Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Σοφία Χαρμαντά: Το love story με τον Μπάτλερ που έγινε κους κους από την Αθήνα μέχρι το Λος Αντζελες

Πώς το άλλοτε κορίτσι του «Πρωινού», που είχε κλέψει την καρδιά του κινηματογραφικού «Λεωνίδα» έκλεψε και τα βλέμματα αστέρων σε οσκαρικό πάρτι

Αν δινόταν Oscar μεσογειακής ομορφιάς, τότε η Σοφία Χαρμαντά θα ήταν σίγουρα ένα από τα φαβορί για την κατάκτησή του.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Η 28χρονη Ελληνίδα, η οποία μοιράζει τη ζωή και την καριέρα της ως μοντέλο ανάμεσα σε Ευρώπη και Αμερική, ήταν η μόνη celebrity από τη χώρα μας που παρευρέθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο φημισμένο πάρτι του περιοδικού «Vanity Fair», που ακολούθησε της απονομής των κινηματογραφικών βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας.

Φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana, η εκρηκτική Ελληνίδα μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας, μαζί με πολλά βλέμματα αστέρων του Χόλιγουντ. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι στο παρελθόν είχε σαγηνεύσει με τα κάλλη της τον κινηματογραφικό «Λεωνίδα» του blockbuster «300», κατά κόσμον Τζέραρντ Μπάτλερ, με τον οποίο ήταν σε σχέση περίπου ενάμιση χρόνο.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, η Σοφία Χαρμαντά ονειρευόταν από μικρή να ζήσει μια μέρα στην Αμερική, κάτι που είχε εξομολογηθεί και στη μητέρα της. «Ηθελα από μικρή να μείνω στο εξωτερικό, ανεξαρτήτως του μόντελινγκ. Ως παιδί έβλεπα πολλές ταινίες, μου άρεσε ο χώρος του κινηματογράφου και θυμάμαι ότι έλεγα στη μητέρα μου: “Οταν μεγαλώσω, θα μείνω στο Λος Αντζελες!” Εκείνη δεν έλεγε τίποτα, γελούσε. Τελικά έφυγα το 2017 για τη Νέα Υόρκη, που είναι η πρωτεύουσα της μόδας, και κάπως έτσι όλα πήραν τον δρόμο τους» έχει δηλώσει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της. Παράλληλα με τις σπουδές της στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Σοφία έκανε και τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο επί ελληνικού εδάφους.

Συγκεκριμένα, άρχισε από την εκπομπή «Το Πρωινό», ενώ στη συνέχεια την είδαμε και στο «Blind Taste» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Ωστόσο η συνεργασία που εκτόξευσε τις μετοχές της ήταν η παγκόσμια καμπάνια της Copertone, όπου βρέθηκε να πρωταγωνιστεί, ανοίγοντας έπειτα τα… φτερά της για τις πασαρέλες της Ευρώπης και της Αμερικής. Στη Νέα Υόρκη συνεργάστηκε για ένα διάστημα με το πρακτορείο μοντέλων Next, έχοντας ως προσωπικό της coach τον Boris Rado, που συνεργαζόταν επί σειρά ετών και με την Κέιτ Μος.

Στη Σοφία, ωστόσο, λένε πως μοιάζει περισσότερο με ένα άλλο εμβληματικό σούπερ μοντέλο των 90s, τη Σίντι Κρόφορντ. Πώς αντιδρά εκείνη, όταν το ακούει αυτό; «Κολακεύομαι και κοκκινίζω! Μιλάμε για ένα legend model των 90s με απίστευτη ομορφιά και εννοείται ότι μου αρέσει πάρα πολύ να ακούω πως της μοιάζω. Ισως λόγω της ελιάς που έχουμε και οι δύο στο πρόσωπο ή τα σαρκώδη χείλη» έχει σχολιάσει σχετικά.  Στην Αμερική, συγκεκριμένα στο Λος Αντζελες, γνώρισε και τον Τζέραρντ Μπάτλερ, με τον οποίο υπήρξαν αρχικά φίλοι και κάποια στιγμή έγιναν ζευγάρι. Εκείνος ήταν που τη βοήθησε να έρθει σε επαφή με κορυφαίους μάνατζερ στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου. Οι δυο τους είχαν κάνει μαζί διακοπές στη Νίκαια και στο Μόντε Κάρλο, ενώ είχαν έρθει παρέα και στην Ελλάδα, όταν το 2020 ο χολιγουντιανός σταρ ήταν προσκεκλημένος για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σπάρτη, λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Ημασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Στην αρχή μπορεί να είναι σαν παραμύθι, αλλά επειδή εγώ έμενα στο Λος Αντζελες, είναι ο κύκλος έτσι. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι μετά τα Oscar. Υπήρχε μια έλξη, αυτό το… κάτι. Είχαμε κοινούς φίλους και έτσι γνωριστήκαμε. Μέναμε μαζί. Είχα πάντα το δικό μου διαμέρισμα, αλλά μέναμε και μαζί» είχε αποκαλύψει η ίδια μιλώντας για τη σχέση τους στο «OK!» πριν από περίπου δύο χρόνια.

«Δεν διαφέρει σε κάτι. Πίσω από τις κάμερες είναι ένας πολύ κανονικός άνθρωπος και είχαμε μια νορμάλ σχέση. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι πολύ απλός, δεν κάνει σταριλίκια. Δεν με φόβισε κάτι. Χωρίσαμε γιατί δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε μια σχέση από απόσταση. Εχουμε ακόμη επικοινωνία, αλλά δεν γινόταν να μείνουμε μαζί. Τον αγαπάω πολύ ως άνθρωπο. Θέλω να είναι καλά» είχε προσθέσει. Στην ίδια συνέντευξή της είχε αποκαλύψει, μάλιστα, ότι υπήρχε ήδη ένα καινούργιο πρόσωπο στην προσωπική της ζωή, δίχως ωστόσο να προχωρήσει σε λεπτομέρειες. Το μόνο που είχε πει ήταν πως δεν επρόκειτο για Ελληνα.

Εκτοτε δεν έχει γίνει γνωστό κάτι άλλο για τα συναισθηματικά της Ελληνίδας καλλονής. Το σίγουρο είναι πως η Σοφία Χαρμαντά έχει καλούς φίλους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Σε αυτούς συγκαταλέγεται και η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, με την οποία κάθε φορά που βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους συνηθίζουν να βγαίνουν μαζί σε γνωστά στέκια, και ο Χάρης Σιανίδης, που την έχει επισκεφθεί και στις ΗΠΑ. Ο γνωστός PR man, μάλιστα, την αποθέωσε για την εμφάνισή της στο πάρτι του «Vanity Fair», μέσω ενός  post που έκανε στο Instagram.

«Ζούμε σε εποχές που σχεδόν σου απαγορεύουν να κάνεις όνειρα. Αυτό που ήδη έχεις είναι και το περισσότερο που μπορείς να διεκδικήσεις. Αλλωστε, είναι μεγάλη η απόσταση που πρέπει να διανύσεις από τον Αλιμο στο πάρτι του “Vanity Fair” των Oscar, ούσα η μοναδική Ελληνίδα μοντέλο που έχεις παρευρεθεί ποτέ σε αυτό. Το μεγαλύτερο και hardest invite only event of the planet… Δεν αρκεί μόνο μία εμφάνιση, αλλά ένα κράμα πραγμάτων! Συγχαρητήρια, Σοφία μου» έγραψε, δημοσιεύοντας μια εντυπωσιακή εικόνα της από το κόκκινο χαλί. 

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...