Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Τυφώνας «Ράδιο Αρβύλα»! Κατατρόπωσαν στην τηλεθέαση τα δελτία ειδήσων

Σαρωτική πρεμιέρα για τους «Ράδιο Αρβύλα» στο Οpen, με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του να κυριαρχούν με όπλο τη σάτιρα απέναντι σε όλα τα κανάλια!

Είτε πρόβαλλαν δελτία ειδήσεων είτε εκπομπές ψυχαγωγίας, ο «Mr Ράδιο Αρβύλα» Αντώνης Κανάκης δεν άφησε κανέναν άλλο να κόψει πρώτος το νήμα της τηλεθέασης! Το «Ράδιο Αρβύλα» στην πρεμιέρα του το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στις 20.00, σημείωσε πρωτιά σε όλα τα κοινά, με 23,1% στο δυναμικό κοινό (18-54) και 17,3% στο σύνολο.

Την επιστροφή της θρυλικής παρέας παρακολούθησαν έστω ένα λεπτό 1.622.000 τηλεθεατές, ενώ το τελευταίο τέταρτο (20.45-21.00) η τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό (18-54) άγγιξε το 30%! Την ίδια ώρα με τους «Ράδιο Αρβύλα», η Σία Κοσιώνη και το δελτίο ειδήσεων του Σκάι κατατροπώθηκαν, με 8,2% στο δυναμικό κοινό και 11,4% στο σύνολο, ενώ η Mάρα Ζαχαρέα και το δελτίο ειδήσεων του Star άγγιξαν το 13,2% στο δυναμικό κοινό και το 14,3% στο σύνολο.

Από την άλλη μεριά, η σειρά «Έλα στη θέση μου» στον Alpha συγκέντρωσε μόλις 10,7% στο δυναμικό κοινό και 10,5% στο σύνολο και στον ΑΝΤ1 ο «Ηλιος» έπιασε 11,8% στο δυναμικό κοινό και 15,6% στο σύνολο.

Κανάκης, Κιούσης, Σερβετάς και Παναγιωτόπουλος έκαναν τα δελτία ειδήσεων να βλέπουν την… πλάτη τους και με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο πάνε να αλλάξουν όλο το τηλεοπτικό στάτους, ακόμα και αυτό της ενημέρωσης! Το τηλεοπτικό κοινό τούς αντάμειψε με πρωτιά, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι, από τη μια, έχει κουραστεί από τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται και φιλτράρονται οι ειδήσεις και, από την άλλη, ότι δεν είναι διατεθειμένο να τρώει… αμάσητο ό,τι του σερβίρουν τα δελτία ειδήσεων, ειδικά σε μια περίεργη εποχή, όπως είναι αυτή της πανδημίας, των lockdowns και της τρομολαγνείας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οπτική των πραγμάτων και των καταστάσεων που όλοι βιώνουμε!

Το δικό τους στίγμα

Η παρέα των «Αρβύλα» με τη βιτριολική σάτιρά της όχι μόνο έδωσε το δικό της στίγμα για την επικαιρότητα, αλλά έκανε τους τηλεθεατές να την εμπιστευτούν για όσα ακούν και βλέπουν! Χαμός έγινε όμως και στο twitter, με τα χιλιάδες τιτιβίσματα των τηλεθεατών, που απέδειξαν ότι περίμεναν πώς και πώς τους «Ράδιο Αρβύλα» στο Open. Μεταξύ αυτών, υπήρξαν και κάποια πολύ συγκινητικά.

«Είδα την πρεμιέρα των “Ράδιο Αρβύλα” το 2008, όταν ήμουν 5 ετών. Ξαναβλέπω τη 14η πρεμιέρα του radioarvyla στα 17 μου. Respect. Θα σέβεστε», «Επιτέλους, ρε παιδιά, καλή αρχή! Σας λατρεύουμε», « Παιδιά, λείπει ένα κατοικίδιο να τριγυρνά στο πλατό…», «Επίκαιροι, ωραίοι, αγέραστοι, σε τέλεια ώρα» ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά τιτιβίσματα των τηλεθεατών!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...