Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

Φήμες για «φλερτ» Λιάγκα - Κασσελάκη

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024 για άπαντα τα πολιτικά κόμματα! Το τι… Ελεονώρα Μελέτη, Γιώργος Αυτιάς, Μπάμπης Στόκας, Αλέξης Γεωργούλης, Δημήτρης Παπανώτας και… ούτω καθεξής θα «παίξει» σε αυτά τα ψηφοδέλτια «ευρωτιβί» δεν λέγεται, αποδεικνύοντας περίτρανα τον… πανικό των κομμάτων στην πρεμούρα τους να προσελκύσουν ψηφοφόρους!

celeb1604410
Ελεονώρα Μελέτη

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Μέχρι και ο Νότης Σφακιανάκης πολιορκείται από τον Φίλιππο Καμπούρη του ΛΑΟΣ. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά των ευρωεκλογών που τόσο πολλά γνωστά ονόματα της τηλεόρασης, του τραγουδιού, της υποκριτικής και του χώρου των celebrities θα βρεθούν στα ευρωψηφοδέλτια των κομμάτων, με όσους εκλεγούν να επιστρέφουν έπειτα από πέντε χρόνια από τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο με πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς!

celeb1604412
Δούνια

Και μπορεί αυτή τη φορά να μην υπάρχει η λάμψη της Εύας Καϊλή μετά το Κατάρ-gate που ταρακούνησε την Ευρωβουλή και την πολιτική σκηνή της χώρας μας, όμως από γνωστά ονόματα πάμε καλά! Ελεονώρα Μελέτη (η χθεσινή προσθήκη της τελευταίας στιγμής για τη Ν.Δ.), Δημήτρης Τσιόδρας, Βίκυ Φλέσσα, Νίκος Στέφος και Γιώργος Αυτιάς, τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, θα δοκιμάσουν την τύχη τους με τη Ν.Δ., όπως και το πρώην μοντέλο, πρώην βουλευτής και νυν πανελίστρια Νόνη Δούνια!

celeb16044
Αυτιάς

Με τον ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνουν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Παπανώτας, Δημήτρης Πανόπουλος και Δώρα Τσαμπάζη, ενώ μεταξύ των γνωστών ονομάτων που ενδιαφέρονται για μια θέση στην Ευρωβουλή βρίσκονται ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς, ο πρώην παίκτης του «Survivor» Νάσος Παπαργυρόπουλος, αλλά και οι ηθοποιοί Χρήστος Μάντακας, Μάριος Αθανασίου και Αννα Βαγενά. Και μέσα σε όλα αυτά, τις τελευταίες ώρες το όνομα του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα, «θαυμαστή» του Κασσελάκη και πρώην πασόκου, ακούγεται έντονα ως «η κεφαλή του ψηφοδελτίου» της Κουμουνδούρου!

celeb160447
Μάντακας

Σε εκδήλωση

Το τελικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς τα περισσότερα ονόματα μπήκαν στη διαδικασία της εκλογής από τα μέλη και θα παρουσιαστούν επίσημα σε εκδήλωση του κόμματος. Με το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς θα διεκδικήσει την εκλογή του και σ’ αυτές τις ευρωεκλογές ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου, που είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη, ενώ με εκείνο του ΜέΡΑ25 ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης. Στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ θα βρίσκεται ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου μαζί με την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (και πάλαι ποτέ πρωταθλήτρια του ακοντισμού) Αννα Βερούλη, αλλά και η… μεταγραφή αεροδρομίου του πρώην πια ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θοδωρή Ζαγοράκη.

celeb160445
Αθανασίου

Στο «πράσινο» ψηφοδέλτιο θα βρεθεί και ο γνώριμος των τηλεπαραθύρων, συνδικαλιστής αστυνομικός Γιώργος Καλλιακμάνης, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για τη Νέα Δημοκρατία. Για τη Χαριλάου Τρικούπη παίζεται ακόμα και το όνομα του αθλητικογράφου Βασίλη Σκουντή! Με το ψηφοδέλτιο των Δημοκρατών του Ανδρέα Λοβέρδου θα είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος και ο παρουσιαστής Μανώλης Αναγνωστάκης, καθώς, όπως δήλωσε, με τον Λοβέρδο είναι φίλοι από τα πανεπιστημιακά τους χρόνια. Ο σεισμολόγος Ακης Τσελέντης και ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια της ΝΙΚΗΣ, ενώ ο Αλέξης Γεωργούλης βρήκε νέα πολιτική στέγη, μια και θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Πράσινο Κίνημα στις προσεχείς ευρωεκλογές. Ο ηθοποιός και νυν ευρωβουλευτής που εκδιώχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, συστρατεύτηκε με το οικολογικό μέτωπο που έχει επικεφαλής τον Κώστα Καλογράνη.

celeb160448
Αρναούτογλου

Η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Αγγελίδης συστρατεύονται με το ΚΚΕ, ενώ ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μέλος των Πυξ Λαξ Μπάμπης Στόκας θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Πλεύση Ελευθερίας. «Είχα μια πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατέβω για ευρωβουλευτής και το σκέφτηκα. Το ένστικτό μου λέει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι σε τίποτα μέσα. Είμαι καινούργιος αλλά με αγνές προθέσεις. Λέω να το δοκιμάσω» ήταν τα προ ημερών λόγια του ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του.

celeb1604414
Αναδιώτης

celeb1604413
Παπανώτας

celeb1604411
Αναγνωστάκης

celeb160449
Στόκας

celeb160446
Καλλιακμάνης

celeb160444
Παπαργυρόπουλος

celeb160443
Φλέσσα

celeb160442
Πανόπουλος

celeb160441
Χρανιώτης

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...