Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Πέσιμο Μικρούτσικου στον Λιάγκα για την αποκάλυψη για τον Καλίδη και το «Survivor» (video)

Το φάουλ του Λιάγκα εξόργισε τον Μικρούτσικο

Συγγνώμη εκ μέρους της τηλεόρασης ζήτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αφορμή ένα «φάουλ», όπως το χαρακτήρισε, που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο κραταιός παρουσιαστής, ο οποίος επέστρεψε πέρυσι στην ενεργό δράση μέσω του «Big Brother» και πλέον συνεργάζεται με την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, κλήθηκε χθες να σχολιάσει στο «Ευτυχείτε» του Open τη διάψευση ενός ρεπορτάζ του οικοδεσπότη του «Πρωινού», με πρωταγωνιστές τους πρώην παίκτες του φετινού «Survivor»: τον Πάνο Καλίδη και την τριάδα Τζέιμς Καφετζή, Αννα Μαρία Βέλλη και Νίκο Μπάρτζη. Το εν λόγω ρεπορτάζ, το οποίο βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής του ΑΝΤ1 την περασμένη Παρασκευή, ήθελε τους τρεις φίλους να ήταν εκείνοι που απαίτησαν από την παραγωγή του reality επιβίωσης να φύγει ο τραγουδιστής έπειτα από έναν καβγά που είχαν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως έθεσαν το δίλημμα «ο Καλίδης ή εμείς», γεγονός που οδήγησε τελικά στο φευγιό του αοιδού, που παρουσιάστηκε ως οικειοθελής αποχώρηση από την πλευρά του.

https://www.youtube.com/watch?v=lf3JidEYAOM&t=1s

Οι παραπάνω πληροφορίες δημιούργησαν, όπως ήταν φυσικό, μεγάλο θόρυβο, με αποτέλεσμα ο γνωστός τραγουδιστής να ποστάρει ένα βίντεο στα stories του στο Instagram με το οποίο διέψευσε τους ισχυρισμούς του Γιώργου Λιάγκα.

«Δεν ισχύει»

«Ακούστηκε ότι με έδιωξε η παραγωγή μετά από απαίτηση κάποιων συμπαικτών μου. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Εφυγα γιατί κουράστηκα» δήλωσε ο Πάνος Καλίδης, ενώ το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα διαψεύστηκε και από την Αννα Μαρία Βέλλη. Ολα τα παραπάνω φαίνεται πως ενόχλησαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ξέσπασε σχολιάζοντας το θέμα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

«Ζούμε στο βασίλειο του ράδιο αρβύλα. Συνάδελφός σας το είπε αυτό. Ο Γιώργος Λιάγκας το έκανε. Οτι βγήκε ο Καλίδης και το διαψεύδει δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Ηταν βαρύνουσα αυτή η πληροφορία γιατί πάει να δείξει ότι ο Τζέιμς έκανε συνωμοσίες, είναι φάουλ. Δεν είναι ο Καλίδης κωλοτούμπας. Εκανε βίντεο. Αν δεν ζητήσει αυτός συγγνώμη, ζητάω συγγνώμη εκ μέρους της τηλεόρασης» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

«Οταν δίνω ρεπορτάζ, είναι καρατσεκαρισμένο»

Ο Γιώργος Λιάγκας, από την πλευρά του, όχι μόνο δεν διέψευσε τις πληροφορίες που μετέδωσε την Παρασκευή, αλλά, αφού έπαιξε στο «Πρωινό» της Δευτέρας το βίντεο με τη διάψευση του Πάνου Καλίδη, επέμεινε ότι οι πληροφορίες του είναι σωστές.

https://www.youtube.com/watch?v=mMmf83t71Uc

«Σπάνια δίνω ρεπορτάζ εγώ κι όταν το κάνω αυτό, είναι καρατσεκαρισμένο» είπε αρχικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1. «Βγήκε ο Καλίδης και με διέψευσε. Να πούμε κάτι, δεν κατηγορήσαμε κανέναν για κάτι, δεν κάναμε δικαστήριο, δεν κατηγορήσαμε τον Πάνο Καλίδη και δεν πήραμε θέση. Μία πληροφορία σε επίπεδο ρεπορτάζ δώσαμε και προφανώς ο Καλίδης δεν θα έβγαινε να πει “είχε δίκιο ο Λιάγκας”.

Το ρεπορτάζ είναι τσεκαρισμένο, μπορεί όντως ο άνθρωπος να κουράστηκε, μπορεί να έφτασε στα όριά του, όμως -ξαναλέω το ρεπορτάζ- υπήρξαν κάποιες βαριές κουβέντες με κάποιους παίκτες και πήγαν οι τρεις παίκτες στην παραγωγή και είπαν “ή αυτός ή εμείς”. Δεν λέω ποιος είχε δίκιο στον καβγά, δεν παίρνω θέση. Η παραγωγή τον έπιασε -επανέρχομαι στο ρεπορτάζ, το τσέκαρα το Σαββατοκύριακο- και του είπε “Πάνο, πρέπει με κάποιον τρόπο να φύγεις” κι εκείνος είπε πως είναι και κουρασμένος και αποχώρησε. Επειδή ακούω και τέρατα…Υπάρχουν παίκτες που έχουν αποχωρήσει και μπορούν να επιβεβαιώσουν το ρεπορτάζ μου» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...