Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Κρίση στο love story της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Διαμαντή Καραναστάση

Πώς άρχισαν οι ψίθυροι μετά τη μοναχική εμφάνισή της στη Βουλή

«Πυκνά γκρίζα σύννεφα» μαζεύτηκαν στον ουρανό ενός μεγάλου πολιτικού έρωτα που, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, περνάει αρκετά μεγάλη κρίση από τις αρχές Μαρτίου, η οποία οδήγησε σε χωρισμό. Εάν αυτός θα είναι οριστικός ή όχι, ο χρόνος θα δείξει.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Οι ψίθυροι άρχισαν από μια προσωπική αποκάλυψη που έκανε «άθελά» της η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην τελευταία, εκρηκτική Ολομέλεια της Βουλής με θέμα το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Σταθερά πλάι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας στα έδρανα του Κοινοβουλίου ήταν η Τζώρτζια Κεφαλά, ο Στέφανος Καζαμίας και η Ελένη Καραγεωργοπούλου, όχι όμως ο Διαμαντής Καραναστάσης.

konstantopoulou05044

Η «μοναχική» εμφάνιση της Ζωής στα έδρανα φούντωσε τις φήμες και τους ψιθύρους ότι η σχέση της με τον ηθοποιό και βουλευτή του κόμματός της Διαμαντή Καραναστάση δεν είναι στα καλύτερά της. Μάλιστα, άνθρωποι του περιβάλλοντός τους επιμένουν ότι ήδη έχουν χωρίσει, καθώς ο Καραναστάσης το τελευταίο διάστημα είναι εξαφανισμένος και από τη Βουλή, αλλά και από εκείνη. Θα μπορούσε να αποδοθεί η απουσία του και σε καλλιτεχνικές υποχρεώσεις, αλλά συγχρόνως έχει και κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις, υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν…

Εντονη αντιπολίτευση

Στη διάρκεια της πρότασης μομφής το τριήμερο από 26 έως 28 Μαρτίου η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε μία εξαιρετικά δυναμική εμφάνιση, ασκώντας έντονη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Ομως ενώ θα περίμενε κανείς σε αυτή τη δύσκολη κοινοβουλευτική φάση, κατά την οποία η Ζωή «πήρε πάνω της σχεδόν όλη την αντιπολίτευση», να έχει δίπλα της έναν δικό της άνθρωπο, τον σύντροφό της δηλαδή, αφού κι εκείνος είναι βουλευτής, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε κοντά της ολόκληρη την Κοινοβουλευτική της Ομάδα, εκτός από εκείνον.

konstantopoulou050446

Το ζευγάρι, που ζούσε έναν παθιασμένο έρωτα, λέγεται ότι ήρθε σε ρήξη με αφορμή τη συζήτηση για το επόμενο βήμα στην πολύχρονη σχέση τους αλλά και ανυπέρβλητα προσωπικά προβλήματα που κλόνισαν την επικοινωνία του. Τελευταία υπήρχε στασιμότητα στη σχέση, από την οποία η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ήθελε να δραπετεύσει, προχωρώντας στη δημιουργία οικογένειας, γεγονός που έβρισκε αντίθετο τον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση. Εκείνη πιστεύει πολύ στον θεσμό της παραδοσιακής οικογένειας και, με βάση το γεγονός ότι η ίδια είναι υπέρμαχος της μητρότητας, θεώρησε ότι ένα παιδί θα ήταν αυτό που θα έδενε τη σχέση τους ακόμα περισσότερο. Εκείνος όμως, όντας πατέρας δύο παιδιών από προηγούμενο γάμο του, φαίνεται πως δεν ενθουσιαζόταν με την ιδέα αυτή.

konstantopoulou050445
Στο Θέατρο Τέχνης στην επίσημη πριεμιέρα της παράστασης «Ελευθερία στη Βρέμη»

Πληροφορίες από το περιβάλλον τους επιμένουν ότι αυτός ήταν ο βασικός λόγος της ρήξης, που άρχισε να γίνεται εμφανής όταν η Ζωή έλειπε και από τα πρόσφατα γενέθλια του Διαμαντή στις 2 Μαρτίου. Ομως δεν είναι μόνο αυτοί οι λόγοι. Υπήρξαν και βασικές διαφωνίες σε ζητήματα που άπτονται συμπεριφορών σε μια κοινή συμβίωση δύο ανθρώπων.

Κοινή συνέντευξη

Πριν από λίγους μήνες, πάντως, από το στούντιο της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου σε μια κοινή συνέντευξή τους είχαν συμφωνήσει και οι δύο ότι ο γάμος δεν είναι προτεραιότητά τους, χωρίς όμως να τον αποκλείουν ως ενδεχόμενο. Από την πλευρά του ο ηθοποιός είπε τότε ότι δεν πιστεύει στον γάμο, όμως αν προχωρούσε στο επόμενο βήμα, τότε θα προτιμούσε μια κλειστή τελετή. Τότε ακούσαμε πρώτη φορά την πρόεδρο της Πλεύσης να μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό τη σκέψη της για τη μητρότητα, λέγοντας ότι ο τρόπος που ο σύντροφός της συμπεριφέρεται στα παιδιά του την ενέπνευσε να θέλει και η ίδια παιδιά. Χωρίς, όπως εξήγησε, να το επιδιώκει.

konstantopoulou050444

Φαίνεται όμως ότι, όταν ήρθε η ώρα να το επιδιώξει, ο αγαπημένος της βουλευτής είχε τις διαφωνίες του. Παρ’ όλα αυτά, η Ζωή, που ως νέα γυναίκα έχει δικαίωμα στη μητρότητα, έχει σταθεί στα παιδιά του και τα αγκάλιασε σαν δικά της. Εχουν περάσει μαζί διακοπές καλοκαιρινές, Σαββατοκύριακα και πολλά άλλα. Επίσης, η δυναμική Ζωή Κωνσταντοπούλου για χάρη του υπερέβη «εσκαμμένα»! Εβαλε τον σύντροφό της στη Βουλή, ενώ εκείνος δεν πέρασε ποτέ από τη διαδικασία των εκλογών. Ισως είναι και ο μόνος βουλευτής στα κοινοβουλευτικά χρονικά που πήρε έδρα όχι από τον λαό, αλλά από τον αρχηγό.

Η παρουσία του στα ψηφοδέλτια των τελευταίων εθνικών εκλογών ξεσήκωσε θύελλα, καθώς δεν είχε πάρει μέρος στις πρώτες εκλογές, ενώ για να τοποθετηθεί εκείνος στο ψηφοδέλτιο αποπέμφθηκαν άλλοι… Ομως ο Διαμαντής είχε τη σφραγίδα της υποστήριξης της επικεφαλής της Πλεύσης, που έχει δηλώσει δημοσίως ότι ο ηθοποιός είναι συνιδρυτής του κόμματός της.

konstantopoulou050447

Γοητευμένος

Η γνωριμία των δύο αρχίζει το 2016, όταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνάντησε πρώτη φορά τον δημοφιλή ηθοποιό στο θέατρο. Ο ίδιος, ωστόσο, έναν χρόνο νωρίτερα είχε στείλει ένα e-mail στην τότε πρόεδρο της Βουλής, θέλοντας να την ευχαριστήσει, καθώς, όπως έχει πει, υπερασπιζόταν τα δικαιώματά του. Παραδέχτηκε, παλαιότερα, ότι είχε γοητευτεί από την παρουσία της στην πολιτική σκηνή, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου περιγράφει τη σχέση τους ως κεραυνοβόλο έρωτα.

konstantopoulou050443

Οι δυο τους στο παρελθόν είχαν παραδεχτεί επίσης ότι η καθημερινότητά τους είναι δύσκολη, όμως έβρισκαν πάντα χρόνο «για να ζήσουν». Για τον Διαμαντή Καραναστάση τα νέα του καθήκοντα ως βουλευτή τον βρίσκουν να νιώθει άβολα, καθώς δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, κάτι που η Ζωή Κωνσταντοπούλου περιγράφει ως προτέρημα: «Εχει έναν μοναδικό τρόπο να μιλάει με την καρδιά του. Για μένα η πολιτική είναι μια δοκιμασία, όταν έχω όμως μαζί μου τον Διαμαντή, νιώθω ασφάλεια και ένα διαρκές κίνητρο».

konstantopoulou050441
Τον Σεπτέμβριο του 2020 στο Βεάκειο Θέατρο

Ο Διαμαντής Καραναστάσης στην κοινή συνέντευξή τους στον Ν. Χατζηνικολάου, μιλώντας για τη σκληρή κριτική που του ασκήθηκε αφότου έγινε γνωστό ότι θα είναι ανάμεσα στα στελέχη που θα έχουν έδρα στη Βουλή, είχε εξομολογηθεί πως υπέστη κανιβαλισμό. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η κόρη του έσβησε τον λογαριασμό της σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς τη στενοχωρούσαν οι χαρακτηρισμοί που διάβαζε για τον πατέρα της. Κι όμως, παρά τα σαράντα κύματα που καθ’ ομολογία τους πέρασαν, και παρότι σε πείσμα όλων και «παραβαίνοντας κανόνες δεοντολογίας» η Ζωή Κωνσταντοπούλου τού πρόσφερε θέση στη Βουλή δίπλα της, εκείνος έλειπε όταν τον χρειάστηκε στη δριμεία αντιπολίτευση που άσκησε στην τελευταία παρουσία της στο Κοινοβούλιο. Οπως φαίνεται, μάλλον λείπει και από τα «θέλω» της συντρόφου του, που περιλαμβάνουν και τη μητρότητα, αποκλειστικό δικαίωμά της στη ζωή.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...