Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

«Ψίθυροι» χωρισμού για Δημήτρη Λάλο και Έλενα Μαυρίδου

Όσα ακούγονται σε καλλιτεχνικούς κύκλους για τον Μαθιό του «Σασμού» και τη γλυκιά ηθοποιό!

Χωρισμός «βόμβα» στην καλλιτεχνική Αθήνα, σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται σε καλλιτεχνικά στέκια και τηλεοπτικούς κύκλους! Ο λόγος για τον Δημήτρη Λάλο, τον τηλεοπτικό Μαθιό του «Σασμού», και την επίσης ηθοποιό Ελενα Μαυρίδου, που έπειτα από μια κοινή πορεία σχεδόν εννέα ετών και την απόκτηση ενός παιδιού, φέρεται ότι πήραν την απόφαση να βαδίσουν πλέον σε χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Η απρόσμενη εξέλιξη για το «the end» στη σχέση τους έφτασε στα αυτιά της «Espresso» από ανθρώπους του καλλιτεχνικού σιναφιού στο οποίο ανήκει το ζευγάρι και (προφανώς) συζητήθηκε από κάποιον (ίσως και από τους δύο).

Aριστες σχέσεις

Σύμφωνα με τους ίδιους ψιθύρους που έφτασαν στα γραφεία μας, παρά τον ξαφνικό χωρισμό τους οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι πορεύονταν μαζί και καλλιτεχνικά μέχρι και πριν από λίγους μήνες όταν έκαναν περιοδεία με την παράσταση «Βάκχες», σε σκηνοθεσία της Ελενας Μαυρίδου, όπου έπαιζαν και οι δύο, έχουν κρατήσει άριστες σχέσεις.

lalos mavridou2

Αλλωστε, το παιδί τους τούς συνδέει άρρηκτα και αποτελεί και για τους δυο την απόλυτη προτεραιότητα, όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια! Πέρα κι απ’ αυτό, όμως, «μια αγάπη δεν τελειώνει μ’ έναν χωρισμό», όπως λέει και το γνωστό τραγούδι. Ειδικά όταν δύο σύντροφοι έχουν γίνει στο πέρασμα του χρόνου και τόσο καλοί φίλοι μεταξύ τους, όπως ισχύει στην περίπτωσή τους.

lalos mavridou6

Η Ελενα και ο Δημήτρης συνεχίζουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον και σε επαγγελματικό επίπεδο. Για παράδειγμα, πριν από λίγο καιρό, όταν η σειρά «Σώσε με», στην οποία πρωταγωνιστεί εκείνη, μπήκε στο Netflix, ο τηλεοπτικός Μαθιός τής αφιέρωσε ένα αποθεωτικό post στο Instagram.

lalos mavridou4

Μάλιστα, μέσα σε όλα αυτά, όπως μας μεταφέρθηκε, ο τηλεοπτικός Μαθιός του επιτυχημένου σίριαλ του Alpha «Σασμός» έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζει το νέο του σπίτι, που κι αυτό βρίσκεται στη γειτονιά των καλλιτεχνών (όπου μένουν μεταξύ άλλων οι Στάνκογλου, Πανταζάρας, Νούσιας, Αντουλινάκη) του κέντρου της Αθήνας, σε σχετικά κοντινή απόσταση με αυτό όπου ζούσε μέχρι τώρα μαζί με την πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑNT1+ «Σώσε με» και την κόρη τους Νικολέτα.

lalos mavridou5

Μιλώντας για την Ελενα Μαυρίδου και σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Δημήτρης Λάλος είχε αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στη γνωριμία τους, που είχε γίνει αρχικά σε ένα πάρτι γενεθλίων, με το ειδύλλιό τους να «φουντώνει» λίγο αργότερα, την εποχή που συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο θέατρο. «Με την Ελενα γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα: και σε προσωπικό αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει. Οταν αποφασίσαμε να συζήσουμε, για εμένα δεν υπήρχε λόγος καν να ερωτηθώ, ήρθε αβίαστα» είχε πει, τότε, χαρακτηριστικά.

lalos mavridou3

«Εργάτες του θεάτρου»

Τόσο ο Δημήτρης Λάλος όσο και η Ελενα Μαυρίδου δηλώνουν ακούραστοι «εργάτες του θεάτρου» και μπορεί να κάνουν τηλεόραση, αλλά το σανίδι είναι αυτό που βάζουν πάνω απ’ όλα στην τέχνη τους, διατηρώντας ο καθένας και τον δικό του θεατρικό χώρο. Σε κοινή συνέντευξή τους, μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι είχαν τονίσει ότι είχαν σκεφτεί κάποια στιγμή το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν μαζί ένα θέατρο, κάτι που δεν έκαναν τελικά, καθώς το θεώρησαν μεγάλη τρέλα! «Κανονικά, θα έπρεπε να μας επιχορηγεί το κράτος, σε βάθος χρόνου. Ολα αυτά τα χρόνια, ό,τι έχουμε κάνει, το έχουμε κάνει μόνοι μας. Είναι πολύ μεγάλο το βάρος που σηκώνουμε καθημερινά. Με το σπαθί μας, χωρίς πλάτες. Ούτε τζάκι πίσω μας έχουμε. Με πολλή δουλειά. Κρατάμε δύο θέατρα ζωντανά, όπου δουλεύουν πάνω από πενήντα άνθρωποι» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, τότε, ο Δημήτρης Λάλος.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...