Λάλος – Μαυρίδου: Ο χωρισμός που «πάγωσε» τον «Σασμό»

Τι λέει ο Γιώργος Αμούτζας, πρώην τηλεοπτικός «γιος» του «Μαθιού» στη σειρά του Alpha

Μέχρι και ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό και φιλικό κύκλο του Δημήτρη Λάλου και της Ελενας Μαυρίδου φαίνεται πως ξάφνιασε το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της «Espresso» για τον χωρισμό του ζευγαριού, που δημοσιεύτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης: «Ψίθυροι» χωρισμού για Δημήτρη Λάλο και Έλενα Μαυρίδου

Τούτο αποδεικνύει αν μη τι άλλο πόσο αθόρυβα κινήθηκαν ο τηλεοπτικός «Μαθιός» του «Σασμού» και η ηθοποιός της σειράς «Σώσε με» προκειμένου να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα νέα δεδομένα αναφορικά με την προσωπική τους ζωή. Επειτα από τη δημοσιοποίηση του χωρισμού τους, πάντως, επικράτησε σιωπή από την πλευρά τους, αφού πρόκειται για δύο χαμηλών τόνων ανθρώπους, που δεν επιθυμούν να απασχολούν τα media με ιδιωτικά τους θέματα. Το «the end» ανάμεσά τους είναι, ωστόσο, γεγονός που δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφό για πολύ καιρό.

Ενας από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους που έμεινε έκπληκτος, μαθαίνοντας τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω της «Espresso», ήταν ο Γιώργος Αμούτζας, πρώην «γιος» του Δημήτρη Λάλου στον «Σασμό». Ο νεαρός ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας μας από ρεπόρτερ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και δήλωσε άγνοια, έχοντας την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. «Εχει χωρίσει ο Δημήτρης; Εγώ έχω γνωρίσει μία πολύ αγαπημένη οικογένεια, γιατί υπάρχει και η κόρη τους, που τη λατρεύουν» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι και οι δύο είναι άνθρωποι που δεν μοιράζονται την προσωπική τους ζωή, δεν απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας για τίποτα άλλο παρά μόνο με την τέχνη τους, που είναι σπουδαία!».

Γιώργος Αμούτζας

Οπως γράψαμε και στο αρχικό, έγκυρο ρεπορτάζ της «Espresso», ο Δημήτρης Λάλος και η Ελενα Μαυρίδου αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο έπειτα από εννέα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση της μονάκριβης κόρης τους Νικολέτας, η οποία είναι έξι ετών και αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους. Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» συνεχίζει ακάθεκτος τις προετοιμασίες του νέου του σπιτιού, το οποίο (όπως έχουμε ξαναγράψει) βρίσκεται και αυτό στη γειτονιά των καλλιτεχνών του κέντρου της Αθήνας, σε σχετικά κοντινή απόσταση με αυτό που ζούσε μέχρι τώρα μαζί με την Ελενα Μαυρίδου και το παιδί τους. Αλλωστε, οι σχέσεις των δύο πρώην παραμένουν αρμονικές και ισορροπημένες.

Δημήτρης Λάλος και Ελενα Μαυρίδου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο