Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Survivor: Ξεσάλωσε το Τwitter με την κόρη του Σαλαγκούδη που «επιβίωσε» στο Survivor

«Kόλαση» στο Survivor μετά την περιβόητη ψηφοφορία, που ανέδειξε δημοφιλέστερη παίκτρια την Ανθή Σαλαγκούδη, με την κόρη του πρώην υφυπουργού να παραμένει (ύστερα από αυτή την εξέλιξη) στο reality, παρότι ήταν υποψήφια!

Η θύελλα αντιδράσεων στα social media ήταν τεράστια, με τους χρήστες του διαδικτύου να «φωτογραφίζουν» τον πατέρα της Γιώργο Σαλαγκούδη ως τον ιθύνοντα νου που ξεσηκώνει στο ίντερνετ τους άλλοτε ψηφοφόρους του για να ψηφίζουν υπέρ της θυγατέρας! Δεν είναι τυχαίο -λένε κάποιοι- αυτό που έχει διαρρεύσει, ότι από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, από όπου κατάγεται ο υφυπουργός, έγιναν από κινητά τα περισσότερα τηλεφωνήματα υπέρ της παρουσιάστριας!

35

Η Ανθή, μόλις άκουσε από τα χείλη του Γιώργου Λιανού ότι παραμένει στο reality του Σκάι, έδειξε έκπληκτη, μια και οι αγωνιστικές της επιδόσεις δεν ήταν ικανές να την καταστήσουν την πιο δημοφιλή παίκτρια, πράγμα που, όσο και αν ακούγεται απίστευτο, έγινε! Το ντόμινο των ανατροπών έφερε ως υποψήφια προς αποχώρηση την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία «κούνησε μαντίλι» από τον Αγιο Δομίνικο!

«Στόλισμα»

«Τιτιβίσματα» οργής έκαναν λόγο για «στημένη διαδικασία» από την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί, με πολλούς χρήστες να λένε πως θα βάλουν «X» στο reality και θα βλέπουν από δω και στο εξής το «MasterChef 5», που ξεκινάει αυτό το Σάββατο! «Ζούμε τον πρώτο διορισμό σε reality», «Κοπέλα μου, εσύ δεν είσαι βύσμα, είσαι πολύπριζο και ντουί», «Ατζούν, πες αλεύρι; Το MasterChef σε γυρεύει. Μείνε με τη δημοφιλή Σαλαγκουδη εσύ», «Απόψε δεν αποχώρησε η Ελίζαμπεθ, απόψε αποχώρησαν οι τηλεθεατές… Καληνύχτα», «Ελα, παιδιά, πάμε όλοι MasterChef. Αυτοί μας δουλεύουν! Αηδία, πια, αηδία», «Ξεφτίλες! Τέλος το #survivorGR για μένα!», «Πιο δημοφιλής παίκτρια. Γελάει ο κόσμος. Κάποτε τα στήνατε καλύτερα εκεί στον Σκάι» είναι μερικά από τα πιο αιχμηρά tweets!

56 34

Σοκαρίστηκε

Μέχρι και η διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous σοκαρίστηκε με το αποτέλεσμα και οργάνωσε αμέσως instagramική ψηφοφορία, ρωτώντας τους εκατοντάδες χιλιάδες followers ποιος ψήφισε την Ανθή, με το αποτέλεσμα να φέρνει τη Σαλαγκούδη στο 7%!
Μάλιστα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από την εκπομπή του Open «Ευτυχείτε!» διάβασε ένα απόσπασμα από δημοσίευμα της «Καθημερινής», στο οποίο μεταξύ άλλων, όπως είπε, αναφερόταν ότι ο πατέρας της Ανθής, Γιώργος Σαλαγκούδης, καλούσε μέσα από τα προσωπικά του social media τους Βορειοελλαδίτες να ψηφίσουν την κόρη του για να παραμείνει στο reality!

14 1 12

Την ίδια στιγμή, η κουμπάρα και φίλη της Ανθής Πολυξένη Καραμίχα βγήκε στο «Πρωινό», υποστηρίζοντας πως δεν της κάνει εντύπωση το αποτέλεσμα, αφού η μητέρα της Ανθής είναι σε πολλούς φιλανθρωπικούς συλλόγους. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι σύλλογοι από την προηγούμενη φορά ζητούσαν από τον κόσμο να στηρίξει την Ανθή για να μείνει στο παιχνίδι. «Υπάρχει κινητοποίηση στη βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη. Οι γονείς της και οι φίλοι της κάνουν αγώνα για την Ανθή, για να μείνει στο “Survivor”’. Οι φιλανθρωπικοί σύλλογοι κάνουν αγώνα με τα μηνύματα» ανέφερε με ειλικρίνεια η κουμπάρα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...