Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μετά το χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης...

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην πρόβα...

«Ο Γιατρός»: Βλέποντας την Κέλλυ και τον Γρηγόρη να έχουν έρθει κοντά,...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός».Βλέποντας την Κέλλυ...

Νίνα Λοτσάρη: «Τρώω ό,τι θέλω απλά τρώω λίγο»

Η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια και ξαφνικά με το που...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια συνέντευξη σε διαδικτυακή εκπομπή...

«Μαξίμου μπλουμ» με Πασχάλη: Kυβερνητικά βαφτίσια μετα μουσικής στον λόφο των θαυμάτων

Η διευθύντρια Επικοινωνίας του Μητσοτάκη Κύρα Κάπη και ο σύζυγός της βάφτισαν την κόρη τους στους Αγίους Ισιδώρους

To… έχουν στο αίμα τους τον χορό και το τραγούδι η διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Κύρα Κάπη και ο σύζυγός της, διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Χρήστος Ζωγράφος, μια και δύο χρόνια μετά τον γάμο τους στην Τζια, όπου σύσσωμο το «Μαξίμου travel» χόρεψε με τις live επιτυχίες του Αντύπα, είχαμε και το «Μαξίμου μπλουμ» το Σάββατο, με τα βαφτίσια της κόρης τους.

vaftisi176410
Οι ευτυχισμένοι γονείς Κύρα Κάπη και Χρήστος Ζωγράφος

Η «Mrs Tik Toker» του πρωθυπουργού και ο σύζυγός της φώναξαν τον Πασχάλη (ο οποίος είχε τραγουδήσει πριν από τις ευρωεκλογές στο Γκολφ της Γλυφάδας, σε event με καλεσμένους υποψήφιους ευρωβουλευτές) για να διασκεδάσει τους καλεσμένους τους με τις διαχρονικές επιτυχίες του, με τα κοκτέιλ και τα εδέσματα να είναι πλούσια για τους εκλεκτούς φίλους τους, που έσπευσαν να δώσουν το «παρών» στο μυστήριο και στο πάρτι!

vaftisi17649
Στιγμιότυπο από τη βάφτιση

Ευρωεκλογές

Και μπορεί η προγραμματισμένη από καιρό βάφτιση να μην επηρεάστηκε από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, τον ανασχηματισμό και την γκρίνια πέριξ του Μαξίμου (δεν θέλει και ερώτημα, αρκεί να βγει κανείς στους δρόμους και να ρωτήσει τον απλό κόσμο που επιδίδεται στο… κυνήγι του θησαυρού στα ράφια των σουπερμάρκετ), όμως και το γλέντι που ακολούθησε ήταν για τη Eurovision!

vaftisi17648
Ο Πασχάλης

Παρουσία σύσσωμου του επιτελείου που δρα στο Μέγαρο Μαξίμου, λοιπόν, ο Πασχάλης τραγουδούσε «παραδώσου, λοιπόν, άνευ όρων μωρό μου» στο stage που στήθηκε στην Πράσινη Τέντα, στον Λυκαβηττό, δίπλα στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων (αγαπημένη της Μαρέβας), όπου έγινε η βάπτιση της νεοφώτιστης Αλεξάνδρας, με νονούς τους Μαρίλια Πευκιανάκη και Δημήτρη Παπαμήτσο, ο οποίος μάλιστα είναι ο επίσημος φωτογράφος του πρωθυπουργού!

vaftisi17647
Η Πράσινη Τέντα στον Λυκαβηττό

Και ποιοι δεν ήταν εκεί: Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος, ο Θανάσης Κοντογιώργης, υφυπουργός αρά τω Πρωθυπουργώ, ο Γιώργος Μυλωνάκης, υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, η Σοφία Ζαχαράκη (κουμπάρα του ζεύγους), ο Μιχάλης Μπεκίρης, διευθυντής στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή, ο Νίκος Ρωμανός, εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., ο Θανάσης Νέζης, σύμβουλος του Μητσοτάκη, ο Παύλος Μαρινάκης (κυβερνητικός εκπρόσωπος), ο Χάρης Χατζηχαραλάμπους, υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Ν.Δ., ο Γιάννης Σμυρλής, γενικός διευθυντής του κόμματος, και οι λοιποί γραμματείς του Μαξίμου: όλοι οι άνθρωποι του Κυριάκου δηλαδή, ο οποίος μπορεί να έλειπε, μια και ήταν στην Ελβετία για το Ουκρανικό, όμως τον εκπροσωπούσε η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

vaftisi17646
Αδωνις Γεωργιάδης

Εκπληξη

Κοντά της βρέθηκε και ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με τη Σία Κοσιώνη, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης. Το ζευγάρι Κύρα Κάπη και Χρήστος Ζωγράφος, οι γονείς του παιδιού, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2022 στην Τζια, με κουμπάρα τη Σοφία Ζαχαράκη.

vaftisi17645
Κώστας Μπακογιάννης

vaftisi17644
Μαρέβα Μητσοτάκη

Η διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού και ο σύζυγός της γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν εντός του Πρωθυπουργικού Γραφείου, με τον ερωτευμένο Χρήστο Ζωγράφο να κάνει στην Κύρα Κάπη έκπληξη στις 4 Ιουνίου του 2021 (ημέρα των γενεθλίων της), «αναγκάζοντάς» τη να ομολογήσει δημοσίως: «Πέρασαν 37 χρόνια για να βρω τον άνθρωπο που διοργανώνει τις πιο τέλειες εκπλήξεις! Πάντα χαρές να έχουμε και να είμαστε καλά!» έγραψε, κάνοντας «ταγκ» τον Χρήστο της ζωής της, επισημοποιώντας με τον άκρως μοντέρνο και επικοινωνιακό αυτό τρόπο τον δεσμό τους. «Αναγκάζοντας» τότε τον Ακη Σκέρτσο σε σχετικό σχόλιο να την παροτρύνει δημοσίως: «Να τον κρατήσεις».

vaftisi17643
Νίκος Ρωμανός

vaftisi17642
Σία Κοσιώνη

vaftisi17641
Ακης Σκέρτσος

vaftisi1764
Σοφία Ζαχαράκη

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Ο αστυνομικός πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη παντρεύτηκε τον… κλώνο της

Ο «ωραίος σωματοφύλακας» και πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...