Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει ξανασμίγει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Συζητήσεις, ραντεβού και «φλερτ» στο… αλισβερίσι των σταθμών με τους πρωταγωνιστές της TV

«Big Bang» στον πλανήτη τηλεόραση!

H μετά lockdοwn εποχή στην ΤV φέρνει συζητήσεις επί συζητήσεων και προτάσεις επί προτάσεων με τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τα κανάλια!

Σε μια τηλεοπτική χρονιά που δεν υπάρχουν σταθμοί ξεκάθαροι νικητές στο γενικό σύνολο τηλεθέασης αλλά μόνο εκπομπές και παρουσιαστές που έκαναν τη διαφορά στα ποσοστά θεαματικότητας, το παιχνίδι των μετεγγραφών, ακόμη και των εσωτερικών μετακινήσεων, έχει πάρει φωτιά!

Τα κανάλια αφήνουν πίσω τους τη φετινή σεζόν και έχουν ήδη καθίσει στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων σχεδιάζοντας την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022 που για πολλούς θα είναι η επανεκκίνηση μίας ελπιδοφόρας πορείας με αυξημένα τηλεοπτικά έσοδα και υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Τέλος ο Ουγγαρέζος, γρίφος με Μπεκατώρου! Η… Μπόμπα που πυροδοτείται στον ΑΝΤ1.

Όπως γράψαμε και στο χθεσινό φύλλο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποχαιρετά τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής ύστερα από έξι χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 βάζει πλώρη για τον Alpha και την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».

Από τη άλλη, ο Σάκης Τανιμανίδης θα έχει εσωτερική μετακίνηση μέσα στον ΑΝΤ1, μια και αποχαιρετά τη «Φάρμα» για το νέο reality «I’m a celebrity… get me out of here!». Πάντως φήμες θέλουν τον Τανιμαμίδη και τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα να γλυκοκοιτάζουν και την πρωινή ζώνη από το… 2022, αν το τηλεοπτικό ζευγάρι Σκορδά – Λιάγκα δεν φέρει τα αναμενόμενα στην τηλεθέαση.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από τη ανανέωση του συμβολαίου της Μαρίας Μπεκατώρου, αλλά, όπως γράψαμε, η παρουσιάστρια, με το «Still standing» να ρίχνει οριστικά αυλαία και το σόου «Your Face Sounds Familiar» να μην παίρνει το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν και αφού δεν δέχτηκε να είναι στην κριτική επιτροπή τού «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», ενδεχομένως να καταλήξει στην παρουσίαση του reality μαγειρικής «Game of Chefs» έχοντας δίπλα της τους Σκαρμούτσο και Λαζάρου.

Queen Dina και πριγκίπισσα Κάτια στον ΣΚΑΪ

Στο κανάλι του Φαλήρου η «έκπληξη» της χρονιάς με τη μετεγγραφή του Κοκλώνη.

Στο κανάλι ετοιμάζεται να κάνει comeback… που θα έλεγε και Άντζελα Δημητρίου, με ένα κόνσεπτ που πριν από μερικά χρόνια θα ήταν αδύνατο να φανταστεί τον εαυτό της σε αυτό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Queen Dina θα αναλάβει την παρουσίαση του «Αγρότης μόνος ψάχνει» που θα βγει στον αέρα από το φθινόπωρο.

Για το reality μόδας «Μy style rocks» ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί προωθεί την πρώην παίκτρια του «Survivor» και νικήτρια του «GNTM» Κάτια Ταραμπάνκο.

Τι γίνεται όμως με τον Σάκη Ρουβά και το κανάλι του Φαλήρου; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής τραγουδιστής, εδώ και πολύ καιρό δέχεται από τον ανταγωνισμό προτάσεις για να φύγει από το κανάλι, όμως θα συνεχίσει και του χρόνου στο «Voice».

Η παρουσίαση του μουσικού προγράμματος «The masked singer», μιας κοστοβόρας και φιλόδοξης παραγωγής με οικοδεσπότη τον Σάκη, αναβάλλεται προς το παρόν. Εν τω μεταξύ οριστικοποιείται σιγά σιγά το παζλ του «Big Brother». Όπως λέγεται, πριν από λίγες μέρες υπέγραψε συμβόλαιο ο Γιώργος Τσαλίκης για να αναλάβει τη παρουσίαση των lives έχοντας στο πλευρό του, όπως όλα δείχνουν, τη Ναταλί Κάκκαβα και τον τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο.

Και μπορεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος να έφυγε από τον Σκάι, αλλά ο Νίκος Κοκλώνης έρχεται κατά πάσα πιθανότητα στον σταθμό του Φαλήρου! Το χρυσό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης είναι σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Σκάι τόσο για το σόου «Just the two of us» όσο και για το reality μόδας «Style me up» με τη Μαρία Μπακοδήμου. Ο Νίκος Κοκλώνης φαίνεται αποφασισμένος να μεταφέρει το μουσικού σόου στον Σκάι, καθώς δέχεται δελεαστικές προτάσεις συνεργασίας από τον σταθμό, αν και το Open είναι το κανάλι που πίστεψε τη συγκεκριμένη παραγωγή και την ανέδειξε στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου, εξοστρακίζοντας τον ανταγωνισμό!

Στο Open περιμένουν αν θα «χαμογελούν» και του χρόνου με Χρηστίδου

Ένα από τα πρόσωπα που συζητιούνται έντονα είναι αυτό της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία κέρδισε φέτος το στοίχημα της τηλεθέασης με την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα».
Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Σκάι για τη ζώνη του Δημήτρη Καμπουράκη, το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, η παρουσιάστρια και ο στενός της συνεργάτης Παύλος Σταματόπουλος δείπνησαν επαγγελματικά με στέλεχος του σταθμού του Φαλήρου, συζητώντας για το τηλεοπτικό τους αύριο! Πάντως η ίδια πρόσφατα στην εκπομπή «Ηappy day» στον Alpha εξομολογήθηκε ότι το κανάλι τoυ Ιβάν Σαββίδη έχει προτεραιότητα σε κάθε διαπραγμάτευση.

Μεσημεριανή ζώνη

Ο ανταγωνισμός όμως φέρνει και την Ελένη Τσολάκη στη μεσημεριανή ζώνη του Open. Η συνεργασία κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσει από το καλοκαίρι και ένα πολύ πιθανό σενάριο είναι η Ελένη Τσολάκη να μετακινηθεί στη μεσημεριανή ζώνη και συγκεκριμένα στο slοt 2-4. To κανάλι έχει αποφασίσει εδώ και καιρό πως θέλει στη ζώνη αυτή να εντάξει μία νέα ψυχαγωγική εκπομπή, θεωρώντας ότι είναι μία καλή πηγή εσόδων από την προβολή εμπορικών θεμάτων. Μάλιστα, για τη ζώνη αυτή ακούγεται και το όνομα της Ιωάννας Λίλη, η οποία όμως δεν αποκλείεται να «κλειδώσει» σε άλλο φορμάτ στο Open, όπως το «Revenge Body».

Αναφορικά με τη Φαίη Μαυραγάνη δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησής της. Μπορεί τα δημοσιεύματα να τη θέλουν να πηγαίνει στην ΕΡΤ, ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως η δημοσιογράφος θα μείνει και τη νέα σεζόν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, καθώς έχει συμβόλαιο το οποίο δεν έχει λόγο να μην το τηρήσει. Και φέτος δέχτηκε προτάσεις από τρία κανάλια, αλλά οι σχέσεις της με τη διοίκηση του καναλιού είναι εξαιρετικές και η διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας αμοιβαία.

Ερωτήματα όμως έχουν γεννηθεί αναφορικά με τον μέλλον της Νίκης Λυμπεράκη στο δελτίο ειδήσεων. Το συμβόλαιό της με το κανάλι λήγει τον Ιούλιο και όλα δείχνουν ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς λύση της συνεργασίας. Η παρουσιάστρια συζητά με τη δημόσια τηλεόραση για τη θέση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και στην περίπτωση που οδεύσει προς το Ραδιομέγαρο η μετά Λυμπεράκη εποχή παραμένει ανοιχτή και πολλοί είναι αυτοί που δεν αποκλείουν η αντικατάσταση να γίνει με κάποιο πρόσωπο εκ των έσω, είτε με τη Λίνα Δρούγκα είτε με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Το «στοίχημα» Ηλιάνα στον Alpha

Η Ελεονώρα Μελέτη θα αποχαιρετήσει το κανάλι οδεύοντας προς την πρωινή ζώνη του Mega, δίνοντας έτσι lead in στη μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα της σεζόν είναι σίγουρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μετακομίζοντας από το «GNTM» σε δική της εκπομπή, το «Pop Up», δημιούργησε προσδοκίες.

Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης να μη δικαίωσαν απόλυτα το κανάλι για την επιλογή του, το μοντέλο όμως είχε μαζί του το γυναικείο κοινό, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο εμπορικά. Τι θα κάνει λοιπόν η Ηλιάνα του χρόνου; Η παρουσιάστρια παραμένει αρχικά στον Alpha και στη μεσημεριανή ζώνη. Αυτό που αναζητείται είναι το φορμάτ της εκπομπής της, αν θα είναι ζωντανή ή κάποιο ριάλιτι μόδας.

Ο Alpha σκέφτεται να αξιοποιήσει ποικιλοτρόπως τη Ναταλία Γερμανού τη νέα σεζόν. Έτσι, πέρα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ενδέχεται να παρουσιάζει και το «Fame Story» που, αν όλα πάνε καλά, θα βγει στον αέρα από Σεπτέμβριο για να χτυπήσει δυνατά τον ανταγωνισμό του «Voice» στον Σκάι, το οποίο θα επιστρέψει από το φθινόπωρο δριμύτερο.

Στη «φωλιά» του «GNTM» το Star

Το συμβόλαιο με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη ολοκληρώνεται σε μία από τις δύσκολες χρονιές της εκπομπής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεζόν 2017-2018 το ζευγάρι ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Star με τίτλο «Στη φωλιά των Κου Κου» και την έφερε εις πέρας μέσα από μάχη με μεγαθήρια.

Όπως λέγεται λοιπόν, η «Φωλιά των Κου Κου» θα αδειάσει φέτος και δεν θα ξαναγεμίσει του χρόνου. Τη θέση της θα πάρει ένα καινούργιο προϊόν, αλλά οι δημοσιογράφοι της εκπομπής που ξεχώρισαν μέσα από το συγκεκριμένο μαγκαζίνο θα παραμείνουν στο δυναμικό του Star.

Στη νέα εκπομπή, που θα αναλάβει η Κατερίνα Καραβάτου, δεν θα βρίσκεται ο Κρατερός Κατσούλης στο πλευρό της, αλλά ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Αλλαγές προσώπων θα υπάρξουν και στο «GNTM», μια και η Bίκυ Καγιά θα αναλάβει την παρουσίαση του «Dancing with the stars» και τη θέση της στο reality μοντέλων παίρνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου!

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...