Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Πρώην της Φουρέιρα «έριξε στην πυρά» ήρωες πυροσβέστες

❱❱ Ο εφοπλιστής Σπυράγγελος Λυκούδης πίσω από μια ιστορία ντροπής και ξεφτίλας

❱❱ Πέταξε έξω από το πλοίο του τα παλικάρια που πάλευαν με τις φλόγες στην Κεφαλλονιά και, παρά την κατακραυγή, δεν ζήτησε μία συγγνώμη

Σαν σκουπίδια πέταξε από το πλοίο του τους πυροσβέστες που είχαν παλέψει με τις φλόγες για να γλιτώσουν την Κεφαλλονιά από τη μεγάλη πυρκαγιά των προηγούμενων ημερών ο εφοπλιστής Σπυράγγελος Λυκούδης, επειδή δεν είχαν… εισιτήρια!

Ο διευθυντής της εταιρίας Kefalonian Lines, ο οποίος δεν δίσταζε στο παρελθόν να σκορπά άφθονο χρήμα για να κάνει ντόλτσε βίτα με τη γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, είναι πίσω από την απίστευτη ιστορία με τους ταλαιπωρημένους πυροσβέστες, οι οποίοι κατέβηκαν από το πλοίο του «Nissos Kefalonia» που θα τους μετέφερε στην Κυλλήνη, με το αιτιολογικό ότι η εταιρία του δεν είχε σύμβαση με την Πυροσβεστική!

Ολα, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών, συνέβησαν στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν οι άνδρες της Πυροσβεστικής πήγαν στο λιμάνι του Πόρου για να επιβιβαστούν στο πλοίο. Εμειναν έκπληκτοι, όμως, όταν άκουσαν ότι η Kefalonian Lines θα τους «ευχαριστούσε» για τη μάχη που έδωσαν με τις φλόγες αφήνοντάς τους αποκλεισμένους στο λιμάνι του νησιού!

esr 2108 007 cmyk

Για την ντροπιαστική αντιμετώπισή τους, η ομοσπονδία έκανε επίσημη έγγραφη καταγγελία, που κοινοποιήθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα. Η εταιρία απάντησε στις καταγγελίες τονίζοντας ότι δεν είχε… ενημερωθεί για την επικείμενη μεταφορά των πυροσβεστών στην Κυλλήνη!

«Οι εν λόγω πυροσβέστες δεν ήταν σε καμία κατάσταση επιβίβασης προς αποχώρησή τους από την Κεφαλλονιά, όπως απαιτείται από την κείμενη νομοθεσία» υποστήριξε σε ανακοίνωσή της η εταιρία, τονίζοντας ότι έχει μεταφέρει αρκετούς πυροσβέστες και πυροσβεστικά οχήματα σε Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά, χωρίς να προκύψει πρόβλημα. Τελικά, οι πυροσβέστες αποχώρησαν στις 3 το απόγευμα με πλοίο άλλης εταιρίας, η οποία τους δέχθηκε χωρίς αντίρρηση. Παρά την κατακραυγή, ο νεαρός εφοπλιστής όχι μόνο δεν αντέδρασε, αλλά δεν ζήτησε και την παραμικρή συγγνώμη.

Τη δική του εκδοχή έδωσε ο πατέρας του Διονύσης Λυκούδης, που είναι και αντιδήμαρχος Κεφαλλονιάς, υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό αφορούσε δύο -κατά δήλωσή τους- πυροσβέστες που δεν υπήρχαν στη λίστα της εταιρίας με τους πυροσβέστες, λιμενικούς και αστυνομικούς στους οποίους παρέχονται δωρεάν εισιτήρια.

«Ο πράκτορας δεν βρήκε τα ονόματα στη λίστα και δεν μπορούσε να πάρει την πρωτοβουλία να επιτρέψει τη δωρεάν επιβίβαση στο πλοίο μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτική σχέση

Το όνομα του Σπυράγγελου Λυκούδη είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο του 2014, όταν αποκαλύφθηκε η ερωτική σχέση του με την Ελένη Φουρέιρα από φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο των social media και των περιοδικών. Τότε όλοι αναζητούσαν πληροφορίες για τον Κεφαλλονίτη που αντικατέστησε τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά στην καρδιά της τραγουδίστριας. Τα Χριστούγεννα οι παπαράτσι τούς «τσάκωσαν» να διασκεδάζουν σε live του Νίνο και στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν ο Διονύσης Σχοινάς. Η τραγουδίστρια πετούσε από χαρά και οι αναρτήσεις της στο Instagram ήταν όλο νόημα για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας άντρας σε μία γυναίκα, αφήνοντας τον καθένα να σχολιάζει όπως θέλει την ίδια και την προσωπική ζωή της.

Τα Χριστούγεννα του 2015 ο πατέρας του Σπυράγγελου και αντιδήμαρχος Κεφαλλονιάς Διονύσης Λυκούδης ανακοίνωσε έμμεσα τον γάμο τους κατά τη διάρκεια του λόγου του για τη… φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου, όπου ήταν καλεσμένη η ποπ σταρ! «Ευχαριστούμε την Ελένη που ταξίδεψε όλη νύχτα για να ‘ρθει κοντά μας και είναι έτοιμη να μας χαρίσει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, την πιο όμορφη εκδήλωση για το άναμμα του δέντρου μας! Ελένη, σ’ ευχαριστούμε. Και μην ξεχνάτε, θα την κάνουμε και γρήγορα Κεφαλονίτισσα»!

Ομως, τον Ιούνιο του 2016 μια δυνατή κρίση οδήγησε το ζευγάρι στον χωρισμό.


{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...