Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Οργισμένη Σαπουντζάκη από το «Ντυνάν» για τον «επικήδειο διαθήκης»: «Ντροπή τους είμαι ζωντανή»!

Ξυπόλυτοι κληρονόμοι

«Δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούγονται και γράφονται για κληρονόμους μου. Είναι ψέματα!» Σε αποκλειστική συνέντευξη από το «Ερρίκος Ντυνάν», όπου νοσηλεύεται, η Ζωζώ Σαπουντζάκη στέλνει μέσω της «Espresso» οργισμένο μήνυμα σε όσους βιάστηκαν να της ετοιμάσουν τον «επικήδειο» της διαθήκης της, την ώρα που εκείνη αγωνίζεται να σταθεί και πάλι όρθια στα πόδια της!

zozo sapountzaki86058

«Το έχω πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα, ότι καλύτεροι από συγγενείς και οικογένειά μου είναι η Σταυρίνα (σ.σ.: Ευστρατιάδη) και ο Χάρης (σ.σ.: Αργυρός)! Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται αναφέρονται σε δηλώσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε! Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά και ήρθαν στα πράγματα τα πάνω κάτω. Οταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καν καεί το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είχαν συμβεί. Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο τα δύο αγαπημένα μου πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης, δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς και ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου. Με χαρά περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω στο σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου»!

zozo sapountzaki85800

Με αυτά τα λόγια η βασίλισσα της νύχτας, μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso», ξεκαθαρίζει το «θέμα» των κληρονόμων, το οποίο έχει συζητηθεί τόσο πολύ, κάτι που την έχει αναστατώσει! «Καταρχάς δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή! Είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή, δύο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Τη Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου, και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου».

gennethlia zozo sampoutsaki

Η βασίλισσα της νύχτας ζει και βασιλεύει. Ατρόμητη και αγέρωχη, είναι έτοιμη να ρουφήξει τη ζωή μέχρι την τελευταία της σταγόνα, συνεχίζοντας, όταν βγει με το καλό από το νοσοκομείο, τις εξόδους της, τις εμφανίσεις της και τα πάρτι της. Ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Απλά -όπως η Ζωζώ δήλωσε- εκείνη τα αντιμετώπισε για πρώτη φορά στη ζωή της, αφού η νοσηλεία της ήταν η πρώτη και εύχεται να είναι και η τελευταία. Την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ, η κυρία Σαπουντζάκη θα εξεταστεί από τους θεράποντες ιατρούς της, οι οποίοι στη σημερινή πρωινή σύσκεψη θα αποφασίσουν αν η λαμπερή πρωταγωνίστρια θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στην όμορφη και λαμπερή ζωή της.

5568 ZOZO SAPOYTZAKI 02072021

Ετσι, λοιπόν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, έως σήμερα το μεσημέρι η Ζωζώ θα επιστρέψει στο σπίτι της, εκτός εάν οι θεράποντες ιατροί κρίνουν ότι πρέπει να διερευνήσουν κάτι επιπλέον για την υγεία της! Οπως και να ‘χει, της ευχόμαστε να είναι σιδερένια και λαμπερή όπως πάντα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...