Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Ροζ σκάνδαλο σε πόλη της περιφέρειας με πρωταγωνιστές αστυνόμο και νεαρό γιατρό

Τους έκανε τσακωτούς η γυναίκα του ενστόλου σε ξενοδοχείο όμορου νομού

Μπορεί οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου να απασχολούν μέρος της κοινής γνώμης (και λέμε μέρος γιατί η αποχή στις κάλπες θα είναι τεράστια και ενδεχομένως να σημειώσει ρεκόρ στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας), όμως οι κάτοικοι επαρχιακής πόλης της Στερεάς Ελλάδας δεν ασχολούνται τόσο με το lifestyle πολιτικών αρχηγών ή τις πολιτικές τους κόντρες όσο με τη διπλή (gay) ζωή παντρεμένου επιφανούς μέλους της τοπικής κοινωνίας, με το σούσουρο να δίνει και να παίρνει!

man gad0a24517 1920

Από το τοπικό… αστυνομικό μέγαρο και τα σαλόνια εύπορων κυριών, που διψάνε για πικάντικο κους κους, έως τα τα στέκια όπου πίνουν τον καφέ τους γιατροί της πόλης. Το ρεπορτάζ, μάλιστα, εκτός από τις πικάντικες πτυχές του έχει και προεκτάσεις στον χώρο όπου δραστηριοποιούνται οι πρωταγωνιστές του ροζ σκανδάλου! H «Εspresso» θα σας παραθέσει με λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες, χωρίς να αποκαλύψει τα ονοματεπώνυμα των εμπλεκομένων, σεβόμενη τα προσωπικά τους δεδομένα. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα πάντα που αφορούν ακόμη και τη σταδιοδρομία τους, αλλά θα είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί υπάρχουν κάποια ζητήματα που είναι ευαίσθητα!

Το γιατί θα το διαπιστώσετε παρακάτω. Οταν, λοιπόν, πριν από μόλις λίγα χρόνια (μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού) έγινε γνωστή η τοποθέτηση αστυνομικού με πτυχία και περγαμηνές στη θέση του διοικητή Τροχαίας σε επαρχιακή πόλη, όσοι γνώριζαν το επαγγελματικό του παρελθόν έκαναν λόγο για μια άριστη επιλογή. Και έτσι ήταν, με τον ίδιο να φροντίζει να μη διαψεύσει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. που του εμπιστεύτηκε αυτή τη θέση.

Nεαρός και δυναμικός

Παντρεμένος, μετακόμισε με τη σύζυγό του στην πόλη όπου τοποθετήθηκε, με την ίδια να τον ακολουθεί σε κάθε μετάθεσή του. Δυναμικός και παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του έμπειρος στα της Τροχαίας, έδωσε το στίγμα του από τις πρώτες ημέρες των καθηκόντων του. Το όνομά του σιγά σιγά άρχισε να ακούγεται στην πόλη και η παρουσία του σε τοπικές εκδηλώσεις ήταν επιβεβλημένη. Το προφίλ του παντρεμένου τού έδινε ακόμη ένα plus στο επαγγελματικό του στάτους στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Σε δύο παράλληλους κόσμους, στο κέντρο της ίδιας επαρχιακής πόλης, ένας νέος λαμπρός επιστήμονας έστηνε το ιατρείο του, κρεμώντας με καμάρι στους τοίχους τα μεταπτυχιακά στις ΗΠΑ.

giatros thes7113

Καλοβαλμένος και ανύπαντρος, δεν ήταν και λίγες οι κυρίες της καλής τοπικής κοινωνίας που στο πρόσωπό του έβλεπαν τον ιδανικό γαμπρό για τις θυγατέρες τους. Παρείχε με επιστημοσύνη τις ιατρικές του υπηρεσίες, χτίζοντας ένα καλό όνομα στον ιατρικό χώρο της επαρχιακής πόλης. Μέχρι που η μοίρα έμελλε να διασταυρώσει το βλέμμα του με τον διοικητή της Τροχαίας! Το πού γνωρίστηκαν οι δύο τους είναι ένα ερώτημα! Επισκέφθηκε άραγε ο διοικητής τον γιατρό στο ιατρείο του για κάποιο ζήτημα υγείας ή ο γιατρός πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου με μια κλήση στα χέρια ζητώντας από τον διοικητή να του τη σβήσει; Oπως και να έχει σιγά σιγά μεταξύ τους αναπτύχθηκε μια οικειότητα. Μια οικειότητα που ξέφυγε από τα όρια της φιλίας και μετατράπηκε σε πάθος και έναν παράνομο έρωτα!

Οι δυο τους, ιατρός και διοικητής της Τροχαίας, δεν μπορούσαν να ελέγξουν την ακαταμάχητη έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον, με τα σεντόνια της αμαρτίας να τυλίγουν τους δύο εραστές! Προσπαθώντας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην αποκαλυφθούν και ξεσπάσει σκάνδαλο μεγατόνων, συναντιόνταν σε ώρες και μέρη τα οποία δεν θα κινούσαν υποψίες. Ομως, στάθηκαν άτυχοι γιατί ένα μάτι τούς αναγνώρισε και άρχισε να ψιθυρίζει στη γυναίκα του αστυνόμου με μισόλογα πως κάτι συμβαίνει με τον άντρα της, κάτι που δεν πάει καν το μυαλό της!

190818232435 astynomia arxeio pic

Η καρφωτή έκανε άνω κάτω τη σύζυγο, η οποία με προσοχή άρχισε να παρακολουθεί τις κινήσεις του άντρα της. Μέχρι το μοιραίο συναπάντημά τους, ύστερα από νέα καρφωτή, με εκείνη να μην πιστεύει στα μάτια της! H σύζυγος έπιασε στα πράσα τον άντρα της καβάλα με τον γιατρό σε ξενοδοχείο όμορου νομού και το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται! Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου, εγκαταλείποντας τη συζυγική στέγη, ενώ, σύμφωνα με την πηγή που αποκάλυψε στην εφημερίδα μας το ροζ σκάνδαλο, το σούσουρο και οι ψίθυροι στην πόλη ολοένα και μεγαλώνουν. Σημαντική παράμετρος του σκανδάλου: Οι υψηλοί ιστάμενοι του διοικητή έχουν πληροφορηθεί τα πάντα και τρέχουν και δεν φτάνουν για να μη βγουν όλα στη φόρα και αμαυρωθεί η εικόνα της Αστυνομίας (ακόμη μία φορά).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...