Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι για τις μπίζνες του, αλλά για την προσωπική του ζωή από ιλουστρασιόν lifestyle περιοδικά και πρωινές εκπομπές. Βλέπετε, αυτά τα περιοδικά και τα πάνελ των μαγκαζίνο τού έχουν χτίσει το προφίλ του περιζήτητου γαμπρού.

Ακόμη και αν ο ίδιος δεν επιθυμούσε να του βάλουν την ταμπέλα του γαμπρού, που όλες οι κοπέλες της καλής κοινωνίας και της showbiz ονειρεύονται να έχουν στο πλάι τους, οι επιλογές του στην ιδιωτική του ζωή δεν του άφησαν και πολλά περιθώρια για να αποφύγει την ταμπέλα. Τόσο στο κοντινό παρελθόν όσο και στο παρόν. Κοντινό παρελθόν, που ήταν πασπαλισμένο με ινσταγκραμική χρυσόσκονη όταν συνδέονταν ερωτικά με «πασίγνωστη των πλατό», αλλά και παρόν, με τον ίδιο να πέφτει στην αγκαλιά επίσης πασίγνωστης δυναμικής νεαράς, με πολλά κυβικά τσαμπουκά μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Κανένας, όμως, από το αναγνωστικό και τηλεοπτικό κοινό που διαβάζει και βλέπει την προσωπική του ζωή δεν μπορεί να φανταστεί τι κρύβεται πίσω από τις κλειδωμένες πόρτες και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί πως ο γόνος εφοπλιστών έχει διπλή ζωή. Μία προς το αδηφάγο για κλειδαρότρυπα κοινό και μία για εκείνον και αυτές που φαίνεται προς τα έξω ότι συνδέεται.

Η «Espresso» σήμερα αποκαλύπτει, με πιπεράτες λεπτομέρειες, το μυστικό του γόνου που προσπαθεί να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού ένα μυστικό που με την αποκάλυψή του θα γκρεμίσει και την εικόνα που έχει χτίσει προς τα έξω με «συμμάχους» πρώην και νυν συντρόφους. Το μυστικό δεν είναι άλλο από το ότι είναι gay, με τη σεξουαλική του προτίμηση να είναι γνωστή και σε όσες ήταν και είναι στο πλευρό του ως σύντροφοι! Στην περίπτωση, δε, της πρώην συντρόφου του, που ο χωρισμός τους και τα «επεισόδια» ενδεχόμενης επανασύνδεσης είχαν γίνει σίριαλ, όχι μόνο τής ήταν και είναι γνωστή η διπλή κρυφή σεξουαλική του ζωή, αλλά είχε… καταπιεί και το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος! Βλέπετε, για εκείνη ένας γάμος με έναν περιζήτητο γόνο εφοπλιστών θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα της καριέρας της και της δημόσιας εικόνας της. Και για εκείνον ένας γάμος θα ήταν η τέλεια κάλυψη της ομοφυλοφιλικής ζωής του. Η πρώην σύντροφός του, μάλιστα, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, ήταν τόσο αποφασισμένη να εκπληρώσει το όνειρό της για έναν… τέλειο προς την κοινή γνώμη γάμο που έκανε την καρδιά της πέτρα όταν τον είχε τσακώσει στο κρεβάτι με πρώτη φίρμα του λαϊκού πενταγράμμου! Εσπευσε να πει τον… πόνο της σε κολλητό της φίλο που λύνει και δένει στα media και μέχρι εκεί…

Στάχτη στα μάτια του κόσμου

Ακόμη και όταν το ζευγάρι χώρισε, εκείνη δεν μπορούσε να το χωνέψει πως έχασε μέσα από τα χέρια τον ιδανικό γαμπρό, αλλά η ζωή ακόμη και στη δική της περίπτωση έχει εκπλήξεις και ανατροπές! Για εκείνον, όμως, η βασική μέριμνα ήταν να ρίχνει στάχτη στα μάτια του κόσμου, θέλοντας να προφυλάξει τη διπλή του gay ζωή. Ετσι έπεσε στην αγκαλιά της επόμενης συντρόφου, που -όπως γράψαμε στην αρχή του ρεπορτάζ- πρόκειται για μια ιδιαίτερα δυναμική περίπτωση που της αρέσει η δημοσιότητα ακόμη και εκτός πλατό!

Κι εκείνη φυσικά γνωρίζει ότι εκείνος είναι gay, κι εκείνη φυσικά το… προσπερνάει για τους δικούς της λόγους! Τι πιο ωραίο για την περίπτωσή της να κυκλοφορεί δημόσια με έναν νέο, ωραίο και πλούσιο. Τι πιο ωραίο για τη δημόσια εικόνα της, ειδικά μάλιστα όταν πολλές ανταγωνίστριές της θα ήθελαν στη θέση της. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση οι λεπτομέρειες του δεσμού τους είναι κάτι παραπάνω από πιπεράτες! Ελάτε, όμως, που η ίδια δεν κρατά το στόμα της κλειστό και όσα γίνονται στο κρεβάτι τους αρχίζουν και ψιθυρίζονται σε μιντιακούς και επιχειρηματικούς κύκλους; Γιατί η σεξουαλική τους ζωή έχει αλλαγή… ρόλων εξαιτίας και της ομοφυλοφιλικής κλίσης του γόνου! Ναι, καλά διαβάσατε! Αλλαγή ρόλων με τη χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων, και συγκεκριμένα στραπόν, με τη δυναμική νεαρά να μεταμορφώνεται στον… επιβήτορα του συντρόφου της και πλουσιόπαιδου από τα λίγα, που παραδίνεται «αμαχητί» στις διεστραμμένες ορέξεις της…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...