Ο «άγνωστος» Νικόλας Νιάρxος αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του εικαστικό Μαλού Ντάλα Πίκολα

Ο billionaire δημοσιογράφος έκανε... πρόβα για γαμπρός

Οπως η στήλη είχε γράψει τον Νοέμβριο του 2024, στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης (MET) πραγματοποιήθηκε «ΤΟ CYCLADIC GALΑ», μία εκδήλωση με glam δείπνο, άρωμα και πολιτισμό Ελλάδας, όπου το εισιτήριο κόστιζε 2. 500 το άτομο. Τα φλας και τα social media είχαν τότε μονοπωλήσει ο Σταύρος Νιάρχος, η αδερφή του Ευγενία Νιάρχου και ο Τεό Νιάρχος με την αγαπημένη του Καμίλ Ρόου.

Νικόλας Νιάρχος, Μαλού Ντάλα Πίκολα, Καμίλ Ρόου και Τεό Νιάρχος

Ελάχιστοι γνώρισαν τον «αόρατο» κληρονόμο Νικόλα Νιάρχο με το σμόκιν του, όπως απαιτούσε το dress code της βραδιάς, και την καλλονή και πολύ chic σύντροφό του Μαλού Ντάλα Πίκολα, η οποία είναι ζωγράφος και κόρη πλούσιας οικογένειας. Οπως φημολογείται, οι δυο τους σύντομα θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους, όπως πρώτη τότε είχε γράψει η στήλη. Ο Νικόλας, που σπάνια φωτογραφίζεται, είναι εγγονός του Σταύρου Νιάρχου, γιος του Σπύρου Νιάρχου και της Δάφνης Γκίνες, αλλά έχει επιλέξει πολύ διαφορετική πορεία από το υπερφίαλο και ματαιόδοξο lifestyle του jet-set. Ασχολείται ενεργά με την ερευνητική δημοσιογραφία. Θέματά του και ρεπορτάζ για το Κονγκό, την Υεμένη, την Ιαπωνία, την Μπουργκίνα Φάσο έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων οι «Guardian», «Independent» και «Observer». Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τα περιοδικά «Nation» και «New Yorker».

Η αποστολή του στην Ουκρανία λίγο μετά τη ρωσική εισβολή θεωρήθηκε από τις πιο άρτιες δημοσιογραφικά, καθώς είναι εκείνος που ανέδειξε το θέμα του αντιστασιακού ραδιοφωνικού σταθμού Kraina, ενώ ταξίδεψε μέχρι τη Λβιβ με κίνδυνο της ζωής του προκειμένου να καλύψει τις επιπτώσεις του πολέμου στην τέχνη και στον πολιτισμό που λατρεύει, όπως και η σύντροφός του. Μάλιστα σε αποστολή του συνελήφθη από τις μυστικές υπηρεσίες της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, ενώ δεν είχε διστάσει να χαρακτηρίσει τον Τραμπ «μείγμα οπορτουνισμού, κυνισμού και άγνοιας».

Νικόλας Νιάρχος και Μαλού Ντάλα Πίκολα

Η Μαλού Ντάλα Πίκολα είναι επίσης γόνος αριστοκρατικής οικογένειας, από την Ιταλία, αλλά με ροκ και μποέμ στιλ. Εζησε επτά χρόνια στη Ρωσία και αργότερα μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου σπούδασε στο διάσημο Central Saint Martins. Στη συνέχεια εργάστηκε για το διάσημο Atelier de Sevres. Το ταλέντο της αποτέλεσε θέμα συζήτησης στους εικαστικούς κύκλους, όταν φιλοτέχνησε τοιχογραφίες σε παλάτια της Βενετίας. Εχει φιλοτεχνήσει το πορτρέτο του αγαπημένου της, ενώ το 2021 παρουσίασε τα οικολογικά installations με τον τίτλο «Amnios».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο – Φωτογραφίες από το εξοχικό του

Τον επίγειο παράδεισό του έχει φτιάξει στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας.

Δικηγόρος οικογένειας Μυρτώς: Η αποκάλυψη για τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Μυρτώς στην Κεφαλονιά...