Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Σόδομα και Γόμορρα στο λαγούμι των Παλαιοχριστιανών

«Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η Αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA»

Περισσότερο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συμβίωναν τα μέλη της πολύτεκνης οικογένειας παλαιοχριστιανών, που ζούσαν σε λαγούμι 30 μέτρων και κυκλοφορούσαν με τόξα και βέλη, προσπαθούν να ρίξουν οι Αρχές, οι οποίες εξετάζουν πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο στο κοινόβιο της Ορεινής Κορινθίας να συνέβαιναν τα… Σόδομα και τα Γόμορρα!

korinthia p arthrou

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει πολύ σοβαρά το σενάριο κάποια από τα μέλη της οικογένειας «σπηλαιανθρώπων», που ζούσαν σε αυτοσχέδιο σπίτι-λαγούμι στο ορεινό χωριό Μάννα, να είχαν αναπτύξει αιμομικτικές σχέσεις, όπως οι κάτοικοι των δύο βιβλικών πόλεων, οι οποίοι απολάμβαναν τον έκλυτο βίο!

Και αυτό γιατί στις ερωτήσεις των αστυνομικών σχετικά με την ταυτότητα του πατέρα τού σχεδόν ενός έτους βρέφους της 22χρονης κόρης του ζευγαριού παλαιοχριστιανών, η οποία είναι πέντε μηνών έγκυος, όλα τα μέλη της οικογένειας απαντούσαν με ασάφειες.

«Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η Αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί» επιβεβαίωσε o πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, προσθέτοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σχετική έρευνα.

Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας έχει ζητήσει πληροφόρηση σχετικά με το πόσα παιδιά ακριβώς διαβιούν στο κοινόβιο, πόσα εξ αυτών είναι κάτω των 16 χρόνων και δεν φοιτούν στο σχολείο, καθώς και σχετικά με το 11 μηνών βρέφος αγνώστου πατρός που ζούσε στο λαγούμι, προτού εξαφανιστεί ξαφνικά μαζί με τα άλλα δύο ανήλικα, ηλικίας έξι και 13 χρόνων.

Με τη σχηματισθείσα δικογραφία που αφορά τα αδικήματα της απείθειας, της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο και της μη συμμόρφωσης στην υποχρεωτικότητα φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο, ο 47χρονος «πάτερ φαμίλιας» της οικογένειας «πρωτόγονων», ο οποίος συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας, οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου και, κατόπιν, ενώπιον του εισαγγελέα. Εν συνεχεία, ο Μανώλης Καλαϊτζάκης ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή, για να απολογηθεί αύριο. Στην ερώτηση πού βρίσκονται τα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας, τα οποία παρέμεναν άφαντα ως αργά χθες, ο ίδιος φέρεται ότι απάντησε πως είναι καλά στην υγεία τους και φιλοξενούνται σε συγγενικό πρόσωπο μαζί με τη μητέρα τους.

lagoumi190242

Ο 47χρονος αυτοαποκαλούμενος παλαιοχριστιανός, ο οποίος είχε επιτεθεί σε αστυνομικούς, έπειτα από καταγγελία ενός κυνηγού για εμπρησμό του αγροτικού αυτοκινήτου του, προέβαλε αντίσταση κατά τη μεταφορά του από το Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου στο περιπολικό που τον μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα, όπου θα κρατηθεί έως ότου απολογηθεί! Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που τον δείχνουν να προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του αστυνομικού, ο οποίος τον τραβάει απότομα προς την άλλη πλευρά για να τον οδηγήσει στο αστυνομικό όχημα!

«Εγώ τα έμαθα από την τηλεόραση και έπεσα από τα σύννεφα. Τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε όπως όλα τα αδέλφια, αλλά δεν είχα πάει ποτέ να δω πού ζει. Εγώ ανησυχώ πολύ για τα ανίψια μου και για τον αδελφό μου και για τη σύζυγό του. Δεν μου είχε εκφράσει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θέλανε πάντα να ζήσουν μία αγροτική ζωή, τους άρεσε» δήλωσε η αδελφή του 47χρονου και πρόσθεσε: «Είναι ένας άξιος άνθρωπος ο αδελφός μου, πολύ φιλότιμο παιδί, πολύ μορφωμένο παιδί και με αξίες. Είναι καθηγητής μουσικής, εργαζόταν στην Αθήνα, μετά μπήκε στο Δημόσιο και έκανε την οικογένειά του. Ο αδελφός μου και η νύφη μου ξέρουν ότι τους αγαπάω και τα παιδιά πάρα πολύ και ότι ό,τι χρειαστούν θα μπορούσαν να μου το εκφράσουν».

lagoumi190241

Η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη ανέφερε: «Η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει έλεγχος στα παιδιά. Είχαν πάει στην αδελφή τους και χθες επέστρεψαν στο σπίτι τους. Υπάρχουν αδικήματα εναντίον των γονέων, που έχουνε εκθέσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Πρόκειται για πλημμεληματικού χαρακτήρα άδικες πράξεις».

lagoumi190243 Υπενθυμίζεται ότι κατά την έφοδο της Αστυνομίας στο κοινόβιο, προχθές το πρωί, εκτός από τον 47χρονο εντοπίστηκε ο 15χρονος γιος του, ο οποίος μεταφέρθηκε με εισαγγελική εντολή στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες, έως ότου αποφασιστεί πού θα μεταφερθεί. Ωστόσο, μέλος της οικογένειας παλαιοχριστιανών» διέψευσε τη μεταφορά του ανήλικου αγοριού στο «Παίδων».

Τα «τσέπωνε» από απόσταση από τον Δήμο Ερέτριας ο «pater familias»  

Διαδέχονται η μία την άλλη η αποκαλύψεις για τον 47χρονο «pater familias» της οικογένειας παλαιοχριστιανών που ζουν σαν πρωτόγονοι στην Ορεινή Κορινθία. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος τρωγλοδύτης εργαζόταν… εξ αποστάσεως στον Δήμο Ερέτριας από τον Νοέμβριο του 2020.

lagoumi19024 kentriki

Φέρεται δε ότι πήρε μετάταξη από άλλον δήμο, μέσω ίντερνετ! Ο 47χρονος πατέρας έξι παιδιών, ο οποίος συνελήφθη επειδή έσπευσε να «εξαφανίσει» την 38χρονη σύζυγό του, την 22χρονη κόρη του και τα τρία ανήλικα παιδιά του μόλις συνειδητοποίησε ότι επίκειται αστυνομική επιχείρηση, έχει μπει για τα καλά στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, που τον «ξεσκονίζουν» στην προσπάθειά τους να βρουν αν κρύβει κάτι.

Την ίδια ώρα, τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν σιγά σιγά και αποκαλύπτουν άγνωστα στοιχεία για τον πατέρα της οικογένειας… Φλινστόουν της Κορινθίας, όπως ότι λάμβανε μηνιάτικο από τον Δήμο Ερέτριας!

«Ναι, ενημερώθηκα. Εκανε δουλειά εξ αποστάσεως και έκανε μετάταξη στον δήμο εδώ για λόγους υγείας. Εχω στείλει στον εν λόγω κύριο έγγραφο να παρουσιαστεί από τις 16 Ιανουαρίου. Είναι υπάλληλος του δήμου από την 1η Νοεμβρίου του 2020» ανέφερε ο δήμαρχος Ερέτριας Νικόλας Γουρνής, μιλώντας στον ANT1.

Με απλά λόγια, ο 47χρονος, που μαρτυρίες τον θέλουν να πήγαινε για ψώνια έχοντας μαζί του… πάκους με χιλιάδες ευρώ, ζούσε ασκητική ζωή πλάι στην οικογένειά του και πληρωνόταν κανονικά από τον Δήμο Ερέτριας!

«Ντου» ιερόσυλων σε εκκλησίες στην Κορινθία 

Στο στόχαστρο ιερόσυλων διαρρηκτών βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής δύο εκκλησίες στην Κορινθία, από τις οποίες αφαιρέθηκαν χρήματα από το παγκάρι αλλά και εκκλησιαστικά αντικείμενα αξίας!

Οπως έγινε γνωστό, οι δύο διαρρήξεις πραγματοποιήθηκαν από άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έως τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι οποίες έγιναν αντιληπτές την Κυριακή από τους ιερείς που πήγαν για την καθιερωμένη πρωινή λειτουργία.

Συγκεκριμένα, στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Περαχώρα οι διαρρήκτες, αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο, άνοιξαν το παγκάρι, από το οποίο άρπαξαν αδιευκρίνιστο ποσό, ενώ στη συνέχεια έσπασαν το τζάμι της εικόνας της Παναγίας των Καλανήσων, που φυλάσσεται στον ναό, αρπάζοντας όλα τα τάματα και τα χρυσαφικά που είχαν αφιερώσει οι πιστοί! Η δεύτερη διάρρηξη έγινε στην εκκλησία του Αγίου Μηνά στο Σχίνο του Δήμου Λουτρακίου, όπου επίσης παραβιάστηκε το παγκάρι και εκλάπησαν χρήματα και διάφορα εκκλησιαστικά αντικείμενα, με τους άνδρες των τοπικών αστυνομικών τμημάτων να ερευνούν τα δυο περιστατικά και να εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν οι ίδιοι, προσπαθώντας να τους ταυτοποιήσουν από τυχόν αποτυπώματα στα σημεία όπου κινήθηκαν.

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...