Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Μαρίνα Ασλάνογλου – Δημοσθένης Πέππας: Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους

Τελος!

Με μια κοινή γραπτή δήλωση που διαβάστηκε στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου, την οποία φέτος οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ βλέπουν σε έναν εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων της εξαιρετικής σειράς «Οι ψυχοκόρες»,

aslanoglou peppas120243και ο δικηγόρος σύζυγός της Δημοσθένης Πέππας ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου, με το ξαφνικό νέο να σκάει σαν βόμβα στην εγχώρια showbiz:

aslanoglou peppas120244

«Μετά από oκτώ χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς που στόχο έχουμε, μεταξύ άλλων, την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας» ανέφεραν χαρακτηριστικά, για να συνεχίσουν θέλοντας να προστατέψουν το ανήλικο παιδί τους: «Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειά μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορεί να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας»!

aslanoglou peppas12024 kentriki

Η γνωριμία

Για την ηθοποιό και τον πρώην, πλέον, άντρα της, τον οποίο γνώρισε τυχαία στο αεροδρόμιο σε πτήση με προορισμό τη Σκιάθο, χωρίς εκείνος αρχικά να ξέρει ποια έχει απέναντί του, ο επτάχρονος γιος τους είναι η πρώτη τους προτεραιότητα, με την ηθοποιό να μιλά και στο παρελθόν δημόσια για τον ερχομό του στον κόσμο το 2018 ύστερα από εξωσωματική γονιμοποίηση!

aslanoglou peppas120242

Το πώς έφτασε όμως το ζευγάρι στον χωρισμό είναι κάτι που ξέρουν μόνο αυτό και οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος, όμως η αιτία ίσως να κρύβεται πίσω από τα λόγια της Μ. Ασλάνογλου σε συνέντευξή της όταν μιλούσε πριν από μόλις δύο μήνες για τον γάμο τους: «Το θέμα είναι να είσαι στον γάμο και να είσαι ελεύθερος, να κάνεις πράγματα, να έχεις έναν σύντροφο που κατανοεί, συναισθάνεται, καταλαβαίνει τι του λες, τι θέλεις να κάνεις, ποια είναι τα θέλω σου, οι ανάγκες σου, η δουλειά σου. Γιατί κι εγώ αυτό που κάνω έχει τελείως άλλα ωράρια με τον Δημοσθένη! Εκείνος ξυπνάει το πρωί, εγώ γυρνάω το βράδυ και προσπαθούμε να ταυτιστούμε με έναν τρόπο! Από τη μια είναι καλό, γιατί λείπουμε ο ένας στον άλλον αρκετές ώρες».

aslanoglou peppas120241

Ισως τελικά τα ωράρια να έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη διάλυση του γάμου τους, παρότι, όπως φαινόταν και από τα λόγια της πρωταγωνίστριας, το προσπαθούσαν πολύ να κρατήσουν ζωντανούς και τον έρωτα και τον γάμο τους! Εναν γάμο που είχε τελεστεί με λαμπρότητα τον Ιούνιο του 2016 στη Σκιάθο, μια και ο άντρας της κατάγεται από το νησί των βόρειων Σποράδων, με κουμπάρους τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου και τη σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογένη, που είναι φίλες της Ασλάνογλου, αλλά και τον δικηγόρο Χρήστο Καραμανλή, που είναι φίλος του Πέππα. Για την ιστορία, η τελευταία κοινή τους εμφάνιση μπροστά στα φλας ήταν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο Πέππας βρέθηκε στο Σύγχρονο Θέατρο, όπου παρακολούθησε την τότε επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Σκηνές από ένα γάμο» στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρίνα Ασλάνογλου…

aslanoglou peppas12024

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...