Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ρημαδιό το Διαφάνι! Η Ελένη αποκαλύπτει στο χωριό τη φρίκη που πέρασε

Συγκλονιστικά θα είναι τα επεισόδια και της επόμενης εβδομάδας για τις «Άγριες μέλισσες», όμως και τα σπόιλερ που τρέχουν είναι καταιγιστικά!

Σύμφωνα με αυτά, η Πηνελόπη περνά μια νύχτα πάθους με τον Μελέτη, με τη ζήλια της για τη Ζορζέτ να την οδηγεί στα άκρα! Ομως το μοιραίο βράδυ που θα ζήσουν Πηνελόπη και Μελέτης δεν θα είναι απλώς μια νύχτα αμαρτωλού έρωτα, θα είναι η νύχτα που θα καθορίσει τη ζωή τους. Η Πηνελόπη θα κληθεί να διαχειριστεί το πιο αναπάντεχο αλλά συνάμα και πιο ευτυχές γεγονός στη ζωή της. Η διαπίστωση ότι περιμένει παιδί τη σοκάρει και αυτή ξέρει τους λόγους. Ο Αλέξης Γραμματικός σίγουρα είναι ο μόνος που θα χαρεί πραγματικά, καθώς θέλει να γίνει πατέρας. Είναι όμως δικό του το παιδί;

Από την άλλη μεριά, ο πατέρας της Πηνελόπης, ο Δούκας, ο οποίος μέρα με τη μέρα αλλάζει απέναντι σε όλα και σε όλους, έρχεται στο σημείο που θέλει να βγάλει μια για πάντα από το Διαφάνι τον Μάνο Βόσκαρη. Γι’ αυτό έρχεται σε ευθεία ρήξη μαζί του, μετά τα όσα μαθαίνει για τους βιασμούς γυναικών στις φυλακές. Και αφού σας «σερβίραμε» φρέσκα σπόιλερ, πάμε να δούμε τι θα συμβεί την άλλη εβδομάδα!

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

Η εμφάνιση του Ματθαίου στον εισαγγελέα θα ανατρέψει τα δεδομένα και ο Βόσκαρης καλείται να απολογηθεί. Θα μπορέσει να τη γλιτώσει αυτή τη φορά; Ο Γραμματικός δεν καταφέρνει να αποσπάσει τις καταθέσεις που επιθυμεί από τα θύματα του Βόσκαρη και όλα δείχνουν πως η υπόθεση οδηγείται σε ναυάγιο. Η Ασημίνα κάνει ένα μικρό βήμα προς τη Δρόσω, προκαλώντας την οργή της Μυρσίνης. Στο σπίτι των Σεβαστών η Ζορζέτ αποφασίζει να διεκδικήσει ανοιχτά τον Μελέτη. Θα καταφέρει να τον αποτραβήξει από τον έρωτά του για την Πηνελόπη;

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου

Η εξαφάνιση της Σοφούλας και του Βόσκαρη προκαλεί αναστάτωση στο χωριό. Ο Μιλτιάδης υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος και ο Δούκας θα στήσουν παγίδα στον συνεταιρισμό και την ημέρα που ετοιμάζονται να υπογράψουν το καινούργιο καταστατικό αποφασίζει να διαλύσει τη σκευωρία του αδελφού του. Θα καταφέρει να πείσει και τους υπόλοιπους; Ο κρυφός δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή θα πέσει στην αντίληψη κάποιου που είναι γνωστός για τους μπελάδες που προκαλεί, ενώ η σχέση του Μελέτη και της Ζορζέτ δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς. Τέλος, η Μυρσίνη σοκάρεται, όταν ανακαλύπτει τα πραγματικά σχέδια του Δούκα για τον γάμο τους, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος θα πληροφορηθούν από τον Αλέξη μια τεράστια ανατρεπτική εξέλιξη.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

Η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να δεχτεί το διαζύγιο και να φύγει από το σπίτι χωρίς μάχη. Ο Νικηφόρος παίρνει τα ηνία του συνεταιρισμού, ενώ ο Μιλτιάδης έχει θυμώσει που δεν τον άκουσαν. Από την άλλη Κωνσταντής και Δρόσω παλεύουν με όσα τους χωρίζουν, βάζοντας μπροστά την αγάπη τους, ενώ ο Βόσκαρης μαθαίνει πως θα πάει σε δίκη και ξεσπά στη Σοφούλα. Ο Μελέτης απομακρύνει τη Ζορζέτ από κοντά του, ενώ η Ανέτ τον προτρέπει να έχει μια επαφή με την αδελφή του, τη Δόμνα, αλλά να την κρατήσει κρυφή. Εκείνος όμως θα έχει μια συμπλοκή με τον Μιλτιάδη, που θα ξυπνήσει δυσάρεστες μνήμες σε όλους.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου

Τα μέλη του συνεταιρισμού καταλαβαίνουν τις πραγματικές προθέσεις του Νικηφόρου, που υπογράφει τη συμφωνία, παρά τις αντιρρήσεις τους, την ώρα που το διαζύγιο του Δούκα και της Μυρσίνης πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Ολοι προσπαθούν να μάθουν τον λόγο και να αποτρέψουν τον Δούκα, που είναι ανένδοτος. Στο άλλο Σεβαστέικο ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τον Λάμπρο, τη Βιολέτα και την Ανέτ πως το συμβάν με τον Μελέτη ήταν ασήμαντο, ενώ η Ελένη αποκαλύπτει στο χωριό τι πέρασε στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη, προκαλώντας αναταραχή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...