Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Εντυπωσιακή!

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της.

Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη και την πόσταρε στο instagram. «Έχω αφήσει το μόντελινγκ, δεν ασχολούμαι πια, κάνω περιστασιακά κάποιες δουλειές αλλά κανονικά σπουδάζω φιλοσοφία στην Πάτρα.

Η σχέση μας είναι όπως οι σχέσεις μητέρας κόρης, μια χαρά. Ήταν πολύ ενθαρρυντική όταν της είπα ότι θα ασχοληθώ με το μόντελινγκ, αλλά εγώ πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τις σπουδές μου, οπότε και η μαμά μου ήταν προς αυτή την κατεύθυνση.

Θέλω να επικεντρωθώ στη φιλοσοφία, το συνδύασα με το μάρκετινγκ. Το γεγονός ότι η μαμά μου ήταν στα φώτα ήταν κάτι φυσιολογικό, γιατί ήταν η ζωή της μαμάς μου, εγώ απλά ήμουν μέρος της. Συζητάμε τα προσωπικά μας και τη συμβουλεύομαι», είχε δηλώσει πριν από τρία χρόνια η κόρη της ηθοποιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.