Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Σάννυ Χατζηαργύρη: Διαζύγιο για τη Λίλα των «Singles» από τον δικηγόρο, Αλέξη Μίντζια μετά από 13 χρόνια

Η Σάννυ Χατζηαργύρη είναι και πάλι... single!

Η Σάννυ Χατζηαργύρη είναι και πάλι… single!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η γνωστή ηθοποιός, η οποία άφησε το τηλεοπτικό της στίγμα ως «Λίλα» στη θρυλική σειρά του παλιού Mega «Singles», χώρισε από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια έπειτα από 13 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση των δίδυμων αγοριών τους, που είναι σήμερα 9 ετών.

201011111204470.0750 SANI XATZIARGIRI 11112010

Ιδιαίτερα χαμηλών τόνων άνθρωποι και οι δύο, επεδίωξαν και κατάφεραν να κρατήσουν το τέλος του γάμου τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλωστε, η πάλαι ποτέ τηλεοπτική «Λίλα» των «Singles» ανήκει στη σπάνια εκείνη κατηγορία ανθρώπων που δεν έχουν κινητό, ενώ ούτε ο τέως, πλέον, σύζυγός της αρέσκεται ιδιαίτερα στα φλας της δημοσιότητας, παρά το γεγονός ότι τα έχει τραβήξει κατά καιρούς με αφορμή την ιδιότητά του, ειδικά ως δικηγόρος δύο εκ των καταγγελλουσών στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Οπως μετέφερε στην «Espresso» αξιόπιστη πηγή, η υπόθεση του διαζυγίου της Σάννυ Χατζηαργύρη και του Αλέξανδρου Μίντζια εκδικάστηκε πριν από αρκετούς μήνες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, η λύση του γάμου τους δεν ήταν και τόσο φιλική. Σε κάθε περίπτωση, τα παιδιά τους είναι η απόλυτη προτεραιότητα και των δύο, γι’ αυτό και προσπάθησαν να γεφυρώσουν όποιες διαφορές τους.

H Σάννυ Χατζηαργύρη επέστρεψε στο θέατρο τον Οκτώβριο του 2022 έπειτα από περίπου οκτώ χρόνια απουσίας, κρατώντας βασικό ρόλο στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα», που ανέβηκε αρχικά στην Αθήνα και το περασμένο φθινόπωρο παρουσιάστηκε και σε σκηνή της Θεσσαλονίκης, όπου παιζόταν μέχρι τις αρχές του προηγούμενου μήνα. «Είχα την επιλογή και την τύχη να αφιερωθώ στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου, οπότε αυτό έκανα. Τώρα οι γιοι μου μεγάλωσαν, έχουν φτάσει σχεδόν 8 χρονών, οπότε ένιωσα και εγώ ότι μπορώ να βγω προς τα έξω» είχε δηλώσει η ηθοποιός την περίοδο που έκανε το θεατρικό comeback της σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, όπου έχει αναφερθεί επίσης και στην σύζυγό της Αλέξανδρο Μίντζια.

SANNI XATZIARGIRI1598«Ο σύζυγός μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη. Είμαι 100% με τα θύματα, τις στηρίζω και τις υποστηρίζω με όλη μου την αγάπη. Χρειάζονται αγάπη και τα κορίτσια και τα αγόρια, και θαυμασμό και σεβασμό» είχε αναφέρει τότε χαρακτηριστικά.

Η Σάννυ, η οποία είναι εγγονή της αξέχαστης ηθοποιού Ελένης Χατζηαργύρη, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού, ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές υποκριτικής στις ΗΠΑ.

Οσο για το όνομά της, η μπορεί να βαφτίστηκε Ελένη, όπως η γιαγιά της, αλλά η Αμερικανίδα μητέρα της, Πατρίτσια Λιν, τη φώναζε Sunny, δηλαδή «ηλιόλουστη», από μικρή. Ετσι, το υιοθέτησε.

011J0576 SOLOMOY XATZIARGIRI 28062007Η ίδια έχει αναφερθεί δημόσια και στο vegan lifestyle της, ενώ την έχουμε δει ακόμη και σε δράσεις διαμαρτυρίας για τη σφαγή των ζώων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...