Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η Ελένη Μενεγάκη τόσες δεκαετίες αδικεί τον εαυτό της και θα πρέπει να…» (video)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση

«Είναι αλήθεια πως όταν έγινε το σταμάτημα και η αποχώρηση εγώ ήμουν σε μια φάση δύσκολη που όχι μόνο δεν παρακολουθούσα τηλεόραση, δεν την άνοιγα καθόλου. Άρα δεν ξέρω πώς έφυγε και γιατί έφυγε, ειλικρινά δεν ξέρω. Λογικό είναι το MEGA να κάνει μια τέτοια πρόταση και η Ελένη να την αποδέχεται στο μέτρο που θέλει, δεν ξέρω είχε δηλώσει πως τέλειωσε από την τηλεόραση; Είχε βάλει μια άνω τελεία και τώρα βάζει… θαυμαστικό.

Θα έλεγα πως είναι επιτακτικό να δούμε την Ελένη σε κάτι άλλο. Τόσες πολλές δεκαετίες αδικεί και τον εαυτό της και την τηλεοπτική της προσωπικότητα να στηρίζεται σε ένα μοντέλο το οποίο να το αυξομειώνει ανάλογα με τις συνεργασίες και τους συνεργάτες».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...