Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

Έμπνευση & έρωτας με φόντο τον Νείλο για την Ευγενία Νιάρχου

Η jetsetter, σχεδιάστρια κοσμημάτων και «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου...

Τα «βαριά χαρτιά» κάνουν comeback στη μικρή οθόνη

Τα πλάνα του Καπουτζίδη στον ΑΝΤ1 και το… φλερτ του Open με το δίδυμο Κυρίτση – Ακρίτα

Dream team στην TV! Οι πιο ακριβοθώρητοι ηθοποιοί επιστρέφουν στη μικρή οθόνη, καθώς η πανδημία του Covid-19 έχει αλλάξει τα πάντα στον χώρο του θεάματος!

Το σίγουρο είναι ότι από το τηλεοπτικό comeback ηθοποιών κερδισμένοι θα βγουν οι τηλεθεατές!

Alpha

O σταθμός θα χτυπήσει το τηλεοπτικό φαινόμενο «Άγριες μέλισσες» με το σίριαλ «Σασμός». Στη σειρά, παραγωγής JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη, θα δούμε την αριστοκρατική Κοραλία Καράντη, τη θεατρική Μαρία Πρωτόπαπα και τον ακριβοθώρητο γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού και σύντροφο της Δανάης Μιχαλάκη, Γιώργο Παπαγεωργίου!

Να σημειωθεί ότι την τελευταία φορά που είδαμε στην τηλεόραση τη Μαρία Πρωτόπαπα ήταν τη σεζόν 2016 -2017 στη σειρά «Η λέξη που δε λες», όπου και είχε ξεχωρίσει, τότε, με την ερμηνεία της στον ρόλο της Κρητικιάς Ελένης, της μητέρας του μικρού Παυλή, που έπασχε από αυτισμό.

Επίσης, στη σειρά θα πρωταγωνιστήσει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος τελειώνει με τη σειρά «Έλα στη θέση μου» και πάει σφαίρα στο δράμα… Ο «Σασμός» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του γνωστού συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη και εξιστορεί την αληθινή ιστορία μιας βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών, που ανοίγει έναν ατέρμονο κύκλο αίματος από γενιά σε γενιά. Η σκηνοθεσία θα είναι του Κώστα Κωστόπουλου, ενώ τη διασκευή του σεναρίου θα αναλάβει ο Βασίλης Σπηλιόπουλος.

ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο σεναριογράφος του θρυλικού «Παρά πέντε» και ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά των κωμικών σίριαλ, επανέρχεται στην τηλεόραση και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στη διαδικασία της συγγραφής του νέου του σεναρίου.
Μάλιστα, θα έχει πλούσια αυτοβιογραφικά στοιχεία από τα παιδικά και τα νεανικά του χρόνια στις Σέρρες, με τους γονείς του και τη μεγαλύτερη αδερφή του, την Κική.

Από την άλλη, το «number one» της επιθεώρησης, ο Μάρκος Σεφερλής, εισβάλλει και στην ελληνική μυθοπλασία με έναν διαφορετικό τρόπο. Πώς θα σας φαινόταν, λοιπόν, να βλέπαμε την καθημερινότητα του Μάρκου Σεφερλή και της συζύγου του Έλενα Τσαβαλιά σε ένα ριάλιτι-σίριαλ τύπου οικογένειας Καρντάσιαν; Στην παραγωγή δεν θα δούμε τον γιο τους Χάρη, μιας και Σεφερλής και Τσαβαλιά θεωρούν ότι δεν πρέπει να «εκτεθεί» στις κάμερες.

ΕΡΤ

Η Μαρία Ναυπλιώτου θα βρεθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ, στον ρόλο της σπουδαίας ηθοποιού Κυβέλης. Η εξαιρετική σκηνοθέτρια Ρέινα Εσκενάζυ ετοιμάζει ένα νέο σίριαλ για την ΕΡΤ, που θα έχει τίτλο «Φλόγα και άνεμος», κι είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Στέφανου Δάνδολου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παραγωγή θα παίξουν οι Δημήτρης Καταλειφός, Θέμις Μπαζάκα, Λένα Παπαληγούρα, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Αρης Λεμπεσόπουλος. Οι περισσότεροι από αυτούς σπάνια εμφανίζονται στο… γυαλί, ιδιαίτερα ο εξαιρετικός Αρης Λεμπεσόπουλος έχει κάνει μετρημένες εμφανίσεις, μιας και έχουμε να τον δούμε από τις «Μάγισσες της Σμύρνης» και τις «Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα», το 2007.

Η είδηση ότι η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη επιστρέφει στην τηλεόραση ξάφνιασε πολλούς! Η ηθοποιός θα υποδυθεί την εξαπατημένη σύζυγο και την τραγική μάνα στη δραματική σειρά «Αγάπη παράνομη» που θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ τον σύζυγό της, με το αρρωστημένο πάθος προς τη νεότερη νύφη του, θα υποδυθεί ο Νίκος Ψαρράς. Από την άλλη, η Βρετανίδα συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση έπειτα από 11 χρόνια από την πρώτη της σειρά, το «Νησί», με τη νέα παραγωγή «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της και γυρίζεται στην Κρήτη.

Ο βασικός πρωταγωνιστής στη σειρά των 12 επεισοδίων θα είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου – τον έχουμε απολαύσει στις κινηματογραφικές ταινίες «Τελευταίο σημείωμα», «Μικρά Αγγλία» και στις «Άγριες μέλισσες» ως Σέργιο Σεβαστό. Μαζί του θα δούμε, σε 12 αυτοτελή επεισόδια, τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Μαρία Ναυπλιώτου, Ορφέα Αυγουστίδη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Επίσης ένα ένα αποκαλύπτονται τα ονόματα που θα δώσουν «ζωή» στα εξαιρετικά διηγήματα κορυφαίων Ελλήνων συγγραφέων, τα οποία θα μεταφέρει στη μικρή μας οθόνη ο Μανούσος Μανουσάκης την επόμενη σεζόν. Έτσι, μετά τη Ρένια Λουιζίδου και τον Παύλο Κουρτίδη, ο Σόλωνας Τσούνης -έχουμε να τον δούμε από τη σειρά «Το σόι σου», στον Alpha– είναι ένας ακόμα ηθοποιός που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Επίσης, ο Πόντιος ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης, τον οποίο το κοινό τον αποθέωσε ως άρχοντα του Πόντου στο «Κόκκινο ποτάμι», θα πρωταγωνιστήσει στη φιλόδοξη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη.

Οpen

Στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη λέγεται ότι θα επιστρέψουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με ένα πολύ δυνατό σίριαλ, οι σεναριογράφοι πολλών επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών όπως «Βέρα στο δεξί» και «Στα φτερά του έρωτα» Γιώργος Κυρίτσης και Έλενα Ακρίτα.
Κάτι τέτοιο, όπως είναι φυσικό, θα ανεβάσει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό στο κεφάλαιο μυθοπλασία.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...