Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η κρυφή ζωή εκτελεστή με κυρία της καλής κοινωνίας

Στον Καναδά, στη... φιλική για φυγόποινους και καταζητούμενους χώρα,...

Πάτρας με Ουγγαρέζο στο πρωινό του ΑΝΤ1

Ποια Μαρία Αναστασοπούλου και ποια Μπέττυ Μαγγίρα; Ο Δημήτρης...

Ο καύσωνας Παπαγεωργίου «σάρωσε» το Instagram

Δεν μας έφτανε ο καύσωνας των τελευταίων ημερών, ήρθε...

Μάριος Ηλιόπουλος: Oι νέες κινήσεις στον χώρο της ακτοπλοΐας του νέου ιδιοκτήτη...

Δεν «αλλάζουν χέρια» εύκολα οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες στην...

Γιώργος Μαζωνάκης: Σέρνει στα δικαστήρια την αδελφή του Βάσω!

Ασφαλιστικά μέτρα και στο βάθος οι μπίζνες στη Μύκονο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στη showbiz και στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση πως ο Γιώργος Μαζωνάκης τα έσπασε με την πολυαγαπημένη του αδερφή και επί σειρά ετών μάνατζέρ του, Βάσω, φτάνοντας στο σημείο να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της στα δικαστήρια του Πειραιά.

mazonakis240541

Η είδηση του χωρισμού των δρόμων τους έγινε με τον πλέον επίσημο τρόπο, με ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρίας Θεόδωρος Μαντάς και Συνεργάτες που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του 52χρονου δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή. Οι νομικοί εκπρόσωποι ανακοίνωσαν πως είναι σε μείζονα αντιδικία που αφορά τη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής. Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμόδιων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον τον λόγο.

8958 GIORGOS MAZONAKIS 282021 001

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στα αδέρφια Μαζωνάκη αφορά τουριστική επιχείρηση στη Μύκονο στην οποία συμμετέχουν, με τον ερμηνευτή να ακολουθεί τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να διασφαλίσει ότι του ανήκει.

Η δικαστική συζήτηση

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Γιώργου Μαζωνάκη κατά της αδερφής του συζητήθηκε προχθές ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς, το οποίο θα αποφανθεί μέσα στο επόμενο διάστημα αν γίνει δεκτή η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του τραγουδιστή. Αμέσως μετά την είδηση τα βλέμματα στράφηκαν στη Βάσω Μαζωνάκη, η οποία ήταν επί σειρά ετών στενή συνεργάτιδα και μάνατζέρ του. Ηταν ο άνθρωπος που συνόδευε τον Γιώργο Μαζωνάκη στις εξόδους και τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα, ενώ ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram κατακλυζόταν μέχρι πρόσφατα με φωτογραφίες της ίδιας μαζί με τον αδερφό της.

mazonakis20054

Η Βάζω Μαζωνάκη είναι σε σχέση τα τελευταία χρόνια με τον γνωστό σεφ Δημήτρη Μακρυνιώτη, ο οποίος την έχει χαρακτηρίσει «βράχο στο πλευρό του». Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει και δεύτερη αδερφή, τη Μαρία, η οποία δεν έχει εμπλοκή στην καριέρα του. Η αντίστροφη μέτρηση στις σχέσεις του Γιώργου και της Βάσως που δημοσιοποιήθηκε αιφνιδιαστικά προχθές το βράδυ με την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί τον τραγουδιστή άρχισε την περασμένη εβδομάδα με αφορμή πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας στο έγκριτο περιοδικό «Down Town» Κύπρου για διάρρηξη στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη, στη Βούλα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του, ενώ εκείνος έλειπε διακοπές τις ημέρες του Πάσχα, και αφαίρεσαν κοσμήματα, ρολόγια και μετρητά, συνολικής αξίας άνω των 50.000 ευρώ. Αυτό φαίνεται πως ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Ο Γιώργος Μαζωνάκης διέψευσε την πληροφορία ότι σημειώθηκε διάρρηξη στο σπίτι του και λίγα 24ωρα μετά προσέφυγε κατά της αδερφής του για να διασφαλίσει την περιουσία του.

mazonakis24054

Οι μαρτυρίες για τσακωμούς

«Ολα αυτά που γράφτηκαν είναι τουλάχιστον αστεία. Δεν με λήστεψε ποτέ κανένας. Και, βέβαια, ευτυχώς που δεν ισχύει» είχε απαντήσει ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που μαλώνουν τα αδέρφια για τα οικονομικά. Σύμφωνα με χθεσινή μαρτυρία ανθρώπου από το στενό περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη, είχε τσακωθεί ξανά με την αδερφή του. «Είχαν μαλώσει και στο παρελθόν για οικονομικά θέματα. Είχαν απομακρυνθεί κατά το παρελθόν. Από το 2015» ανέφερε ανώνυμη πηγή.

mazonakis200542

«Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο, υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους, οικονομικής φύσεως. Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του, όπως και την πρώτη φορά είχε πρόσβαση. Την πρώτη φορά, λείπανε λεφτά» πρόσθεσε ο άνθρωπος που φαίνεται ότι γνωρίζει αρκετά πράγματα για την οικογένεια Μαζωνάκη.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκάι βόμβα με Αναστασοπούλου

Στον αέρα η Μαρία Αναστασοπούλου και η Μπέττυ Μαγγίρα...

Βαλίτσες για Τουρκία ετοιμάζει η Καραβάτου

Τις βαλίτσες της και στην Τουρκία! Στην Κωνσταντινούπολη θα...

Χωρισμός πασίγνωστου ζευγαριού στην εγχώρια showbiz

Σαν «κεραυνός» έσκασε η είδηση του χωρισμού πασίγνωστου ζευγαριού....

Τρανς «καίει» VIP πελατες – Κρύος ιδρώτας με την καυτή ατζέντα της Νάνσυς!

Κατάλαβε τη θηλυκή της πλευρά στα δεκαπέντε της. Τέσσερα...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Μαζί Γιώργος Μπαρμπαλιάς και Τατιάνα Μπλάτνικ σε hot πάρτι στον Λυκαβηττό

Η εμφάνιση του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Μπαρμπαλιά και της...

Ροζ τροχαίο με… παραπολιτικό μπαμ

Eνα ροζ (πρωτοφανές) τροχαίο που «αγγίζει» πασίγνωστη πολιτική οικογένεια...