Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025

Το ιδανικό μακιγιάζ για το βράδυ της Ανάστασης με προϊόντα κάτω των...

Μπορεί ο καιρός ακόμα να παλεύει να φέρει την...

Νιώσαμε την «ανάσα» του Αγίου Νεκταρίου

Η αποστολή μας στο Κάιρο της Αιγύπτου με αφορμή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το M. Σάββατο 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός σας θα ξεχειλίζουν,...

Καλλιτέχνες που δεν έκρυψαν ποτέ την πίστη τους και μιλούν όπου σταθούν...

Πιστεύουν με παρρησία στον Θεό. Μέσα στο κατανυκτικό πνεύμα...

Ανύπαντρες έβαλαν νυφικό για καλό σκοπό

Υes, i do

Η showbiz ντύθηκε νυφούλα λέγοντας «Yes, I do». Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος περισσότερες από πενήντα διασημότητες ένωσαν τις δυνάμεις τους στην πασαρέλα για καλό σκοπό. Μοντέλα, παρουσιάστριες, influencers, αθλήτριες και τραγουδίστριες φόρεσαν ονειρεμένες νυφικές δημιουργίες καταξιωμένων Ελλήνων σχεδιαστών και κορυφαίων bridal brands για τις ανάγκες μιας διοργάνωσης που αποτελεί πλέον θεσμό.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Το φετινό «Yes, I do» που έλαβε χώρα στο Κτήμα Ορίζοντες, και σκηνοθετήθηκε από τον Θάνο Γκομόζια, έδωσε μέρος των εσόδων στην ενίσχυση του  Make-A-Wish Ελλάδος. Από την πασαρέλα του show πέρασαν, μεταξύ άλλων, η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα και γνωστό μοντέλο Γαρυφαλλιά Καληφώνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία, ξαναμπήκε πρόσφατα στο κλαμπ των singles, μια και χώρισε από τον φαρμακοποιό Σπύρο Μαρτίκα και μαγνήτισε τα φλας. «Yes, I do» είπε από το runway ντυμένη νυφούλα και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, παρότι μετά τον χωρισμό της από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά δεν έχει γίνει γνωστή η παρουσία κάποιου νέου άντρα στη ζωή της.

Ιωάννα Σαρρή

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης για το 2024 Ευαγγελία Πλατανιώτη φόρεσε κι αυτή νυφικό στην πασαρέλα κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν πότε θα συμβεί αυτό και στην πραγματικότητα, αφού διατηρεί πολύχρονη σχέση με τον Ηλία Πολλάλη, πρώην ποδοσφαιριστή. Στο bridal catwalk  περπάτησαν επίσης το γνωστό μοντέλο (και σύντροφος του τραγουδιστή Γιώργου Σαμπάνη) Ιωάννα Σαρρή και η τραγουδίστρια Evangelia, που δήλωσε λίγο καιρό πριν πως όταν με το καλό παντρευτεί τον αγαπημένο της Stolar Jay Lewitt, καλλιτέχνη της Golden Records, ο γάμος τους θα γίνει στην Κρήτη. Η βολεϊμπολίστρια (και πρώην «Survivor») Βιργινία Δικαιούλια, η οποία παρότι συζεί εδώ και χρόνια με τον ηθοποιό Πάρη Σκαρτσολιά, δεν έχει ντυθεί νυφούλα ακόμη, συμμετείχε κι αυτή στο show, όπως επίσης και η γυμνάστρια Εύη Σαλταφερίδου, η οποία βρίσκεται σε σχέση με τον personal trainer Αργύρη Σωτηρακόπουλο.

Ειρήνη Κολιδά

Η εγκυμονούσα Βαλαβάνη και η παντρεμένη Ηλιάνα

Τι κι αν έχουν φορέσει νυφικό στην εκκλησία; Το έβαλαν πάλι για τις ανάγκες του «Yes, I do». Νυφούλα ξαναντύθηκε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και μάλιστα με την κοιλιά… τούρλα, καθώς κυοφορεί το πρώτο της παιδί, καρπό του γάμου της με τον Γρηγόρη Μόργκαν, που έγινε το περασμένο καλοκαίρι στην Κρήτη. Η γυμνάστρια Ειρήνη Κολιδά εμφανίστηκε κι αυτή στην πασαρέλα και ήταν από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο σόου. Χρόνια μετά τον γάμο της, που είχε άδοξο τέλος, η πρώην παίκτρια των realities «Survivor» και «Φάρμα» εξακολουθεί να διαθέτει κορμί… λαμπάδα!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τέλος, η οποία είχε παντρευτεί παλιά στην Αμερική και δεν αποκλείεται να το επαναλάβει σύντομα και μάλιστα με τον ίδιο άντρα, τον σύντροφό της Γιάννη Καραβασάνη, περπάτησε στο runway με μια ρομαντική λευκή δημιουργία, κρατώντας από το χέρι ένα κοριτσάκι, που πάσχει από λευχαιμία. Η μικρή Μαρία Φανουρία μάγεψε τον κόσμο και μοιράστηκε μια ευχή που έκανε στο Make-A-Wish. Συγκεκριμένα, όταν η Ηλιάνα τής έδωσε το μικρόφωνο, είπε πως επιθυμεί να επισκεφθεί την Disneyland. Η πασαρέλα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Μαρίας Φανουρίας ήταν σίγουρα η πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Σάρα Εσκενάζη

Υπαπαντή Βασιλά

Ευαγγελία Πλατανιώτη

Βρισηίδα Ανδριώτου

Εύη Σαλταφερίδου

Βιργινία Δικαιούλια

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Ελληνες celebrities που βρίσκονται στα… τέσσερα σημεία του ορίζοντα για τις πασχαλινές διακοπές τους

Celebrities σε πασχαλινές διακοπές στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα....

Λουίζα Μπατίστα: Η ζωή εν τάφω μιας ξεχασμένης σταρ…

Τυφλή, έχοντας ήδη πατήσει τα 96 χρόνια της και...

«Big Brother» με 15+1 παίκτες

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον «Μεγάλο Αδελφό»! Το...

Ινα Ταράντου: Κυριακή του Πάσχα με ταξίδι στην ανοιξιάτικη Κέρκυρα

Η Ινα Ταράντου μάς ταξιδεύει στην ανοιξιάτικη Κέρκυρα! Οι...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Relax travel» στο Μπαλι!

Ενα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και ψυχικής ηρεμίας στο Μπαλί...

Silver alert τέλος για τη Mελά του «Big Brother»

Η Φραντζέσκα Μελά έδωσε... σημεία ζωής στα μπουζούκια. Για...
spot_img
spot_img