Παρασκευή, 1 Αυγούστου, 2025

Θύμα διαδικτυακών απατεώνων ο Αργυρός!

Μια μέρα μετά την επιτυχημένη συναυλία του στη Σκιάθο,...

Τα νέα πρόσωπα της «Super Κατερίνας»

Αλλαγές όμως δεν έχει μόνο το πάνελ της Καραβάτου,...

Πώς τραγουδιστής κατέληξε στο Α.Τ. Αλμυρού

Σε φιάσκο κατέληξε η εμφάνιση λαϊκού τραγουδιστή στη Νέα...

Ο Ανδρέας Πιστιόλης στο ΟΠΑΠ Game Time για το Eurobasket και τους...

Ο Αύγουστος σηματοδοτεί την έναρξη του Eurobasket 2025. Η αντίστροφη...

Στο Ιράν σήκωσαν κόκκινες σημαίες πολέμου κατά των ΗΠΑ

Μετά την κόκκινη σημαία του πολέμου που υψώθηκε στην Τεχεράνη, ο πόλεμος δηλώσεων κλιμακώνεται μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ, ενώ οι Ιρανοί στοχοποιούν ξεκάθαρα τον Τραμπ. Η δολοφονία του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί από drone με εντολή του Αμερικανού προέδρου έβαλε φωτιά στον φανατισμό των Ιρανών, που συνέρρευσαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες στην κηδεία του στρατηγού.

Ένας από τους διοργανωτές κάλεσε μάλιστα κάθε Ιρανό να δώσει από ένα δολάριο για να μαζέψουν 80.000.000 δολάρια για την επικήρυξη του Αμερικανού προέδρου.

Από την κρατική τηλεόραση μεταδίδεται η πρόθεση για επίθεση ακόμα και στον Λευκό Οίκο ως αντίποινα. Σύμβουλος του Ιρανού προέδρου Χασάν Ρουχανί άφησε να εννοηθεί ότι έχουν στοχοποιηθεί και τα ακίνητα που ανήκουν στον Τραμπ και στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε ένα από αυτά, το Μαρ α Λάγκο, ο Αμερικανός πρόεδρος πήρε την απόφαση για το χτύπημα μέσα στις γιορτές, επιλέγοντας το πιο ακραίο από τα σενάρια που του πρότειναν οι σύμβουλοί του.

Ο Εσαμεντίν Ασένα ανάρτησε λινκ από δημοσίευμα του περιοδικού «Forbes», που αναφέρεται λεπτομερώς στα ακίνητα του Τραμπ. Στην κηδεία του Σουλεϊμανί χθες στην Τεχεράνη η κόρη του Ζεϊνάπ προχώρησε στην ανατριχιαστική προειδοποίηση ότι οι οικογένειες των Αμερικανών στη Μέση Ανατολή θα περνούν τις μέρες τους περιμένοντας τον θάνατο των παιδιών τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι ηθοποιών – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και έγιναν ζευγάρι στη ζωή. Για ποιους πρόκειται;

«Τσάκωσαν» γνωστή τραγουδίστρια σε ρομαντικό δείπνο με πολιτικό

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια και τον πολιτικό;

Δακρυσμένη on camera η Εβελίνα Νικόλιζα: «Μου έχουν σπάσει όλοι τα νεύρα»

Συναισθηματικά φορτισμένη η Εβελίνα Νικόλιζα ανέβασε το νέο της vlog στο youtube μη κρύβοντας τα δάκρυά της.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η γνωριμία με τον Γιώργο Μυλωνάκη, ο έρωτας και ο γάμος

Θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου...

Μελίνα Νικολαΐδη: Νέα αρχή μετά τον χωρισμό με τον Φιντιρίκο – Η μετακόμιση και η μελαγχολία

Η Μελίνα Νικολαΐδη χώρισε πρόσφατα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και έφυγε από το σπίτι του καθώς έμενε μαζί του όταν βρισκόταν στην Ελλάδα.

Γιόρτασαν 50 χρόνια γάμου οι γονείς παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων

Οι γονείς γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων γιόρτασαν την 50η επέτειο γάμου τους.

Η Μαρίνα Βερνίκου ποζάρει με μπικίνι στα 48 της και προκαλεί πανικό

Η Μαρίνα Βερνίκου μετά από τρία παιδιά στα 48...
spot_img
spot_img