Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

«Σεισμός» στις «Άγριες μέλισσες»! Διαπόμπευση της Δρόσως μετά τον διασυρμό από τον Τάκη!

Συγκλονιστικά θα είναι και τα νέα επεισόδια στις «Άγριες μέλισσες», με τον Κωνσταντή να υποστηρίζει τη Δρόσω μετά τον εκδικητικό διασυρμό από τον Τάκη!

Οι τηλεθεατές θα δουν συνταρακτικές εξελίξεις με το που θα μπει ο νέος μήνας, καθώς τα spoilers θέλουν τον αδίστακτο Μάνο Βόσκαρη να σύρεται σε δίκη, να καταδικάζεται, να φυλακίζεται και να αυτοκτονεί μέσα στο κελί του!

Η αρχή του τέλος για τον Βόσκαρη έρχεται όταν το Διαφάνι ακόμη μία φορά θα σταθεί στο πλευρό της Ελένης στον πόλεμο που θα του κηρύξει, αποκαλύπτοντας σε όλους τον βιασμό και την έκτρωσή της!

f4

Μόνο τότε η Σοφούλα θα καταλάβει τι κάθαρμα παντρεύτηκε και οι ημέρες και οι νύχτες της θα γίνουν εφιαλτικές μέχρι να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει στους γονείς της! Θα συνταχθεί μαζί με τη Λενιώ, προκειμένου να τον πάνε στα δικαστήρια και να πληρώσει για όλα! Μέχρι να συμβούν όμως όλα αυτά, ας δούμε τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα!

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου

Η Ελένη προχωρά την καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της στη βοήθεια του Γραμματικού. Ο Νικηφόρος σοκάρεται με την αποκάλυψη για το παρελθόν της Δρόσως και ενημερώνει την Ασημίνα πως η συμφωνία χαλάει και ότι η αδελφή της δεν θα πλησιάσει ξανά το παιδί.

Η σχέση του Αγγελου και του Νέστορα κλονίζεται ύστερα από τις αποκαλύψεις για τον Κυπραίο, ενώ η άφιξη της Ζωρζέτ γεμίζει χαρά το σπίτι των Σεβαστών, αλλά προκαλεί μεγάλη ζήλια στην Πηνελόπη. Από την άλλη, Τόλιας και Παγώνα είναι σε απελπισία με τον επικείμενο γάμο της Σοφούλας και του Βόσκαρη, αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός ίσως δώσει τέλος και στο δικό τους μαρτύριο και στης Ελένης.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου

Ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Αγγελο, που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια. Η αποκάλυψη της Ελένης, για όσα πέρασε στη φυλακή, της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους. Ο Κωνσταντής, προς έκπληξη όλων, θα υπερασπιστεί τη Δρόσω, που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της.

Τι θα συμβεί όμως όταν τους πιάσει ο Νικηφόρος στα πράσα; Η Ουρανία, παρά τη διαφωνία με τον Κυριάκο, κλείνει τη συμφωνία με τον Τσαμπαρδή και μαζί με τη Ρίζω και τη Βιολέτα αρχίζουν να στήσουν τη βιοτεχνία στο σπίτι της. Στο σεβαστέικο ο Δούκας, ενώ προετοιμάζει το έδαφος για να γίνει πάλι «βασιλιάς» του κάμπου, θα βρεθεί μπροστά στον Θέμελη και ο Μελέτης περνάει χρόνο με τη Ζωρζέτ, προκαλώντας τη ζήλια της Πηνελόπης.

Τέλος, στο μέτωπο κατά του Βόσκαρη ο Γραμματικός ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρούνε κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του! Η εμφάνιση όμως κάποιου στο αστυνομικό τμήμα θα φέρει τα πάνω κάτω.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου

Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι ανήσυχοι και όλες οι ελπίδες τους αφήνονται, πλέον, στον Γραμματικό και στις υπόλοιπες γυναίκες που κακοποιούσε ο Βόσκαρης. Η Δρόσω είναι χαρούμενη που θα δουλέψει στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Ουρανίας, αλλά ακόμα μία φορά ο Τάκης θα της χαλάσει τη χαρά. Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα έρθουν σε σύγκρουση, έπειτα από μια απόφαση που έχει να κάνει με τον Σέργιο, ενω ο Δούκας δέχεται να συνεργαστεί με τον Σωκράτη, γεγονός που θα προκαλέσει την οργή του Κωνσταντή και του Μελέτη. Οσο για τον Βόσκαρη; Καταφέρνει να μπλέξει την Ελένη στον φόνο του Γεωργαλά και ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να τη σώσει.

f5

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

Η Ασημίνα και η Δρόσω αναγκάζονται να βάλουν για λίγο στην άκρη όσα τους χωρίζουν, για χάρη της αδερφής τους. Ο Δούκας τα βάζει με τη Μυρσίνη, που έμπλεξε με τον Βόσκαρη, ενώ ο Μελέτης (που αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τη Ζωρζέτ) επισκέπτεται τον Θέμελη και του ζητάει τον λόγο που μπλέκεται πάλι στις δουλειές του Δούκα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...