Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βουντού μέσα στο Εφετείο!

❱❱ Απίστευτες σκηνές μπροστά στα μάτια δικαστών, αστυνομικών και δικηγόρων! Πρωτόγνωρες σκηνές βγαλμένες από τον… Μεσαίωνα διαδραματίστηκαν πριν από μερικές μέρες στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, όπου διεξήχθη η δίκη σπείρας Ρομά για ληστείες οδηγών ταξί! 

Στις φωτογραφίες που κατέγραψε αποκλειστικά ο φακός της «Espresso», δύο Τσιγγάνες έκαναν… μάγια με κούκλες βουντού (!) μέσα στη δικαστική αίθουσα μπροστά στα μάτια δικαστών, αστυνομικών και δικηγόρων, για να ξορκίσουν τα κακά πνεύματα και να πετύχουν τη μικρότερη δυνατή ποινή για τους κατηγορούμενους συγγενείς τους!

Η τελετουργία, η οποία παραπέμπει σε αποκρυφιστικές πρακτικές περασμένων αιώνων, δεν έγινε σε κάποιο απομακρυσμένο αφρικανικό χωριό, αποκομμένο από τον πολιτισμό, ούτε σε κάποια από τις πιο κακόφημες γειτονιές του κέντρου της Αθήνας, αλλά στον ναό της Θέμιδας, το Εφετείο Κακουργημάτων. Εκεί πριν από μερικές μέρες δικάστηκαν τα μέλη της επικίνδυνης σπείρας. fgwergwer 1 0Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι έξι Ρομά που κάθισαν στο εδώλιο επιβιβάζονταν σε ταξί προσποιούμενοι τους πελάτες και οδηγούσαν τα θύματά τους σε ερημικές τοποθεσίες της δυτικής Αττικής, όπου άρπαζαν από τους οδηγούς τις εισπράξεις με τη χρήση βίας.

Ομως το ακροατήριο παρακολούθησε έκπληκτο αυτό που έκαναν οι δύο γυναίκες, συγγενείς των κατηγορουμένων. Οπως φαίνεται και στα φωτογραφικά ντοκουμέντα, η μία από αυτές κρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στα χέρια της μια πλαστική κούκλα. Μάλιστα, αυτό που προκάλεσε τεράστια έκπληξη ήταν ότι την έφερνε κοντά στο πρόσωπό της και της… μιλούσε, τη φιλούσε, ενώ κάποια στιγμή τής έδωσε… να πιει και νερό σαν να ήταν άνθρωπος!

Η «μάγισσα των βουντού» είχε και τη συμπαράσταση μιας νεαρής ομόφυλής της, η οποία κάθε τόσο χτυπούσε μια ξύλινη κουδουνίστρα, πιθανώς για να ξορκίσει τα… κακά πνεύματα!

Τα ξόρκια

Μάλιστα, δεν σταμάτησε να χτυπάει με ρυθμό τα κουδουνάκια ούτε τη στιγμή που η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε την ετυμηγορία, με αποτέλεσμα να της γίνει έντονη παρατήρηση. Πάντως, τα «ξόρκια» των δύο γυναικών φαίνεται ότι… έπιασαν τόπο, καθώς στους κατηγορούμενους συγγενείς τους επιβλήθηκαν ποινές επτά ως εννέα ετών, που θεωρήθηκαν σχετικά επιεικείς για τα αδικήματα που είχαν διαπράξει!

Πάντως, δικαστές, δικηγόροι αλλά και όσοι ήταν μέσα στην αίθουσα ένιωσαν ανατριχίλα, μόλις αντιλήφθηκαν τι έκαναν οι δύο σύγχρονες «μάγισσες» κατά τη διάρκεια της δίκης!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...