Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραμένει στο νοσοκομείο – Τα νεότερα της υγείας της

Περαστικά!

Στον έκτο όροφο μονόκλινου λουξ δωματίου του «Ερρίκος Ντυνάν», το οποίο έχει μετατραπεί σε… καμαρίνι από τις δεκάδες ανθοδέσμες, η Ζωζώ Σαπουντζάκη παλεύει με θέληση, αντιμετωπίζοντας με σθένος την περιπέτεια της υγείας της!

Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

zozo sapountzaki

Η βασίλισσα της νύχτας μπορεί να διέφυγε τον κίνδυνο, αλλά η υγεία της παραμένει σε κατάσταση συναγερμού, με τη λαμπερή πρωταγωνίστρια του ελληνικού σινεμά να είναι, όπως αποκαλύπτει η «Espresso», σοκαρισμένη και φοβισμένη!

zozo sapountzaki163

Μάλιστα, χθες, με το που μπήκε στο δωμάτιο για να τη δει ο σύντροφός της Πύρρος Αναγνωστόπουλος, η Ζωζώ κατέρρευσε από τη συναισθηματική φόρτιση, καταφέρνοντας να του σιγοτραγουδήσει στην αγκαλιά του τον στίχο «Και μόνο που με κοιτάς λιώνω», μια και είναι το αγαπημένο τους τραγούδι και συνήθιζε να του το αφιερώνει σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους!

zozo sapountzaki85886

Οσο για τον σύντροφό της; Την κράτησε στην αγκαλιά του σφιχτά, λέγοντάς της πως θα καταφέρει και θα σταθεί ξανά όρθια!

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», ο κύριος Αναγνωστόπουλος, παρά τα δικά του προβλήματα υγείας, δεν μπορούσε να λείπει από το πλευρό της, και έτσι χθες το απόγευμα αποφάσισε να την επισκεφθεί, μπαίνοντας από την είσοδο του υπόγειου πάρκινγκ του νοσοκομείου, θέλοντας να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα!

0R6A9258

Τα νεότερα για την υγεία της Ζωζώς -που την εσπευσμένη μεταφορά της από το σπίτι της στην Πλάκα με ιδιωτικό ασθενοφόρο στα επείγοντα περιστατικά του ιδιωτικού θεραπευτηρίου «Ερρίκος Ντυνάν», το μεσημέρι της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου (τι παιχνίδια παίζει η μοίρα, μια και την επομένη, που ήταν η ημέρα των ερωτευμένων, Ζωζώ και Πύρρος θα τη γιόρταζαν αγκαλιασμένοι!), αποκάλυψαν πρώτο το newsbreak.gr και ο υπογράφων- είναι πως η σταρ του κινηματογράφου είναι μόνιμα κλινήρης και μιλάει πάρα πολύ χαμηλόφωνα.

zozo sapountzaki86058Είναι δε σοκαρισμένη, αλλά και φοβισμένη, αφού πρώτη φορά στη ζωή της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο! Θα παραμείνει στο «Ντυνάν» και για τις επόμενες ημέρες, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, να διαγνωστεί το αίτιο του λιποθυμικού επεισοδίου και να ρυθμιστεί η αρτηριακή της πίεση. Οπως προαναφέραμε, το μονόκλινο δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται η Σαπουντζάκη είναι πνιγμένο από ανθοδέσμες, με τους επιχειρηματίες Μαροσούλη, Τάγαρη, αλλά και τον σκηνοθέτη Ομηρο Ευστρατιάδη να έχουν στείλει τις μεγαλύτερες, κάνοντάς το να μοιάζει περισσότερο με καμαρίνι παραστάσεων, όπου διαχέεται παντού το άρωμα της «Ζαν Πατού», παρά με δωμάτιο νοσοκομείου!

zozo sapountzaki85929

Και, παρότι οι κακές γλώσσες διαδίδουν ότι η Ζωζώ έχει υποστεί αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και βρίσκεται με ημιπάρεση στο κρεβάτι και με υποστήριξη ουροκαθετήρα, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν έχει υποστεί ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο και το μόνο που επιθυμεί είναι να γυρίσει γρήγορα στο σπίτι της, με τον χρόνο να κυλά υπέρ της – όπως κάθε φορά: από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο θεατρικό σανίδι έως σήμερα!

zozo sapountzaki85714

Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί πως η μεταφορά της σε νοσοκομείο κρίθηκε αναγκαία ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο, εξαιτίας της αρρύθμιστης πίεσής της, η οποία ήταν πολύ υψηλή, και κατόπιν φαρμακευτικής αγωγής οδηγήθηκε σε υπόταση. Ενημερώθηκε αμέσως ο προσωπικός της γιατρός, ο καρδιολόγος Βασίλης Παναγόπουλος, με τον οποίο διατηρούν μακρά φιλία και ήταν αυτός που συνέστησε αμέσως την επείγουσα μεταφορά της στο νοσοκομείο.

zozo sapountzaki86015

Εν τω μεταξύ, η επιστήθια φίλη και κουμπάρα της (την πάντρεψε με τον τελευταίο σύζυγό της) Αμαρυλλίδα Παναγοπούλου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα της, μαζί με τον καρδιολόγο της (διευκρινίζουμε ότι η Ζωζώ δεν έχει πρόβλημα καρδιάς), στενούς συνεργάτες, την πολυαγαπημένη οικογενειακή φίλη (αλλά και επί χρόνια αποκλειστική make up artist) Σταυρίνα Ευστρατιάδη και τον image maker και λατρεμένο της φίλο Χάρη Αργυρό.

zozo sapountzaki85757

Στους δύο τελευταίους είναι τέτοια η αγάπη που έχει η Ζωζώ, ώστε πάντα στις συνεντεύξεις της τους χαρακτηρίζει ανθρώπους της ζωής της και φύλακες αγγέλους της. Και, όπως αποδεικνύεται, αυτό ακριβώς είναι, αφού δεν έφυγαν ούτε δευτερόλεπτο από δίπλα της, ούτε καν για να ξεκουραστούν! Και οι δύο προσπάθησαν να κρατήσουν μυστική την εισαγωγή της στην Εντατική του νοσοκομείου, έως τη στιγμή που αποκαλύφθηκε -σε αποκλειστικότητα από το ρεπορτάζ μας- στο newsbreak, το βράδυ της Τετάρτης και ώρα 22.00!

zozo sapountzaki85843

Μετά την αποκλειστική είδηση, χρειάστηκαν ελάχιστες στιγμές για να γίνει γνωστή η εισαγωγή της, αναστατώνοντας θαυμαστές και θαυμάστριες, αλλά και σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο, με άπαντες να στέλνουν μέσω των social media τις ευχές τους, μαζί με τις δικές μας φυσικά, για ταχεία ανάρρωση της βασίλισσας της νύχτας!

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...