Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Εμπλοκή του Γιάννη Ξανθόπουλου, που διαγωνίζεται στο «J2US», σε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 19χρονο

Το χρονικό της τραγωδίας ξημερώματα της Τρίτης

Σε θανατηφόρο τροχαίο στις Αχαρνές με θύμα έναν 19χρονο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, ενώ ο αρχικά υπαίτιος οδηγός που παραβίασε STOP, αφού στάθηκε για λίγα λεπτά στο σημείο, εξαφανίστηκε και αναζητείται.

  • Aπό τη Νάντια Αλεξίου

Oλα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα επί της οδού Δεκελείας, όπου ο νεαρός τραγουδιστής κινούνταν με το τύπου τζιπ αυτοκίνητό του με κατεύθυνση από Βαρυμπόμπη προς Κέντρο Αχαρνών και σύμφωνα με βίντεο που έχει στη διάθεσή της η Τροχαία είχε αναπτύξει ταχύτητα και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα για να κάνει προσπέραση.

Ξαφνικά, όμως, από κάθετο δρόμο μπαίνει στη Δεκελείας ο οδηγός άλλου οχήματος παραβιάζοντας STOP. O τραγουδιστής για να αποφύγει αυτό το όχημα προσπάθησε να κάνει έναν ελιγμό, όμως λόγω της ταχύτητας ήταν αδύνατον να ελέγξει το τζιπ και κατέληξε να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί, ηλικίας 19 ετών, που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Μετά τη σύγκρουση, το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι προσέκρουσε σε κολόνα, με αποτέλεσμα ο 19χρονος συνεπιβάτης, αλβανικής καταγωγής, να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο 19χρονος Ελληνας οδηγός νοσηλεύεται στο ΚΑΤ. Οι δύο νεαροί πήγαιναν στην κάβα όπου εργάζονται. «Ηταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν» λένε φίλοι τους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος για να αφήσουν λουλούδια.

Σύμφωνα με το ΤΟΤΑ, ο Γιάννης Ξανθόπουλος ακινητοποίησε άμεσα το τζιπ του και έκανε προσπάθεια να προσφέρει πρώτες βοήθειες και έχει δώσει κατάθεση. Από το περιβάλλον του τραγουδιστή δεν επιβεβαιώνουν τα περί ταχύτητας και δίνουν άλλη εκδοχή. «Βγήκε ένα αυτοκίνητο από STOP. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Λόγω της ολισθιρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος. Δεν έτρεχε ο Γιάννης, πήγαινε με 50 χιλιόμετρα. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι» είπε άτομο από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Και οι δύο οδηγοί των οχημάτων συνελήφθησαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ πήραν αίμα και από τους δύο για να εντοπίσουν αν έχουν ποσότητα αλκοόλ στο αίμα τους. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κανείς από τους επιβαίνοντες στα δύο αυτοκίνητα δεν φορούσε ζώνη.

Δώρα Παντέλη και Γιάννης Ξανθόπουλος

Ο οδηγός του αυτοκινήτου «φάντασμα» που παραβίασε το STOP, αν και αρχικά σταμάτησε, στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται από τις Αρχές. Στο αυτοκίνητό του επέβαινε επίσης και μια γυναίκα. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «Rising Star» το 2017, όπου αναδείχτηκε νικητής σε ηλικία 16 ετών. Ακολούθησαν συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Ελλη Κοκκίνου. Ο 24χρονος ανερχόμενος τραγουδιστής διαγωνίζεται στο «J2US» του Alpha με την αθλητικογράφο Δώρα Παντέλη. Η τελευταία τους εμφάνιση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τη Δώρα Παντελή ήταν το περασμένο Σάββατο.

Νίκος Κοκλώνης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...