Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΚΟΣΜΟΣ

Μπόνι Μπλου: Γέννησε η πορνοστάρ που είχε κάνει σεξ με 1.057 άνδρες – «Γίναμε 1.058»

31/08/2026 - 13:37 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Μητέρα έγινε για πρώτη φορά η Μπόνι Μπλού, κατά κόσμον Τία Μπίλινγκερ, ανακοινώνοντας το ευχάριστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Η 27χρονη δημιουργός περιεχομένου δημοσίευσε το Σάββατο 29 Αυγούστου ένα βίντεο με στιγμές από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, το οποίο ολοκληρώνεται με την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της, έχοντας καλύψει το πρόσωπό του.

Εκείνο, ωστόσο, που προκάλεσε αμέσως αίσθηση ήταν η φράση με την οποία επέλεξε να συνοδεύσει την ανακοίνωση.

«Και μετά γίναμε 1.058», έγραψε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας μία μπλε καρδιά.

Ο αριθμός μόνο τυχαίος δεν ήταν, καθώς αποτελεί αναφορά στον ισχυρισμό που την έκανε γνωστή διεθνώς. Η Μπόνι Μπλού είχε υποστηρίξει ότι μέσα σε διάστημα 12 ωρών είχε συνευρεθεί με συνολικά 1.057 άνδρες.

Εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε στο Us Weekly τη γέννηση του παιδιού, αναφέροντας παράλληλα ότι η 27χρονη είναι καλά στην υγεία της.

Η Μπόνι Μπλού είχε ανακοινώσει τον περασμένο Φεβρουάριο ότι περίμενε το πρώτο της παιδί. Στο παρελθόν είχε αναφερθεί ανοιχτά και στις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί κατά τη διάρκεια προηγούμενης σχέσης της, υποστηρίζοντας ότι είχε εξετάσει ακόμη και το ενδεχόμενο εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η ίδια έγινε παγκοσμίως γνωστή το 2024 μέσα από τις ακραίες προκλήσεις που δημοσίευε στο διαδίκτυο, με τον ισχυρισμό για τους 1.057 άνδρες σε 12 ώρες να προκαλεί τεράστια συζήτηση γύρω από το όνομά της.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.