«Κάνω sex με φαντάσματα»

ΚΟΣΜΟΣ

«Κάνω sex με φαντάσματα»

❱❱ Βρετανίδα μέντιουμ υποστηρίζει ότι έχει φτάσει σε οργασμό με 20 διαφορετικά πνεύματα και ψάχνει ένα για να... νοικοκυρευτεί

Από την
Κατερίνα Νικολοπούλου 

Οι γυναίκες είναι κατά κοινή ομολογία πιο εγκεφαλικές στον έρωτα, ωστόσο Βρετανίδα το πήγε απέναντι ή μάλλον στον άλλον κόσμο. Η νεαρή Αμεθιστ Ρίαλμ από το Μπρίστολ της Βρετανίας, η οποία δηλώνει σύμβουλος πνευματιστικής καθοδήγησης (βλέπε μέντιουμ), υποστηρίζει ότι έχει κάνει σεξ με φαντάσματα και δεν σκέφτεται να ξανακάνει σεξ με άνδρες γιατί τα πνεύματα την ικανοποιούν περισσότερο!

Οπως αποκάλυψε σε εμφάνισή της σε πρωινή εκπομπή της Βρετανίας, έχει σεξουαλικές εμπειρίες με 20 διαφορετικά φαντάσματα, που καταφέρνουν πάντα να της προκαλούν οργασμό. Στόχος της τώρα είναι να βρει ένα καλό... φάντασμα για να νοικοκυρευτεί!

Η 27χρονη περιέγραψε, μάλιστα, με κάθε λεπτομέρεια πώς ήταν όταν ένιωσε για πρώτη φορά μια παρουσία στο σπίτι, στο οποίο είχε μόλις μετακομίσει πριν από 10 χρόνια με τον τότε αρραβωνιαστικό της. Μια μέρα που αυτός έλειπε, αποφάσισε να πάει το πράγμα παραπέρα, όπως εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά, και φόρεσε ένα σέξι νεγκλιζέ για να ελκύσει το φάντασμα, το οποίο, πάντα σύμφωνα με όσα λέει η Ρίαλμ, και την έλξη ένιωσε και σεξ έκανε μαζί της.

«Ηταν σαν ένα βάρος. Ενιωθα πίεση στους μηρούς μου. Παράλληλα, κανονική ανάσα και χάδια» είπε χαρακτηριστικά.

Ο αρραβωνιαστικός της ανακάλυψε ότι τον απατούσε όταν το φάντασμα αποκάλυψε την πραγματική του όψη, την οποία η ίδια δεν είχε δει ποτέ. «Νομίζω ότι ήταν ερωτευμένο κι αυτό μαζί μου και ήθελε να βάλει τέλος στην κανονική μου σχέση» εξήγησε η Ρίαλμ. Ο αρραβώνας διαλύθηκε, αλλά και η πρώτη σχέση της με φάντασμα δεν στέριωσε. Για τα δέκα χρόνια που ακολούθησαν συνέχισε να δοκιμάζει την ερωτική τύχη της με πνεύματα και τώρα θέλει να βρει ένα ξεχωριστό φάντασμα, με το οποίο μάλιστα φιλοδοξεί να κάνει και οικογένεια, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας φαντασματοκύησης...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ