Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Ερμής Καραγιάννης: Βουτιά θανάτου για τον παίκτη του «GNTM»

Τι λέει στην «Espresso» η φίλη του Αναστασία Γιούσεφ

Βουτιά στο κενό πρώην παίκτη του «Greece’s Next Top Model» με αυτόπτη μάρτυρα τον πατέρα του! Ο 23χρονος Ερμής Καραγιάννης, ο οποίος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό στα 19 του, με τις οντισιόν του τρίτου κύκλου του reality μόδας, όταν πρώτη φορά είχαν πάρει μέρος και αγόρια, έβαλε τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Η είδηση της αυτοκτονίας του νεαρού με την αγγελική ομορφιά, που ονειρευόταν να κατακτήσει τα ντεφιλέ, έγινε γνωστή μέσα από αναρτήσεις φίλων του στα social media, πέφτοντας σαν κεραυνός στα στέκια της εγχώριας showbiz.

ermis karagiannis160541

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το μοντέλο βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι την Πέμπτη 9 Μαΐου και, όπως κατέθεσε ο πατέρας του στους αστυνομικούς, φαινόταν λίγο «χαμένος» όσον αφορά τη συμπεριφορά του. Κάποια στιγμή τον είδε να βγαίνει στο μπαλκόνι στον 5ο όροφο και διαπίστωσε έντρομος πως ο γιος του ετοιμαζόταν να βουτήξει στο κενό. Αμέσως έτρεξε προς το μέρος του προσπαθώντας να τον σώσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ενώ τον έφτασε, δεν μπόρεσε να τον συγκρατήσει από την πτώση, με αποτέλεσμα ο 23χρονος να βρει τραγικό θάνατο. Οπως ενημερωθήκαμε, ο πατέρας του βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ, αφού ουσιαστικά είδε το παιδί του να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια του και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για ν’ αποτρέψει την τραγωδία.

«Εγινε όλο τόσο ξαφνικά. Εκανε κάποιους φίλους του delete από το Instagram, και κάποιους άλλους block. Σαν να μας έλεγε “αυτό ήταν, τέλος”. Δεν μας πήγε ποτέ το μυαλό» αποκάλυψε χθες, μιλώντας στη «Super  Κατερίνα», η στενή του φίλη Ρένια Τσακίρη. «Ηταν χάλια ψυχολογικά, μου έλεγε ότι δεν τον γεμίζει τίποτα, δεν είχε νόημα η ζωή του. Δεν μπορούσε να βρει σύντροφο, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Δεν περιμέναμε ποτέ να έρθει στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε ο Ερμής. Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του…» συμπλήρωσε η ίδια στις δηλώσεις της.

ermis karagiannis160542

Η κηδεία του Ερμή, ο οποίος στην πραγματικότητα λεγόταν Νικόλας και είχε αλλάξει το μικρό του όνομα στα 17 του χρόνια, τελέστηκε την Τρίτη στο Κοιμητήριο της Βάρης, με δικούς του ανθρώπους να δίνουν το «παρών» για να τον αποχαιρετήσουν. Ανάμεσά τους ήταν και πρόσωπα της showbiz, όπως η Κατερίνα Στικούδη και η Αναστασία Γιούσεφ, η οποία ανάρτησε στα social μία φωτογραφία με το λευκό φέρετρο γράφοντας ένα σπαραξικάρδιο μήνυμα για τον κολλητό της φίλο.

Σε επικοινωνία που είχε η «Espresso» με τη γνωστή performer, εκείνη ακουγόταν συγκλονισμένη. «Πραγματικά, δεν ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να είχε ο Ερμής και έκανε αυτό το πράγμα. Είχα να τον δω περίπου δύο εβδομάδες, επειδή έτρεχα λίγο με τις δουλειές μου. Είχαμε πει τηλεφωνικά να κανονίσουμε να βρεθούμε, αλλά δεν τα καταφέραμε και το αφήσαμε γι’ αργότερα. Πιο παλιά κάναμε συνέχεια παρέα, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν βρισκόμασταν τόσο, είχαμε απομακρυνθεί λιγάκι. Αγαπιόμασταν πολύ όμως» μας δήλωσε η Αναστασία Γιούσεφ. «Η αλήθεια είναι πως είχα διαπιστώσει κατά καιρούς ότι έπεφτε ψυχολογικά, αλλά δεν είχα δώσει βάση. Οταν τον έβλεπα έτσι, του έλεγα να πιστέψει στον εαυτό του, γιατί αξίζει. Και το πίστευα πραγματικά αυτό, τόσο όμορφο και λαμπερό παιδί, με ταλέντο στο μόντελινγκ, ήθελε να κάνει και τραγούδι, είχε πολλά όνειρα…» συμπλήρωσε η ίδια με φωνή σπασμένη από τη συγκίνηση.

ermis karagiannis16054

Για την ιστορία, ο Ερμής Καραγιάννης κατά τη διάρκεια της οντισιόν του για το «GNTM» είχε δηλώσει ότι η αναγνωρισιμότητα που θα του έδινε η τηλεόραση ήταν σημαντική για την πορεία του, καθώς ευελπιστούσε να περάσει από το commercial modeling στο fashion modeling. Ωστόσο είχε λάβει δύο «ναι» και δύο «όχι» από την επιτροπή, με αποτέλεσμα να μην περάσει στην επόμενη φάση του reality. Ποιος να το φανταζόταν τότε ότι τέσσερα χρόνια μετά το νήμα της ζωής του θα κοβόταν τόσο τραγικά…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...