Παρασκευή, 21 Μαρτίου, 2025

«VIΠ – Καλά γεράματα»: O Αντώνης Κρόμπας εισβάλει στη σειρά

O Αντώνης Κρόμπας εισβάλει στη σειρά «VIΠ – Καλά...

Ο Βασίλης Λαζαρίδης μίλησε πρώτη φορά για τη μαφιόζικη εκτέλεση του πατέρα...

Η μαφιόζικη εκτέλεση του πατέρα του σημάδεψε την παιδική...

Νέα σχέδια της Μενεγάκη στην αγαπημένη της Ανδρο

Ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής, το ησυχαστήριο της Ελένης...

Η Σάττι θα κάνει άνω κάτω την Καλαμαριά

Αιχμαλώτισε εγχώριο και διεθνές κοινό στο πρωτοποριακό μουσικό και...

Νίκος Κουρής: «Με έχουν απατήσει πάρα πολλές φορές»

«Πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα είναι ανθρώπινα, το θέμα είναι να υπάρχει λίγο αγάπη και μετά από αυτό»

Ο Νίκος Κουρής κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «The 2night Show» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Παιχνίδια εκδίκησης» μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απιστία, ενώ αποκάλυψε ότι τον έχουν απατήσει πολλές φορές.

«Βεβαίως με έχουν απατήσει, πάρα πολλές φορές και το έχω μάθει. Το έχω μάθει, μάλιστα, με πολλούς τρόπους. Απλά είναι αυτό που δεν περιμένεις. Πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα είναι ανθρώπινα, το θέμα είναι να υπάρχει λίγο αγάπη και μετά από αυτό. Τη στιγμή που το μαθαίνεις ή τη στιγμή που πρέπει να το διαχειριστείς. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι πρέπει να μισήσεις τον άνθρωπο που στο έκανε ή του το έκανες ή να σε μισήσει ο άλλος. Πιστεύω ότι πρέπει να το αναλάβεις και να “καθαρίσει” η σχέση» αποκάλυψε αρχικά ο Νίκος Κουρής.

«Γιατί οι σχέσεις των ανθρώπων είναι πολλά πράγματα, δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι. Αν πούμε ότι είναι το σεξουαλικό κομμάτι, ας πούμε. Υπάρχουν και κομμάτια ψυχικά, υπάρχει μια κοινή ζωή, υπάρχουν εμπειρίες, υπάρχει εκτίμηση. Για μένα πιο πρώτο είναι να υπάρχει εκτίμηση αληθινή σε ένα ζευγάρι. Εκτίμηση ότι τον συγχωρείς τον άλλον γι’ αυτό, δεν θα τον καταδικάσεις. Δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσετε να είστε μαζί αναγκαστικά αλλά μπορεί να γίνει και αυτό. Όλα παίζουν. Ξέρεις τι δεν παίζει; Η κοροϊδία» πρόσθεσε στη συνέχεια ο τηλεοπτικός Άγης.

«Η κοροϊδία, δηλαδή όταν εξευτελιστούν τα αισθήματα και χαθεί η εκτίμηση. Ακόμα και αν είσαι ο απατημένος και ο άλλος άνθρωπος ερωτευθεί, αυτό είναι υπέροχο. Θέλω να πω πως δεν μπορείς να “βρωμίσεις” το αίσθημα του άλλου επειδή έτυχε σε μια στιγμή της ζωής ή επειδή εσύ προηγήθηκες. Να μην του ξανατύχει δηλαδή αυτό το υπέροχο αίσθημα αν είναι αληθινό» κατέληξε ο Νίκος Κουρής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Kαλογήρου στον δρόμο του Παϊσιου

Αγνώριστοι (για τις ανάγκες των ρόλων τους) σταρ της...

Λύτρας – Πολυζωγοπούλου: «Deal» με 300.000€ & ένα σπίτι

«Μύλος» χθες στη δίκη της πρώτης συζύγου του Απόστολου...

Κόλαση η ζωή των κατοίκων γύρω από το Γ’ Νεκροταφείο, με τους τάφους να έχουν φτάσει στις εισόδους των σπιτιών

Μια εκκωφαντική «κραυγή» αγωνίας υψώνεται από τις γειτονιές γύρω...

Σκύλος αξίας 5.250.000 ευρώ

Τα μαλλιά της κεφαλής του πλήρωσε Ινδός για να...

Το βίντεο του Κακοσαίου έριξε το TikTok

Το video clip του Γιώργου Κακοσαίου για το καινούργιο...