Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Φώτη Ντούλος

Άγριο θρίλερ για την τύχη του ομογενούς επιχειρηματία Φώτη Ντούλος, που κατηγορείται για την απαγωγή και τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του Τζένιφερ στις 14 Μαΐου 2019, με συνεργούς την ερωμένη του και τον πρώην δικηγόρο του, είναι σε εξέλιξη μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Αν και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο 51χρονος, που υπήρξε γόης των νοτίων προαστίων της Αθήνας τη δεκαετία του ’80 πριν μεταναστεύσει στις ΗΠΑ για να πραγματοποιήσει το αμερικανικό όνειρο και να γίνει πλούσιος χάρη στο real estate, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με «κινηματογραφικό τρόπο», λίγο πριν εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο, συγγενείς του υποστηρίζουν ότι επέζησε και δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι έχει πεθάνει.

Πρώτοι οι «New York Times» έγραψαν ότι το πρωί της Τρίτης αστυνομικοί και νοσηλευτές έσπευσαν στο σπίτι του Ντούλος στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ και τον βρήκαν «χωρίς τις αισθήσεις του» στο γκαράζ. Βίντεο που τραβήχτηκε από ελικόπτερο δείχνει το ιατρικό προσωπικό να προσπαθεί να τον επαναφέρει στη ζωή με τεχνικές ανάνηψης έξω από το γκαράζ. Και εδώ αρχίζει το… θρίλερ.

5885493 012820 wabc fotis dulos house img

Στο γκαράζ του σπιτιού του

Αρχικά, οι «New York Times» επικαλέστηκαν τοπικές πηγές για να υποστηρίξουν ότι ο Ντούλος είναι νεκρός και ανέφεραν ότι αυτοκτόνησε μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του, κλείνοντας την εξωτερική πόρτα και βάζοντας μπροστά το αυτοκίνητό του ώστε να πεθάνει από τα καυσαέρια. Λίγο αργότερα, όμως, η ίδια εφημερίδα επανήλθε με νέο δημοσίευμα που υποστήριζε ότι «νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε κοντινό νοσοκομείο». Και η τοπική εφημερίδα «Hartford Courant» αρχικά ανέφερε ότι ο Ντούλος αυτοκτόνησε, επικαλούμενη «έναν από τους δικηγόρους του», όμως στη συνέχεια υποστήριξε ότι το ιατρικό προσωπικό τον επανέφερε στη ζωή. Αλλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, όμως, επιμένουν ότι ο 51χρονος έχει καταλήξει.

Ο δικηγόρος του Ντούλος, Νορμ Πάτις, με δήλωσή του στη «New York Post» υποστήριξε ότι ο πελάτης του «προσπάθησε να αυτοκτονήσει με μονοξείδιο του άνθρακα». Όταν ρωτήθηκε αν ο Ντούλος -ο οποίος, τα τελευταία χρόνια επέστρεφε συχνά στην Ελλάδα για να λάβει μέρος σε αγώνες θαλάσσιου σκι με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, καθώς είναι δεινός σκιέρ, ενώ μετέδωσε το πάθος του για το σπορ και στα τρία από τα πέντε παιδιά του- είναι ζωντανός, ο Πάτις απάντησε ότι «έχει σφυγμό». Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της αδερφής του Ντούλος, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Η βρετανική εφημερίδα υποστήριξε ότι ο Ντούλος «έχασε τα λογικά του» και επιχείρησε να αυτοκτονήσει, διότι την ίδια ημέρα κινδύνευε να πάει ξανά στη φυλακή. Έπρεπε να εμφανιστεί στο δικαστήριο που θα εκδίκαζε το αίτημα ανάκλησης της εγγύησης 5.400.000 ευρώ που είχε πληρώσει για να αποφυλακιστεί στις 9 Ιανουαρίου, διότι υπήρχαν παρατυπίες με τα ακίνητα που δήλωσε για να καλύψει την εγγύηση.

Συνεργοί στον φόνο η ερωμένη και ένας πρώην συνήγορος του επιχειρηματία

Αντιμέτωποι με την αμερικανική Δικαιοσύνη που τους θεωρεί συνεργούς του Φώτη Ντούλος στη δολοφονία της πρώην συζύγου του Τζένιφερ έχουν ήδη έρθει ο πρώην δικηγόρος του Κεντ Μαγχουίνι και η ερωμένη του ομογενούς επιχειρηματία Μισέλ Τροκόνις.

Η αστυνομία του Κονέκτικατ τούς πέρασε χειροπέδες στις 7 Ιανουαρίου και, αφού τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για «συνωμοσία για την τέλεση φόνου», τέθηκαν υπό κράτηση με εγγύηση 1.800.000 ευρώ καθένας. Ο Μαγχουίνι ήταν δικηγόρος του Ντούλος στην αγωγή 2.250.000 ευρώ που του έκανε η πεθερά του, αλλά έπαψε να τον εκπροσωπεί μετά την πρώτη σύλληψη του ομογενούς το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 54χρονος δικηγόρος κατηγορείται ότι έσκαψε έναν τάφο σε ιδιωτική λέσχη πριν από την εξαφάνιση της Τζένιφερ από το σπίτι της στο Νιου Καναάν και ότι ήταν σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ντούλος τις κρίσιμες ώρες του φονικού.

5 3
Ο Κεντ Μαγχουίνι

Η σχέση

Η Τροκόνις, από την άλλη, ήταν για χρόνια ερωμένη του Ντούλος, αλλά, σύμφωνα με την «Daily Mail», του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι βάζοντας τέλος στη σχέση τους στην προσπάθειά της να έχει πιο επιεική αντιμετώπιση από τη Δικαιοσύνη.

Μιλώντας στους ανακριτές «έδωσε στεγνά» τον πρώην σύντροφό της αποκαλύπτοντάς τους την ιστορία με το «ματωμένο κάθισμα». Μετά την κατάθεσή της η αστυνομία ανακάλυψε αίμα της Τζένιφερ σε κάθισμα σε φορτηγάκι το οποίο ο Ντούλος είχε δανειστεί από υπάλληλό του. Στις 9 Ιανουαρίου η Τροκόνις πλήρωσε την εγγύηση των 1.800.000 ευρώ και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...