε το θάρρος να κάνει τα εγκαίνια σε κλινική για την αντιμετώπιση του καρκίνου στο νοσοκομείο Royal Free Hospital του Λονδίνου. Η βασίλισσα μοίρασε χαμόγελα, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο που θα έχει η νέα κλινική στη στήριξη των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους. Ατομα από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, που μίλησαν ανώνυμα στην εφημερίδα «The Sun», εκθείασαν τη δύναμη της ψυχής της Καμίλα.

the royal family75925

Η κίνηση της Καμίλα θεωρείται ενδεικτική για τη στάση που θα κρατήσει τις επόμενες εβδομάδες. Οι γιατροί απαγόρευσαν στον βασιλιά να συμμετέχει σε δημόσιες εκδηλώσει μέχρι τον Μάρτιο κι εκείνος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να εργάζεται από το παλάτι, υπογράφοντας κρατικά έγγραφα και κάνοντας ιδιωτικές θεσμικές συναντήσεις,

karolos01123 όπως αυτές με τον πρωθυπουργό της χώρας Ρίσι Σούνακ. Η Καμίλα αναμένεται να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος από τις δημόσιες βασιλικές υποχρεώσεις και -όπως γράφουν οι βρετανικές εφημερίδες- είναι αποφασισμένη να γίνει 1.000 κομμάτια για να λείπει το ελάχιστο δυνατό από το πλευρό του Καρόλου. Δεν είναι τυχαίο που τα βρετανικά δημοσιεύματα σχολιάζουν ότι η Καμίλα είναι «ο βράχος» του βασιλιά.

karolos

Για να τη βοηθήσουν, αναμένεται να ενεργοποιηθεί περισσότερο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος περνούσε ήδη δύσκολη περίοδο, καθώς η σύζυγός του έκανε πρόσφατα σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά για να αντιμετωπιστεί άγνωστης φύσης πρόβλημα υγείας. Ηδη ρόλο ανέλαβε η αδερφή του βασιλιά, πριγκίπισσα Αννα, ενώ αναμένεται να δραστηριοποιηθεί και ο αδελφός του, πρίγκιπας Αντριου.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...