Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Χειροπέδες στον Γιοκαρίνη για ενδοοικογενειακή βία!

Χίμηξε στη γυναίκα του και πήγε να την πνίξει!

Από ένα ερωτικόκαβγαδάκι κατέληξαν στα δικαστήρια και από εκεί αγκαλιασμένοι στο σπίτι τους, στον Αγιο Παντελεήμονα, ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης και η σύζυγός του, η οποία είχε καλέσει χθες τα ξημερώματα έντρομη την Αστυνομία κατηγορώντας τον για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 47χρονης Σοφίας Μιχαλοπούλου, ο 69χρονος τραγουδιστής φέρεται ότι της επιτέθηκε πιάνοντάς την από τον λαιμό και απειλώντας τη κατά τη διάρκεια καβγά.

giokarinis04044
Σοφία Μιχαλοπούλου και Γιάννης Γιοκαρίνης

Ακολούθησαν η σύλληψή του για ενδοοικογενειακή βία και η άσκηση πλημμεληματικής δίωξης εις βάρος του από τον εισαγγελέα για τις κατηγορίες της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση τον νόμο για την ενδοοικογενειακή βία. Ομως λίγες ώρες μετά, η υπόθεση «ξεφούσκωσε», όταν ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για να δικαστεί. Οταν ηρέμησαν τα πνεύματα, η σύζυγός του πήρε πίσω την καταγγελία που είχε κάνει λίγες ώρες νωρίτερα.

«Ξεκίνησε από μια χαζομάρα, από ένα τραπέζι που ζητούσα να μου στερεώσει και να μου βάλει μια ομπρέλα. Είναι τεταμένες οι ψυχολογίες μας και υπήρξε ένα ξέσπασμα» ανέφερε η 47χρονη στην κατάθεσή της στο δικαστήριο.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου τής διάβασε το κατηγορητήριο για την απειλή και την απόπειρα σωματικής βίας, με τη μάρτυρα να απαντά: «Ποιος τα έχει γράψει αυτά; Μη χειρότερα. Ούτε από λαιμό με έπιασε ούτε τίποτα. Παλαιότερα είχε εξάρτηση, που μπορεί να ανακαλέσει η μνήμη συγκεκριμένη κατάσταση και να την αναβιώσει. Ηταν σαν να ήταν μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει. Απλά φοβήθηκα, τρόμαξα, δεν μπορώ τις φωνές. Κάλεσα την Αστυνομία για να του κάνει σύσταση. Φοβήθηκα τα χειρότερα. Δεν απείλησε ότι θα με σκοτώσει. Δεν ανέφερα ότι απείλησε να με σκοτώσει, είπα ότι πλακωνόμασταν με βρισιές. Πήγαμε να ξαπλώσουμε, άκουσα τον Γιάννη να φωνάζει, σηκώθηκα να του δώσω ένα χάπι, με είδε και ήμουν σαν κόκκινο πανί. Ερχόταν κατά πάνω μου και βριζόμασταν. Εχουμε περάσει μέσα από το στάδιο του αλκοολισμού με τη λεκτική βία και δεν αντέχω άλλο τις φωνές. Κουράστηκα».

giokarinis040442

Πρόεδρος: Εχει ξανασυμβεί;

Σύζυγος Γ. Γιοκαρίνη: Ναι, παλαιότερα. Οταν είχε πιει… Δεν με ακούμπησε καν. Μόνο βρισιές.

Δικαστής: Υπήρχαν φορές που σας έχει χτυπήσει, όταν είχε πρόβλημα με το αλκοόλ;

Σύζυγος Γ. Γιοκαρίνη: Ναι.

Δικαστής: Εσείς όταν ερχόταν προς το μέρος σας, τι νιώσατε;

Σύζυγος Γ. Γιοκαρίνη: Οτι θέλει να το παίξει νταής.

Δικαστής: Δεν φοβηθήκατε ότι θα σας σκοτώσει;

Σύζυγος Γ. Γιοκαρίνη: Οχι.

Στην απολογία του ο τραγουδιστής υποστήριξε πως απλά είχε έναν διαπληκτισμό με τη σύζυγό του, λέγοντας πως δεν την ακούμπησε.

Πρόεδρος: Είχατε σκοπό να τη χτυπήσετε;

Γιοκαρίνης: Οχι.

Πρόεδρος: Θέλετε να πείτε κάτι άλλο;

Γιοκαρίνης: Εχω πολλά χρόνια να πιω. Το πάλεψα 15 χρόνια. Τέσσερα χρόνια είμαι εντελώς καθαρός. Και νωρίτερα είχα μεγάλα διαστήματα καθαρός, απλά έβαζα τρικλοποδιές στον εαυτό μου.

giokarinis040441

Μετά την αθώωσή του από το δικαστήριο, ο τραγουδιστής έφυγε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων αγκαλιασμένος με τη σύζυγό του, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 20 χρόνια. Αποχαιρετώντας τους δημοσιογράφους, που τον περίμεναν για μία δήλωση, ο «νοσταλγός του ροκ εν ρολ» αρκέστηκε να πει:

«Μια λέξη μόνο θα σας πω, υπήρξε ερωτική υπερχείλιση…». Η γνωριμία του Γιάννη Γιοκαρίνη με τη σύζυγό του Σοφία Μιχαλοπούλου έγινε πριν από περίπου 20 χρόνια σε μια συναυλία του Στέλιου Μπικάκη, στην Κρήτη. Η μοίρα τούς έφερε τότε κοντά, με τον έρωτά τους να ανθεί γοργά! Παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους (σχεδόν 22 χρόνια), ο Γιάννης και η Σοφία πορεύτηκαν μαζί στην προσωπική τους ζωή, αντιμετωπίζοντας χαρές και λύπες και ξεπερνώντας σοβαρά εμπόδια, όπως το πρόβλημα του δημοφιλούς καλλιτέχνη με το αλκοόλ.

Ο 69χρονος, σήμερα, Γιάννης Γιοκαρίνης και η 47χρονη Σοφία Μιχαλοπούλου το καλοκαίρι του 2017 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Κέρκυρα, συγκεκριμένα στο χωριό Λιαπάδες, με λίγους καλεσμένους και κουμπάρο τον φίλο και συνεργάτη του τραγουδιστή Γιώργο Παγιάτη. Είχε προηγηθεί επτά χρόνια νωρίτερα, το 2010, ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού στην Πινακοθήκη Πειραιά.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...